Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
slepo vam zavidim to spanie v noci 😔 u nas to nehrozi,je to cim dalej tym horsie,ona teda zaspinka tak o siedmej,uz o osmej je hore 🙄 dam dudlik,niekedy je hore aj o deviatej 🙄 dam zas dudlik,potom niekedy spinka do jedenastej 🙄 to este dam dudlik a idem sa vycurat 😀 chodim spavat o 21:00 😅 no potom tak o jednej je zas hore 🙄 to dam prsko,niekedy spi aj do stvrtej 😅 🙄 zas dam prsko,niekedy sa zobudi od tej jednej zas o hodinu 🙄 to dam dudlik 😅 a niekedy sa pokaka o stvrtej to ju prebalim,dam prsko,zaspi tak do pol siestej a uz je hore a ked sa pokaka o piatej rano tak uz nezaspi 🙄 krasne noci,co?to tu nema asi nikdo 🙄 a to tiez sama prosim pekne zaspava a nie a nie spat az do rana 😠 😀 😀 😀 a donedavna sa budila len dva krat v noci ☹
ozaj a ta nasa sa naucila kloktat 😕 😅 normalne jej to tam zblnka a robi pri tom grrrrrr 😅 asi to minule videla odomna,ked som kloktala slanu vodu 😅 bolelo ma totiz sialene hrdlo,tak okrem toho ze zuzka sa takto casto budi v noci,tak ani tu hodinku medzi budenim som si nepospala,lebo som si myslela ze mam ziletky v hrdle 🙄 bola som dva dni totalne mimo seba,hlava mi trestala cely den aj celu noc,co som mala sople a to sme na dome natahovali koberce 😨 ani neviem jak sme to pomerali 😅 😀
@sirael no vyskusaj,sak uvidis,ona je potom taka pokojnejsia..ked sa chvilu nosi na rukach 🙂 vcera som na to prisla,cely den som ju mala ja,mamina mala volno 😅 takze som na dome nic neporobila,ale aspon som sa dosytosti vyhrala so zuzkou a celu ju vybozkavala 😀 lebo inak ju len kojim a prebalujem a vecer kupem a hotovo 😔
vcera som teda makala v zahrade,pokopala som zemiaky,posadila chryzantemy,karelaby a okopala som zeler 😎 😀 mala parkovala v zahrade za foliou 😅
@albao rozmyslala som aj nad tym..ale ona place len ked ju polozim do kocika 😕 ked sa napapa,polozim ju na postel,hrame sa,smeje sa,jasime sa...pomrnkava len ked sa uz chce nosit,vyslovene place v lahu len ked je unavena,ale ked ju zabavim,tak plakat prestane..myslim,ze to by neprestala,keby ju to bolelo,hm? 😕
Holky co jsou z okolí Hlučína 😀 Dá se tam někde dobře najíst, podmínkou nekuřácká restaurace?
idem spat,uz som to presvihla o 15minut 😠 😀 dobru 😎
@kostri no sice dieta nema byt v sedacke dlho, ale keby si na skusy ju nedala do lahu ale do sedacky? Prebalit pred papanim a potom uz len na rukach alebo v sedacke. A uvidis, ci bude plackat.
Hanka reflux ma a prestane mrnkat, ked ju zabavim, pretoze uz ju to neboli tak ako kedysi. Vtedy nepomahalo nic.
Naše si dudlík umí vytáhnout a pokud ji nespadne z ruky, tak si ho tam i vrátí 😀! Jinak zjistila, že když má něco v ručce (třeba štěrkátko) a máchá při tom ručkou, tak to může ve správný okamžik pustit a ono to letí pryč. Včera tak po mě mrštila sicherhajzku!!!! Nechtěla jsem ji vzít na ruce, protože jsem zrovna vařila. Nevím, jestli to nebyla náhoda, ale u takhle po mě mrštila dudlík, když se vztekala v kočárku, že nemůže usnout 😀!!!
Dobrou noc všem!!!!
tak koukam že cumlají všichni 😀 je to legrační jaké u toho vydávaji pazvuky. Kvidoš umí dudlíka nandat zpátky pokud mu uplně nespanul ale má ho třeba někde u brady ale hold dudlík ztráci na popularite, co objevil na co všechno se dají použít ručičky 😝 nejlepší je dyž si k dudlíku který ma na půl venku vecpe palec a ještě se tam snaží narvat nohu opičky žofky - to je k popukání 😉
@kostri tak to chápu, že palec nevyndávaš 😀 ty si s ní ale užiješ, co ?
@lavazza no právě - paleček nevyhodíš do koše ...můj chlap si prý cucal palec až do první třídy a ani za nic ho to nemohli odnaučit, tak doooouuufam že se prcek nepotatí 😖 když tam má celu pěstičku tak to neřeším to je v pohodě, pusou zkouma svět ale když jen ten palec tak se sanžím vytahovat
@sirael tak to naštěstí nemusím řešit, protože malého ukládam na spánek zavinutého tak že si ručičky nevyndá a dudlík tím pádem zůstava pěkně v pusince 😝 😀 i když vlastně už ani moc ne protože ho začal vyplivovat hned jak ho položím do postýlky a pokračuje v usínaní bez něj - šikuliak 🙂
@lolelole jo jo, i ten náš klouček si "žere" ručičky. Nestíhám se divit jak on tam ty prstíky dokáže poskládat.
@kostri a nezkoušela jsi večer nakojit z obou prsů. Mrňous se mi jednu dobu po usnutí za hodinku vzbudil a pomohlo až další nakojení. Ale teď už je to měsíc co vydrží spát celou noc.
Holky, musím se pochlubit, že od pondělka se mi podařilo každý den mrňouse přemluvit k poobědovému spánku. Dneska jsem to dokonce na dvě hodinky zalomila s ním 😎
A když už se tu řešili dětské říkanky, zkuste mrknout sem http://www.mccelakovice.cz/Documents/16-basnick...
@lolelole no právě od dodáku se odnaučí,ale z prstíku mám strach,pak půjde v 5letech po ulici a bude dumlat prst,já se teda musím přiznat já měla dudáků asi 5,v puse jeden a v rukách ten zbytek,měla sem je dlouho,až jednou přišla sestřička na kontrolu a že jedá miminkům v nemocnici

@lolelole s tím palečkem,ještě sem to u žádného miminka neviděla,až poprvé u toho našeho