Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@skubanekka Myslím, že malá by to chytit neměla. Já jsem dostala šílenou rýmu hned asi 14dní po porodu. A malá byla v pohodě. V mléce by měly být právě obranné látky. Já jsem nejdříve používala homeopatický sprej do nosa (teď přesně nevím, jak se jmenoval), ale ten vůbec nezabíral. V noci jsem neuměla ani dýchat, šílené. Tak jsem si 2krát stříkla normální Olynth, vím, že by se to nemělo, ale rýma byla pryč. A myslím, že ty 2 vstřiky malé vůbec neublížily 🙂
@skubanekka bud si stříkni Vincentku nebo jak radí Kami ten sprejík klasický... malá je úžasná!!!!
@skubanekka Neboj v mlíčku malé dáváš protilátky 😉
@albao Ani mi nehovor! My mame toto doma uz 4.den a je to hrozne...:( Stale nervozna, uplakana, uslintana, ani spinkat, ani sa hrat, ani nic...:( Aj jej to natieram gelikom - zaberie len na chvilocku, ale dnes nam dala lekarka homeopaticke cipky, ze by mali pomoct, tak dnes zaciname a snaaaaad to zaberie...☹
@skubanekka Aka krasna vykukana kukucka...🙂
@sirael aj vy? to je des, vsak? Ja som tiez dnes nabehla do lekarne a kupila som 4 veci. Zacali sme homeopatickym cipkom Viburcol, tak uvidime ... Ale ten plac je uplne iny a tie hryzadla normalne zuje a potom so zlostou vypluje, lebo nepomahaju, ale zase si ho pyta ... Ale hlavne dufam, ze to nebude dlho trvat, ze je do par dni vonku!
@sirael @albao nechci Vás strašit, ale nám se tlačí u dva měsíce a ne a ne ven.... sem tam ji to chytne a to pak řve i dvě hodiny v kuse... zubařka mi napsala Chamomillu... je docela dobrá... ale poradím Vám babskou radu... namočte prst do slivovice a potřete jim dásně... slivovice je tak trochu spálí a zatáhne, takže se jim uleví... my jsme v sobotu malé potřeli jen obyč becherovkou a byl klid... a to skoro hodinu vřeštěla.... hrůza!!!!!! a to jsme teprve na začátku ☹
@haniula vsak ja viem, ze to moze trvat mesiace, ale DUFAM v lepsiu alternativu 😝 😀 Zatial skusam homeopatika, potom mam nejake geliky a ak ani to nezaberie, mam v zalohe ten alkohol. Len sa mi to trochu prieci dat takemu miminku alkohol. Aj ked len malo z toho zlize, ale predsa len. Vsak ale snad nieco zaberie 😝
@monik1 no predstav si..ale si pisala,ze len 30ml vypil a myslis ze to mu pomohlo k tomu aby sa zobudil len tri krat? 😨 🤐 😔 zuzka je niekedy hore kazdu hodinu a inokedy zas len 2krat 😨
@misag23 ja ti neviem,sak zuzanka je este aj teraz pri prse skoro kazde dve hodky 😅 ale ona si niekedy len tak pocucka jak od smadu..mysim ze vtedy nam ten spurtik trval tak tri dni..ja si to uz ani nepamatam 😀
@maova zuzanka tiez minule reptala,nevedela zaspinkat,az som zatiahla zaluzky vo vedlajsej izbe,islo jej odial svetlo a hned spala do par minut 🙂
@skubanekka v noci som si davala do nosa sterimarnasal kvapky,homeopatika corysalia-to su take cuckave cukricky.a supla som si dva krat aj z domacej echinacei 🤐 😅 bo ma bolelo aj hrdlo.a ked ma uz sialene druhy den bolela hlava a druhu noc som nespala,tak som si dala paralen
maminky ktore kojite..spavate na bruchu??netlacia vas prsia??ja uz tak potrebujem spat na bruchu a jaksik sa neviem odhodlat 😅
a druha otazka:ktorym vam deticky spavaju cez den v postielke,davate ich do pyzamka a zastierate zaluzie?chcem sa pripravit na to,ked budeme na dome,rada by som,aby zuzanka spavala cez den v postielke..hanku som do pyzamka nedavala a asi ani zuzanku nebudem koli tej pol hodinke prezliekat 😅 😠 😀 ale zaluzie asi zatiahnem,hm?a nejaky ritualik pouzivate?
@verca84 gratuluji k miminkům od vlasů 😀 😀 😀 😀 😀 krásně jsi to napsala 😀 Já mám krizi, jsem už tak třičtvrtě roku u kadeřnice nebudu a ještě asi pěkně dlouho nepůjdu ☹ Jezdím do Opavy, což od nás je tak hoďka cesty a pak tam cca 2 až tři a pak hoďka zpět. Což s Adíkem nemám šanci absolvovat, asi bych ho tím pěkně naprudila 😀 Takže musím počkat, až trochu odroste a dá přednost masíčku se zeleninou před mlíčkem a to si ještě počkám 😀
a píšu uplně mimo, samozřejmě že jsem u kadeřnice nebyla ne nebudu 😝 😀
@cara.m ty mi laskavo neodpisuj,ked celu noc drichmes,dobre?? 😠 😀 😀 😀 teda okrem toho lietania okolo okna a nahanania vzduchu 😅 😀 😀 😀
@albao ani ja uz nemavam take naliate,ale furt mam jakoby pocit,ze este nemozem spat na bruchu..asi mi sibe 😝 tak sa trapite so zubkami aj vy 😔 ja som viburcol skusala,zdalo sa mi ze zabral,ale len na asi dve noci..a nechce sa mi davat jej ho podla predpisu,ze dva krat za den 🤐 potom som jej davala chamomilu,ta zabrala,nebola taka nervozna,ale tiez nezabere kazdy den..ono tych homeo na zubky je viac druhov podla toho ake priznaky ma babo

Terulka vás zdraví:o) a ukazuje, jak se pasou koníci a kouká do fotoaparátu:o)