icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
9. máj 2011

@kostri 😀 😀 😀 😀 😀 no a stejně jsem ho nenahnala 😠 😀

cara.m
9. máj 2011

@albao nic jiného nám nezbyde 😀 😉

albao
9. máj 2011

@kostri a chamomilu si davala pod jazyk alebo na lyzicke?

albao
9. máj 2011

@cara.m poradila by som ti kupit ventilator, ale neporadim, lebo by si spala celu noc a iba by sme ti zavideli!!! 😅 😀 😀 😀

cara.m
9. máj 2011

@kostri ale potěším Tě, dneska jsem vstávala o půl noci a pak v pět a to jsme pak spát nešli 😝 prý aby den trval déle, říkal Adík 😀

cara.m
9. máj 2011

@albao to bych zase měla strach, že bude Adík ofouklý 😀 takže bych zase nespala 😀

kostri
9. máj 2011

no mne jak zacali padat vlasy po tretom mesiaci,tak som celkom spokojna,nemam taku hustu hunu,strihat sa nepojdem dat,asi si zas necham dlhe 😕 a zafarbim si doma 🤐 😅
a som sa objednala na buduci tyzden ku gynekologicke na kontrolu 😝 a este aj k zubarke,co som zabudla ist 20.aprila 😅 tak cil ma volny termin az 2.juna 😅 🙄

albao
9. máj 2011

@cara.m Adik ma spravnu vychovu! Spat celu noc sa 4-5 mesacnym detom nepatri 😀 😀 😀

albao
9. máj 2011

@kostri teeeda, ty mas hunu, ale co ostane nam s riedkymi vlasmi? Ja som sa tak tesila ake mam v tehotenstve huste krasne vlasy a teraz iba oberam vlasy z malickej 😀 Ona sa mi v nich hrabe a potom je cela od mojich vlasov 😀

kostri
9. máj 2011

@albao som si nadavkovala do vrchnacika pat guliciek do toho som naliala trolinku vody a nechala tak pol hodku rozpustit,ked som vedela ze budem kojit a po 15minutach po nakojeni som jej to lyzickou dala
@cara.m jeeeeeeeeeezis ty si otrasna!!raz mas vela vzduchu ,raz malo...ten tvoj to s tebou jako vydrzi??? 😝 😅 😀

cara.m
9. máj 2011

@albao ale jooooo víš jak to bylo fajn? To co psala kostri - psala jsem ji, že mi spal od kopání a vzbudil se až v 6:30 jsem čuměla jak puk. Jenže jsem stejně nespala celou noc, protože jsem šla na wc a jak jsem byla vzhůru, přišlo mi, že je v ložnici vedro, tak jsem se snažila vyvětrat. Větrala jsem tak 15 minut a teplota se ani nehla. Tak jsem okno zavřela a šla zase spát 😀

sirael
9. máj 2011

@albao Je to hrozne...☹ Nechapem...nespoznavam si svoje babatko...☹ Vzdy bola kludnucka, vyskerena rehotalka a plakala akurat ked chcela papat a teraz? Teraz place skoro cely den, vobec nespi, dnes spala za cely den dve hodiny, slinta, dudel nonstop vypluva a cpe si tam rucicky, potom sa jeduje....☹ No je to strasne.....☹ V kociku dnes prerevala hodinu co sme boli na prechadzke....☹ Davam jej Calgel - tym jej to potieram a vzdy to tak na pol hodinu zaberie a dala nam ten Viburcol lekarka....tak uvidime...☹ Ale ta nasa MUDr. nam povedala, ze zatial tam nevidi, ze by sa jej mali prerezavat, ze to je mozno len predzvest, takze ked bude takato, kym vylezu, tak ma asi porazi....🙂 A ty co si este okrem toho kupila?
@haniula No riadne si ty dala vlasy dolu....🙂 Jeeezis alkoholom potierat? Ved sa mi opije, kym jej to natriem, co mi to vsetko zlizne z prsta....🙂 No a ona ma tiez take obdobie, ze niekolko dni je z toho uplakana a potom je zasa klud?
@kostri ANo, dala nam viburcol a mam davat 1 cipok denne, ked bude najviac nekludna a to je vzdy tak okolo stvrtej...☹ A co sa tyka spinkania, my tiez spinkame cez den v postielke ked sa podari, ale do pyzamka nedavam....🙂 Zaluzie zatiahnem, bez toho by mi nezaspinkala....🙂

cara.m
9. máj 2011

@kostri no zatím jo, a už to bude člověče 10 let 😀 hele musí to být tak akorát 😀

kostri
9. máj 2011

@albao 😀 😀 😀 ja tiez zbieram vlasy kde tu zuzke po tele 😅 no ja som mala huste aj pred tehu a potom mi este zhustli a jak som sa dala na kratko ostrihat ,tak som vyzerala potom strasne ked mi to dorastlo..ked ma kadernicka strihala,tak mi odstrihla len centimeter na dlzku vzdy ale ked mi to preriedovala tak za dve lopatky vysmarila do smetiaka 😀

cara.m
9. máj 2011

@kostri nepruď s hustými vlasy 😀 jak píše @albao co máme říkat my s řidkými? Vždyť budu za chvíli vypadat jak lebkoun 🤐

haniula
9. máj 2011

@kostri ona fakt už byla vyčerpaná tím pláčem a mě to mohlo srdce utrhnout... taková bezmoc a já koza blbá nechala všechno doma!!!! naštěstí becher zabral rychle a hned... kdyby mě to trklo dřív, tak nemusela hodinu trpět.... ☹

cara.m
9. máj 2011

aaaaaaaa dneska jsem objednala Adíkovi slunečník ke kočárku 😀 už mě štve to házení plíny na boudu 😝

kostri
9. máj 2011

@sirael napr dnes som nedala ani homeo a zda sa mi ze bola taka kludnucka cely den..ale aj my mame presne take stavy,te si tak strasne cpe tie rucicky do pusinky a dudlik si vybera a je z toho nervozna,moja malinka 😒 az uplne zuriva niekedy 😔
moja mama mne aj segre davala an zuby alpu 🙂

albao
9. máj 2011

@sirael to ti verim, ze si v soku. To ja som mala s Hankou aky taky placuci trening - ked boli refluxove casy najhorsie. Ale ono mi zakazdym srdce trha. Mame Viburcol, Chamomilla homeopatik, Calgel a este jeden gelik Kamistad. Zacneme homeopatikami a ak bude plac nadalej, skusim tie geliky. Uvidime ako to bude zaberat. A hryzadla mam uz v chladnicke, to sa jej pacilo.

albao
9. máj 2011

@kostri veru, veru, @cara.m ma pravdu, neprud s hustymi vlasmi 😀 😀 😀
Ale inak je to take srandovne, ked Hanku rozbalim a ona ma krizom cez prdelku moj vlas 😀 Vlastne tie moje vlasy su vsade teraz 😀

kostri
9. máj 2011

@cara.m inak aj ten moj uz nadomnou len rukou mava 🙄 😅

cara.m
9. máj 2011

@albao jj taky se mi stává, že Adíkovi z pod plíny tahám svůj vlas 🙂

cara.m
9. máj 2011

@kostri no můj se někdy ještě udivuje, ale jestli se dopracujeme k druhému, tak jak je to u vás, tak si myslím ,že už bude taky jen rukou mávat 😀

cara.m
9. máj 2011

Děvčata měla bych se jít sprchovat a vůbec se mi od vás nechce. Takže dávám rozchod na večerní hygienu 😀

kostri
9. máj 2011

@haniula neboj,nabuduce urcite nezabudnes,alebo zas das bechera 😉 podla man jej to nemoze ublizit
@cara.m ja tava!sak my mame slnecnik na povali!!uz aj zajtra letim pren 😎

cara.m
9. máj 2011

@kostri no ještě že mě máš co? 😀

albao
9. máj 2011

@cara.m 😀 aj ja by som mala ist na vecernu hygienu 😀 A kedy je vecierka? 😀

kostri
9. máj 2011

@cara.m ja uz mam hygienu za sebou 😅 ale idem aj ja,lebo dnes som popretrhala vsetku zeleninu v zahrade,posadila tekvice,povysavala nove koberce na dome a poznasala dole z povala nejke veci 😝 mam dost!
dobru nocku!
a laskavo mi odpovedajte vsetky na moje dnesne otazky!! 😠 😀 nie ze zas niektore neodpoviete jak minule 😠 😅

sirael
9. máj 2011

@kostri Ja som dala ten cipok, aj rychlo zaspinkala, tak snad to pomoze, ked bude taka a dam jej len jednu za den...☹ No uz nech mame PO.....🙂
@albao No mne hryzadla nechce, nevie si ich nacpat do pusinky...🙂 Ale ostatne hracky tam nacpe - zaujimave...🙂 Skus ten Calgel, nam to fakt vzdy trosku aspon na pol hodinu pomoze...🙂 Aj ked mi polovicku zlizne z prsta, ale vzdy nieco natrieme...🙂
@cara.m Ja sa odhodlavam ist do sprchy uz od osmej...😀 😀

haniula
9. máj 2011

@kostri nám to mamky taky dávaly a žijem... 😀