icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
9. máj 2011

@albao no zatím si dáme rozchod na osprchování a pak uvidíme 🙂 ale asi brzy, páč u mého syna nikdy nevím, jak to v noci bude. Někdy spíme celou noc (ehm kromě maminky, která lítá kolem okna a nahání vzduch) a nebo vstáváme jen si cucneme a jdeme zase hajat a znovu a znovu 😀

haniula
9. máj 2011

@sirael než já ji namažu calgel, tak mi ho slíže z prstu... 😀

cara.m
9. máj 2011

@kostri hele nejsi ty super žena? 😀 nikam nechoď, je krátký rozchod, ještě se vrátíme na značky 🙂

albao
9. máj 2011

Takze vecierkaaaa 😀 Aby sme sa krasne vyspinkali dokrasy a vypadalo nam menej vlasov 😀

cara.m
9. máj 2011

@sirael 😀 to já právě taky 😀
takže dost a jdu do sprchy, páč jsem holka šikovná a pak musím dát prát Adíkovi prádlo 😵

cara.m
9. máj 2011

@albao 😀 😀 😀 😀 takže to balíme natrvalo? oki proti gustu 😀

albao
9. máj 2011

Ale pridem sem este kukut, ci si nesepkate pod perinou bezo mna! 😀

cara.m
9. máj 2011

@albao 😀 😀 😀 😀 😀

sirael
9. máj 2011

@haniula Hani aj mne to zlize, ale urcite tam aj troska ostane, lebo je potom kludnejsia...🙂
Tak ja tiez uz idem do tej sprchy....🙂

sjussi
9. máj 2011

@kostri ja neprevlekam do pyzamka ale zatahuju zaluzky 🙂

haniula
9. máj 2011

@albao Já si chci špitat 😀 my jdem spát za hodku...

ajkalc
9. máj 2011

@misha8 no,ani nas maly nechce tie masove.a ty si ich okostovala?ja hej.no riadny kentus.ani ja by som to nejedla.a mne zacal odmietat jest lyzicou.chcel by len z flasky vsetko.no tak sa trapime.a vareny zemiak?trasie ho to ako elektrika.ovocne vyzivky papa.ale aj tie by najradsej cez flasku.tak ho polozim na chrbat a tak papame s lyzickou.ale papat poleziacky,kto to kedy videl.a vies co mu neskutocne chuti?ide sa zadrhnut http://www.dojcenskavyziva.sk/content.aspx?page... je to fajn aj do tasky na vychadzku. a on uz pije uplne sam s flasky.uz mu tam ani tie drziaciky nedavam.tak sa mu pije lepsie

haniula
9. máj 2011

@ajkalc mlíčka s kaší jsou vynikající... já jsem si trochu lízla od sestřenčina syna a docela mi to i chutnalo...

ajkalc
9. máj 2011

@misha8 a zabudla som odpovedat.mliecka vypije malo.len okolo 600 ml

sirael
9. máj 2011

@ajkalc @haniula Teda baby to je asi tazke sa v tych prikrmoch vyznat, nie? No ja sa na to zatial len pripravujem ze hladam a kukam a co a ako a tieto kasicky s mlieckom, to sa zarobi UM a k tomu sa to zahusti tou kasickou? A ked ajkalc pises, ze na prechadzku - to je v tekutom stave, ze to pije a nemusi to byt horuce? 🙂 Ja som fakt zvedava, ako my budeme zacinat, lebo mne to pripada ako spanielska dedina....🙂

haniula
9. máj 2011

@sirael máš to v krabičce jako fruko... jen protřepeš a vyliješ do lahvičky a podáváš... můžeš i přihřát, ale nemusíš nutně...

cara.m
9. máj 2011

@sirael tady je to hezky popsané a já pojedu podle toho 😉 http://www.kojeni.net/prikrmy.php
No nic děvčata, jdu spát, páč Adík krásně oddychuje a nevím, kdy se u něj projeví pocit hladu 🙂 Dobrou noc 🙂

ivkaj
9. máj 2011

Teda já než vás dočtu, tak je tu večerka 🙂

@kostri na spaní mrňousovi přes den pyžamko nedávám (dneska jsem dala dolů i dupačky,když bylo takové teplo) a žaluzie zaklapnu. No a na břiše ani nevím jestli spím, většinou spíš na boku.

Když tu řešíte zoubky, nezkoušely jste tohle http://www.nobilis.cz/zbozi/masazni-olej-jakoub...
Paní co vede kurz baby masáží ho moc vychvalovala.

haniula
10. máj 2011

Dobré ránko!! Malá dnes vstávala až o půl sedmé!!! Jupííííí!!! Beruška moje!!!! Zbožňuju jí!!!

cara.m
10. máj 2011

@ivkaj zatím ne, ale vím o něm, nechávám si ho do zálohy 😀 chci totiž spíše něco přírodního, jsem koupila Calgel, ale letěl do kouta, nějak se mi ho dávat nechce. Zatím máme Jantarové korálky, ale zatím jsem je taky sundala, protože už jen slintáme, ale nebolí nás to. Tak skromně doufám, že by jsme nakonec patřili k těm, co jim vyroste zub a neví o tom? 🙂 i když nevím nevím 😒

Jinak jdeme na 9 k doktorce na kontrolu a Adík teď usnul. Chjo brouček jeden, snad se mi ho podaří oblíct a nasoukat do sedačky spícího. Minule jsem se divila, ale vyšlo mi to. 😵

ajkalc
10. máj 2011

@sirael to mliecko je tetrapackovom obale.a je na tom napisane,ze sa to moze pit v izbovej teplote.mne Maxik aj tak odmieta teple jedla.toto ma po ockovi ☹ ☹ a to mliecko nieje ako kaša.je to iba tak jemne zahustene. ide to pekne cez cumlik

zuzu1983
10. máj 2011

@kostri ja som už v tehotenstve spávala len na chrbte (a to som predtým vždy spávala na bruchu) a na chrbte spávam doteraz. už som si aj zvykla. 🙂 nechcem ani spať na bruchu, lebo ak sa malý v noci vôbec nezobudí, teda nekojím, tak ráno ich mám ako kamene. tak by som na nich ani nemohla spať. 🙂 ..... a ja dávam malého cez obed spávať do postielky. riadne tam vyvetrám, až tam je kosa, do pyžamka nedávam, ja ho oblečiem ako keby ideme von. 🙂 a žaluzie nezastieram. nech vie že je deň. 🙂 a poobede mi spí už len v kočíku na prechádzke. do pyžamka dávam len na noc a žaluzie zastieram ked už ide spať, lebo teraz je večer okolo 20h ešte svetlo. tak ja tak. 🙂

sirael
10. máj 2011

@cara.m Dakujem za link - snazim sa to docitat a fakt je to super a da sa podla toho pekne ist.....🙂 Super...
@ivkaj No to som veru neskusala, ale vyzera to dobre....no uvidime, ci nam zaberu tie cipky a ak nie, tak budeme skusat nove a nove veci, tak sa mozno aj k tomuto olejicku dostaneme...🙂

sirael
10. máj 2011

@ajkalc Tak super...no vidim, ze sem budem chodit po rady ked zacneme prikrmovat.....🙂

cara.m
10. máj 2011

@sirael já už to mám vytisknuté a jsem připravená 😀 😀 😀

cara.m
10. máj 2011

Jinak přišli jsme od doktorky a měříme 66 cm vážíme 7130 g 😵

albao
10. máj 2011

@sirael aj ja chcem ist zhruba podla kojeni.net 😉 Je to tam pekne popisane a vysvetlene, takze je to dobry navod.

albao
10. máj 2011

@cara.m slusneeee! Dobre miery! 😉

cara.m
10. máj 2011

@albao no doktorka říkala, že jsme přečkali ten průjem bez úhony dle váhy 😵