icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
10. máj 2011

@cara.m sak ty si sikulka a tvoj synacik tiez 😵 ja ti potom napisem,jak sme dopadli my vo stvrtok 🙄 😀

sirael
10. máj 2011

@kostri Neviem co maju proti tym kocikom - fakt neviem...☹ A predtym tam spinkavala uplne ukazkovo...☹ Dnes som to skusila dvakrat a ked uz prvykrat po pol hodine zaspala, tak ju zasa pes zobudi a bolo dospane. No a druhykrat sme sa vratili s takym strasnym vreskotom domov, ze dakujem....☹ Tak dnes spinkala 3x v postielke....ja uz som nemala odvahu ju strkat do kocika...🙂 Aj ked toto je spanie na prd, lebo to vydrzi len chvilocku...☹ No ja tiez neviem ako s nou fungovat ked budem musiet niekam ist.....vcera sme tak isli lekarke a kym sme tam prisli, tak stichla, ale oci dokoran a nespala ani za svet a cestou domov som ju niesla na rukach...😀 Mame uzasne deturence...😀 😀 Dakujem za drzanie palcekov a my drzime na to ockovanie...🙂

cara.m
10. máj 2011

@sirael děkuji 😉 už se těším, až Adíkovi budu v parním hrnci dělat jednu mrkev 😀 a z ní dostane jen lžičku 😀

cara.m
10. máj 2011

@kostri jj napiš napiš 😉 my pak jdeme po vás v úterý na Prevenar 😝

sirael
10. máj 2011

@cara.m Chudak hrniec, dostane sok z toho mnozstva...🙂

cara.m
10. máj 2011

@sirael že jo? taky si říkám, že bych ho měla pro začátek více šetřit 😀 😀 😀

sirael
10. máj 2011

@cara.m Tak tak spravne....😀

haniula
10. máj 2011

@kostri taky jsem čekala hysterák a jen si jednou fnukla a nic... a navíc ji píchala jiná sestra, ta naše měla volno, tak nevím, jestli to bylo tím... 😕 neboj, to zvládneš!!! kup si špunty do uší 😀

haniula
10. máj 2011

@kostri uvidíš!! my měli ze začátku to stejné, ale ted je vše redy!!!! klep, klep, klep!!!!!!!!!

haniula
10. máj 2011

@cara.m bacha at ho neodvaříš na začátku 😀

sjussi
10. máj 2011

@kostri jj jen v postylce a v kocarku venku ale jen kdyz s nim jezdim,nesmim se zastavit 😀
@sirael ty si rikala ze to mas do hodonina hodku ze?a co kdyby si tam prijela a pak sme spolu jeli dal? 🙂

kostri
10. máj 2011

@haniula stuple do usi mam 😀 co ja,ale tie deti co budu v cakarni 😨 tie lutujem 😅
@sirael zuzanka tiez pekne zaspavala v kociku..dokonca uz aj len tak pocas hry,alebo pozeranim na nas..a teraz sa skoro roztrhne,ale vravim,asi to bude tym,ze ju ma pocas dna mamina..lebo ked som s nou ja,tak je to lepsie.nehovorim,ze neplace,ale po chvilke prestane a zaspinka.no niekedy sa tam vrti,jak keby ju tam stipali 🙄

sirael
10. máj 2011

@sjussi Jeeezis teraz si mi teda dobreho brouka do hlavy nasadila...😀 A kedy sa to teda ma ist? a kam presne? Nech to teda presne kuknem na mape a poriadne to premyslim.......😀

haniula
10. máj 2011

@kostri bobečci malí 😀!!!!!

kostri
10. máj 2011

@sjussi a v postielke ti ako dlho spinka?

markysek2
10. máj 2011

ahoj, tak dneska jsem byla v šoku, nejen že včera v 8 usnula spal až do 6 (vtipálek manžel vstával, v 5 do práce a ptá se, dneska nekrmíme a já na to spí??, tak ho nech spát ...ještě ho budit pchééé 😝 ) a přišel na to jak se překulit na bříško..celkově to dneska provedl asi 5x, vždycky se na boku pohupoval a rozčiloval až se mu to povedlo..no hlavně že ví jak na to 😀 😀 😀 , sice zatím jen na jednu stranu ale co bych po něm taky hned nechtěla že??? 😝 😀 O to horší to mám se spaním v kočárku..hodinu a dost, asi začnem se spánkem doma, stejně se dělá venku teplo...dneska byl v krátkým rukávu venku, přikrytý plínou a ve stínu a měl chudák mokrý záda...jak oblíkáteven vy?? a dáváte něco do kočárkuna matračku(já tam mám velkou plínu)

jinak příští týden dem do poradny, to jsem zvědavá kolik vážíme a budeme očkovat, chjo to zas bude 😒 😒 😒

ještě něco pro zasmání:

https://www.youtube.com/watch?v=7OnPfH7bEa8
sjussi
10. máj 2011

@sirael rozhodujeme se bud olomouc nebo ma haniule chatu v kloboukach u valasskeho mezirici
@haniula hej kdyby si vedela co sem cetla misto bobecci sem videla misto o l a rikam si proc to pises az sem poradne zaostrila tak to bylo ok
@kostri no moc ne,jen tak hodku nekdy dve ale to jen malokdy,neni nad kocarek

kostri
10. máj 2011

inak vam dakujem za odpovede na moje otazky 🙂 a cilkaj mam este jednu 😅
ale odpovedajte laskavo len tie,ktorym deti vstavaju v noci 2 a viac krat 😠 😅 ostatne sa prosim zdrzte komentara 😅 😀 😀 😀 😉 cize otazka znie:
prebalujete dieta zakazdym ked sa v noci zobudi?
a este jedna otazka-aky mate rezim?zobudi sa,napapa sa,hra sa,prebali sa,ide spat?alebo zobudi sa,hra sa,prebali sa,napapa sa a ide spat?

sjussi
10. máj 2011

@markysek2 taky sem se dneska musela smat,nechala sem maleho jen v plence a jak se porad snazil prekulit tak se taaaaak vztekal 😀

haniula
10. máj 2011

@sjussi nenosíš nějaké brýle 😀???

sjussi
10. máj 2011

@kostri neprebaluju protoze maly se vzbudi tak jakoze ma zavrene ocicka ale poplakava a nestaci mu davat dudlik ale napapa se a spi.jinak vstavame tak 3-5x
a ten rezim myslis jako ve dne nebo v noci?

sjussi
10. máj 2011

@haniula mela bych ale nejak sem si je rozsedla a ten nejsem schopna se dokopat k ocnimu at mne napise zadanku na nove 😀

kostri
10. máj 2011

@sjussi no mne spi v kociku len pol hodky 😖
@markysek2 dnes mala zuzanka vonku tielko,overal a pod nim ponozky 😅 ciapku.tot vsjo,prikryta dekou bola len rano-to mala aj teplacky a svetrik,ale to bolo o osmej rano 😉 naobed mala len ten overalcek

sjussi
10. máj 2011

@kostri v kocarku vydrzime 2 nekdy i 3 🙂

kostri
10. máj 2011

@sjussi cez den.
tak vy sa v noci budite asi tolko co my 😖

markysek2
10. máj 2011

@sjussi akorát ho budu muset přesvědčit, že otáčení při přebalování nebo po koupání vážně není ok (přebaluju na jídelním stole v kuchyni..přes den, po koupání v koupelně na stole u umyvadla)...asi se stím přestěhuju na zem 😖 😖 (ach ty moje záda ty to odnesou a bude hůř 😖 😠 )

haniula
10. máj 2011

@sjussi měla bys tam zajít 😀..

sjussi
10. máj 2011

@kostri pres den vstane,prebalim,hrajeme a napapa se a spi nebo kdyz spi dlouho tak vstane,napapa se prebalim ho a jdem se hrat pak zase papame a spi...tak bylo i hur,vstaval treba uz kolem půl 11 ted poprve az v 1 pak ve 3 nebo 4 a v 5 ci 6 jak se mu chce 😒

sjussi
10. máj 2011

@markysek2 no ja v koupelne po kouopani na vane a zada taky poradne trpi ☹
@haniula ja viiiim 😀

sirael
10. máj 2011

@kostri Nooo, tak u nas to lepsie teda nie je ci som s nou cez den alebo nie....teda sak vlastne ja som s nou stale, lebo nikto mi ju nestrazi..🙂 Ale ked ju ide muz uspavat, tak mu tam zaspi - asi ma inu techniku natrasania kocikom a este som ju neokukala...🙂
@markysek2 A ked sa ti pretoci na bok, tak vie uz aj rucicku spod seba vytiahnut? Lebo nam toto veru nejde a neviem ako ju to naucit...🙂 Fuuuha, v kratkom rukave bol vonku? No my co sme boli chvilocku vonku, ale zas tak to bolo rano a este nebolo tak teplo, tak sme mali aj mikinu a tenku deku.....ale deku som potom dala bokom.....
@sjussi A o aky termin ide? A to by sme tam ako spinkali s nasimi pokladmi napr. na tej chate?
@kostri K tomu rezimu sa mame vyjadrit aj my ostatne, ci len tie, co vstavaju v noci viackrat ako raz? 😀 My sa po zobudeni vzdy najprv napapame, potom prebalime, hrame sa a potom sa zasa napapame, prebalime a ideme bud bojovat do kocika, alebo spinkat do postielky...🙂