Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@albao bakterie ok a rotaviry taky ok, říkala, že těch virů je hodně, takže dělala rozbor jen na ty nejhorší a vše ok 😵 což je hlavní, ale drželo ho to teda pěkně dlouho 😒 a musíme očkovat za týden Prevenar, sice jsem říkala, zda ne až za 14 dní, ale říkala, že když to nebylo horečnaté onemocnění, tak že se očkovat může. Že průjem není kontraindikace a že už je třeba ho naočkovat. Je nejvyšší čas po té první dávce, ať ho to chrání 😒 I když já bych raději ještě počkala těch 14 dní, ale snad ví co dělá 😒
@albao Jeeej, my sme este kratky rukav nemali....🙂 A neviem aj kedy mat budeme, lebo my mame v dome vzdy aj o 5 stupnov menej ako je vonku ked je takto teplo...🙂 A nasa babulka odmieta spat vonku v kociku, takze sme dnes cely den vnutri......len neviem, ako sa budeme premiestnovat, kedze v kociku ani za svet...☹
@cara.m Cize teraz ani neviete z coho to chudacik mal? No ale hlavne, ze je uz vsetko v poriadku...🙂
My sme mali ist v piatok na nase prve ockovanie, ale nikam nejdeme...☹ Saske zacalo hnisat ramienko po ockovani TBC a po navsteve nasej MUDr., ideme o dva tyzdne na vycistenie do BA na pneumologiu...☹ A potom este na jednu kontrolu, takze kym nas zaockuju, tak bude mat uz cez 4 mesiace...☹ Ach jaj.....☹ Len nech uz mame po tom a uz nech je vsetko v poriadku....☹
Ted jsme se vrátili od dr. a malá váží 7,2kg a měří 64 cm. Tlouštík jeden 😀. Dostala dvě píchání a vůbec to s ní nehlo, jen pofňukla a jinak nic!!! Dostali jsme i žádanku na neurologii kvůli tomu otáčení, tak uvidíme, co nám řeknou. Dnes jsme byli celé dopo venku, je tam nádherně!!!!!!
Toto jsem vyšťourala:
Robím opatrovateľku, psychologičku, herečku, kuchárku, učiteľku, sestričku, upratovačku, manažérku, osobnú asistentku, starám sa o všetkých, nájdem všetko... Nemám dovolenku, prázdniny či voľné dni. Som v službe 24 hodín denne, 7 dní v týždni. A vravíš, že tvoja práca je ťažšia ako tá moja? Som... matka.
@haniula nas maly ma 6800g a zajtra ma 3 mesiace 😀
@yasminee212 a jakou jste měli porodní?? my měli 2,7kg a spadla na na 2,4kg a z porodky jsme šli s 2,7kg...
@haniula juuuj tak to my sme mali 4050g 🙂 Tak to potom ozaj mate paposa 😉
@yasminee212 no vidíš! je to fakt žroutík!! snaží se všechno zameškané honem dohnat!!!!!
@yasminee212 z porodky jsme šli 2,58kg.. oprava
@haniula tak to ano, sikulka je to 🙂
@yasminee212 je a má i pěkné faldíky... na to jaká byla vychrtlinka, tak je ted opravdu co nosit...
tak sem zjistila od Haniuli ze nas chce jet strasne malo do toho Olomouce,nechtejte nas nastvat a pridejte se dalsi a dalsi k nam,bude to urco super 🙂 tak kdo ma dalsi zajem napiste Haniuli...doufam ze nas bude co nejvic 🙂
DĚVČATA, CO MÁTE ZÁJEM SE SEJÍT, NAPIŠTE MI DO IP, ODKUD JSTE A KAM JSTE OCHOTNY DOJET. ZATÍM UVAŽUJI O KRASONICÍCH A KLOBOUKÁCH U VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ. POKUD NÁS BUDE VÍCE, TAK BYSME OBSADILI OLOMOUC, KDE MÁM NĚCO VYHLÍDNUTÉHO. PIŠTE MI, ALE PROSÍM, DO IP!!!!!! JE NÁS STÁLE MÁLO!!!!
@haniula hele,ja ti nevim,karle,jestli mne mamka nedavala na zuby cervene vino,protoze mne ted ohromne chutna 😎 😀 😉
@sirael ako ste spali po cipku?ja som ho dnes tiez zase vyskusala-presne okolo stvrtej zacala byt mala taka mrzuta 😨 o siestej ked sme prisli domov som jej ho dala,aj sa pekne napapala pred spanim,co inak nezvykne,len sa jedujem na prse a odtrha sa a hned zaspala,ani raz som tam nemusela ist 😕 ze by nam tento krat zabral?uvidime aka bude noc
@sjussi @haniula Ja by som rada s malinkou isla, ale po pravde, voobec si neviem predstavit ist s nou tak daleko...☹ Asi nemam na to odvahu....☹
@kostri Noc bola super...🙂 Ale my noci nemame az tak zle, ako tie nase dni. To je uz fakt probleeeeem....☹ Ja som jej ho dala vcera okolo stvrtej a kym isla spinkat si myslim, ze to fakt zabralo, bola ovela kludnejsia. A aj dnes.....dala som uz okolo obeda a prezili sme ten den lepsie ako ten pred dvoma dnami...🙂 Spala za cely den AZ dve hodiny...😀
@sirael no co tie nase babule proti tomu kociku maju?? 🙄 ja neviem,jak budem chodit nakupovat,ked uz budeme doma byvat? 😕 😅drzime vam palceky na to cistenie 😕 🙂
@haniula moje nervy,ze ani nezaplakala 😨 my ideme stvrtok a ja sa uz tyzden pripravujem,jak to tam zvladnem s tym revadlom ☹
@yasminee212 tyyyyyy brdo 😀 jake miery?! 😎
no my dnes zas noc otrasna 🙄 darmo som ju po napapani aj odlozila do kocika,nenechala zaspat na prse..nepomohlo..ked som uz stopatdesiaty krat k nej vstala,tak som si ju dala do postele 🤐 sak neska som sadila fazulu 😅 a smirglovala parkety 😝 zbita som jak pes,snad sa raz vyspim 😅 tak uvidime aka bude tato noc po cipku

dnes ma Hanka prvy raz kratky rukav 😵 Doteraz som zo zotrvacnosti jej davala dlhe rukavy, nech jej nie je chladno, ale dnes ma byt 25 stupnov, a nase okna su na zapad, budeme tu mat 30, takze uz sa vyletnujeme 😵