Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kostri Neviem co maju proti tym kocikom - fakt neviem...☹ A predtym tam spinkavala uplne ukazkovo...☹ Dnes som to skusila dvakrat a ked uz prvykrat po pol hodine zaspala, tak ju zasa pes zobudi a bolo dospane. No a druhykrat sme sa vratili s takym strasnym vreskotom domov, ze dakujem....☹ Tak dnes spinkala 3x v postielke....ja uz som nemala odvahu ju strkat do kocika...🙂 Aj ked toto je spanie na prd, lebo to vydrzi len chvilocku...☹ No ja tiez neviem ako s nou fungovat ked budem musiet niekam ist.....vcera sme tak isli lekarke a kym sme tam prisli, tak stichla, ale oci dokoran a nespala ani za svet a cestou domov som ju niesla na rukach...😀 Mame uzasne deturence...😀 😀 Dakujem za drzanie palcekov a my drzime na to ockovanie...🙂
@haniula stuple do usi mam 😀 co ja,ale tie deti co budu v cakarni 😨 tie lutujem 😅
@sirael zuzanka tiez pekne zaspavala v kociku..dokonca uz aj len tak pocas hry,alebo pozeranim na nas..a teraz sa skoro roztrhne,ale vravim,asi to bude tym,ze ju ma pocas dna mamina..lebo ked som s nou ja,tak je to lepsie.nehovorim,ze neplace,ale po chvilke prestane a zaspinka.no niekedy sa tam vrti,jak keby ju tam stipali 🙄
ahoj, tak dneska jsem byla v šoku, nejen že včera v 8 usnula spal až do 6 (vtipálek manžel vstával, v 5 do práce a ptá se, dneska nekrmíme a já na to spí??, tak ho nech spát ...ještě ho budit pchééé 😝 ) a přišel na to jak se překulit na bříško..celkově to dneska provedl asi 5x, vždycky se na boku pohupoval a rozčiloval až se mu to povedlo..no hlavně že ví jak na to 😀 😀 😀 , sice zatím jen na jednu stranu ale co bych po něm taky hned nechtěla že??? 😝 😀 O to horší to mám se spaním v kočárku..hodinu a dost, asi začnem se spánkem doma, stejně se dělá venku teplo...dneska byl v krátkým rukávu venku, přikrytý plínou a ve stínu a měl chudák mokrý záda...jak oblíkáteven vy?? a dáváte něco do kočárkuna matračku(já tam mám velkou plínu)
jinak příští týden dem do poradny, to jsem zvědavá kolik vážíme a budeme očkovat, chjo to zas bude 😒 😒 😒
ještě něco pro zasmání:
https://www.youtube.com/watch?v=7OnPfH7bEa8@sirael rozhodujeme se bud olomouc nebo ma haniule chatu v kloboukach u valasskeho mezirici
@haniula hej kdyby si vedela co sem cetla misto bobecci sem videla misto o l a rikam si proc to pises az sem poradne zaostrila tak to bylo ok
@kostri no moc ne,jen tak hodku nekdy dve ale to jen malokdy,neni nad kocarek
inak vam dakujem za odpovede na moje otazky 🙂 a cilkaj mam este jednu 😅
ale odpovedajte laskavo len tie,ktorym deti vstavaju v noci 2 a viac krat 😠 😅 ostatne sa prosim zdrzte komentara 😅 😀 😀 😀 😉 cize otazka znie:
prebalujete dieta zakazdym ked sa v noci zobudi?
a este jedna otazka-aky mate rezim?zobudi sa,napapa sa,hra sa,prebali sa,ide spat?alebo zobudi sa,hra sa,prebali sa,napapa sa a ide spat?
@kostri Nooo, tak u nas to lepsie teda nie je ci som s nou cez den alebo nie....teda sak vlastne ja som s nou stale, lebo nikto mi ju nestrazi..🙂 Ale ked ju ide muz uspavat, tak mu tam zaspi - asi ma inu techniku natrasania kocikom a este som ju neokukala...🙂
@markysek2 A ked sa ti pretoci na bok, tak vie uz aj rucicku spod seba vytiahnut? Lebo nam toto veru nejde a neviem ako ju to naucit...🙂 Fuuuha, v kratkom rukave bol vonku? No my co sme boli chvilocku vonku, ale zas tak to bolo rano a este nebolo tak teplo, tak sme mali aj mikinu a tenku deku.....ale deku som potom dala bokom.....
@sjussi A o aky termin ide? A to by sme tam ako spinkali s nasimi pokladmi napr. na tej chate?
@kostri K tomu rezimu sa mame vyjadrit aj my ostatne, ci len tie, co vstavaju v noci viackrat ako raz? 😀 My sa po zobudeni vzdy najprv napapame, potom prebalime, hrame sa a potom sa zasa napapame, prebalime a ideme bud bojovat do kocika, alebo spinkat do postielky...🙂

@cara.m sak ty si sikulka a tvoj synacik tiez 😵 ja ti potom napisem,jak sme dopadli my vo stvrtok 🙄 😀