icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sjussi
10. máj 2011

@sirael jo a ma to byt nekdy v zari takze prcku bude tak 9-10 mesicu,tak to zase bude jine a snad v kliiidku 🙂 tak coooo,pojeeed 🙂 a melo by to byt asi na dva dny,nebo tak nejak se mi zda

sirael
10. máj 2011

@sjussi Bez chlapov, hej? No ja by som aj isla, keby to nebolo drahe samozrejme, lebo sak peniazkov vela teraz nie je, ale sak keby to bola chata, tak v pohode, ale akoze asi fakt blba otazka (lebo my vsade chodime autom...), to si ako predstavujes ist s drobcom, kocikom a velkou taskou sama zenska? 🙂 To zvladneme? 🙂

sova33
10. máj 2011

Ahoj holky, tak zase po nějaké době se sem dostávám a vidím, že všichni pěkně prospíváte 😀 My máme v pátek 4 měsíce, něco přes 6 kilo a asi 65 cm. Řehtá se nahlas každé hlouposti, občas se překulí na bok, na břicho zatím ne, to ho jenom navzteká. Spíme už občas celou noc nebo s jedním krmením v jednu a přebalením v 11 (jak kdy). V kočárku spí hezky, ale s tím vedrem se to horší, tak čekám, co se z toho vyvine, ale už jsme to zkoušeli i doma a zvládne ty tři hodinky přes poledne i v postýlce. Zatím plně kojím, tak doufám, že to vydrží do června a pak začneme taky s tou mrkví.Prodělali jsme si menší krizi - vztekal se u jídla - naštěstí už je to skoro pryč.
Jo, a prcek má jednu skvělou hru, týrat mě u jídla. Stiskne, zatáhne a se zářivým úsměvem se koukne na mě, co já na to.

markysek2
10. máj 2011

@sirael no on se houpe z boku na bříško a rozčiluje se, ručičku má podsebou (já bych řekla tak divně 😀 😀 ), ale nakonec si ji sám i vytáhne..za ručičky se při otáčení drží (jako by se tahal za rukáv)
my byli venku v krátkým od jedné do 3 a to byl spíš ve stínu, jen mu trochu svítilo na korbičku, a byl přikrytý plínou (no spíš ji mě nějka zmuchlanou, naučil se sní usínat) a ještě když jsem ho vytahovala byl spocený

včera jsme byli ve městě a měl ještě přes krátký rukáv triko s dlouhým a bylo mu chudáčkovi horko a to bylo chladněji než dnes.....no nevím nám spíš vadí horko než zima ..vždycky ho osahávám jetli není studený, ale on měl dneska úplně vařící i ručičky(má je většinou studené a nebo teplé)

sjussi
10. máj 2011

@sirael no ja sem sice chtela jet autem ale pokud by si jela jen kdyz by sme jeli spolu tak bych jela vlakem aby si nemusela sama a myslim ze v tom veku uz bude maly sedet tak bych mela jen golfky nejake lehke na skladani.To by se nejak zmaklo 🙂 a ted nevim jestli ta taska by naaaahodou nesla poslat sama aby se s ni clovek nemusel tahat 😀

albao
10. máj 2011

@cara.m no ale hlavne, ze to Adika nijak nepoznacilo. Prvu chorobku uz ma statocne za sebou!!!

@sirael Nie su tie nase deti nejaki velki vymyselnici? Saska nechce spat v kociku a Hanka najradsej spinka v kociku 😀

@kostri v noci neprebalujem, lebo ina v noci nekaka a mame latkove plienky, takze napriek noci v jednej plienke ma zadocek eno-nuno krasnucky. SNiekedy ani neotvori oci pri papani 🙂
A cez den Hanka papa po prebudeni najradsej.

cara.m
10. máj 2011

@albao jj taky si říkám, že se mu tím teď ta imunita trochu posílila.
Noooooo holky já jdu spát a přečtu si vás zítra, páč jak jsem tady psala, jak už jsme krásně spali, tak tyto dvě noci byly šílené - vstávala jsem co dvě hodiny. Takže mám strach, co bude tuto noc tak jdu na kutě brou noc

sirael
10. máj 2011

@markysek2 Tak fakt sikulka ze aj rucicku vytiahne...🙂 Saska sa tiez vzdy zacne rozculovat ked jej to nejde a nejde a nejde...🙂 Su to taki mali nervaci...😀 No je to des teraz s tym obliekanim - asi ma z toho porazi, kym sa to naucim co kedy obliect, aby bolo akurat...🙂
@sjussi Tak to by bola jaka vyprava...😀 Ja by som fakt isla, ale ked ja si to ozaj neviem absolutne predstavit sa tak daleko s tymi drobcami dopravit....😀 Juj musim o tom riadne popremyslat...🙂 A kto vlastne ide?
@albao Jezis co ja by som dala za to keby spinkala v tom kociku ako predtym....☹ Ale tak kazdy ma svoje dni, tak ja pevne verim, ze Saska ich ma teraz a coskoro ju prejdu...😀

haniula
10. máj 2011

@sjussi @sirael pokud nás bude víc, tak nás pobyt vyjde cca 500kč za pobyt plus něco kolem... zavazadlo jde stopro poslat vlakem za 25kč... a máš pravdu, zuzi, prcci uý budou větší, tak to bude o 90% lepší a jinší než ted, kdy s nima stále bojujeme!!!!! holky, já nevím, co stále některé řeší... já s malou cestuji od jejích dvou měsícu a to busama a vlakama a vše je redy a v poho!!!!! tak asi tak nějak 😀

haniula
10. máj 2011

@sirael zatím já, kinsli, skubanekka, verča84, sjussi.... pokud jsem na nějakou nezapomněla...

sirenita
10. máj 2011

@haniula Ahojky Hani, pokud budete mít srazík někde u Val.Meziříčí ( ve Valu bydlím 🙂 ), přijedem se s malou juknout 🙂

markysek2
10. máj 2011

@haniula tokud by to byl Olomouc nebo i to Valašské meziříčí tak bych se i přidala a spojila to třeba s návštěvou rodičů na Moravě( od nich to není tam ani tam daleko)

janula13
10. máj 2011

Ahojte maminky citam si vas ale nestiham pisat ale aspon si vas sledujem aj simiho rovesnikov:ň my ideme zajtra naprvu davku prevenaru juj tak sa netesiiim:(((a som zvedava kolko vazi, nejaky je tucnucky...bohuzial mliecko uz nemam, neviem preco ci prikrmovanim ci stresom , este trosiicku odstriekavam ale malinko ale aj par kvapiek dobrych:(
@kostri tak kedze zapadam do kategorie ze vstavam k malemu 2x a viac tak odpovedam🙂))ja v noci uz dlhooo neprebalujem, vidim ze mu mokra pienka nevadi, na zaciatku som asi 2tt prebalovala, ale tym som ho len prebrala a bolo mecheche, takze neprebalujem, kedze nekakak v noci..ked sa mi zobudi prisoro tj skor ako o 1 rano tak nahodim dudu a cakam ci bude spat a vacsinou spi a krmim neskor, nakrmim v postielke dam flasu a spime dalej...cez den, rano vstane, prebalim nakrmim prezleciem a hra sa raz v lehatku tm ho dvam vzdy po papani nech mu to sadne do bruska tak na 20-30 min a potom sytriedam postielka a hrazdicka...a moje ruky ked uz nechce ale nenosim ho vela skor len tak pre radost, alebo ked nahlas vyrikuje a aby nezobudil bratov🙂potom zase prebalit nakrmit a spat, na balkon do kocika, ked neni dost unaveny trosku pokocikujem a ked je , taklen odstavim, dnes mi doobeda spal 2.5 hodky ale na obed len necelu hodku a to bude tym teplom tak rozmyslam ci ho nenecham radsej v spalni so zatiahnutymi zaluziami, mam obavy ze mi prestane ked bude tak teplo dobre spavat, ked je zim spi ako dudek🙂no a takto sa to toci, pooobede ked je hore ideme von v nosici aj tam si schrupol kedze na obed nenaspal vela a vecer mi este vymyslal po 20.20 v postielke tak som ho zobrala a kukal na mne telku ale sa hihnal sam zo sebou az som sa smiala na nom aj ja..
ale potom som uz dala do postielky, dala cajik, kedze papal uz predtym a zaspal hned, od dnes mu davam aj caj...
inak on sa stale neprevaluje ani len na bok, ale ked ho za ritku prevalujem ja tak mu to ide lahucko, nebrabni sa len sa dotukne ale sam nic a rucicku mu vytahujem zatial ja🙂lenoch jeden🙂ale tak sa uz snazi podstrkava nozky a dviha ritku🙂na ktorej ma celulitidu🙂))

janula13
10. máj 2011
misha8
10. máj 2011

dnes má Laurinka 5 mesiačikov 😵 😵 😵

misha8
10. máj 2011

@ajkalc vieš čo ??? ja som chutnala..... tu s morčacím maskom a hraškom a ta je sladunká a dobráá ale tiež začína vymyšlať , našťastie s lyžičkou papa pekne ....a Maxík je super ked už pije sam moja ešte nie ale mlieka tiež pije pomenej ..

misha8
10. máj 2011

@kostri zobudi sa , prebali sa, napapa sa , hra sa , ide spať toto tam ešte nemáš 😀

haniula
11. máj 2011

@misha8 gratulujeme!!!!!

lolelole
11. máj 2011

dobre ranko 🙂 my jsme se dneska zobudili s hroooznou rýmou a kašlíkem ☹ naštesti ale bez teploty a s chutí do jídla tak to nebude tak špatny ... nevíte nekdo jak často ho mužu odsavat ? pred každým jídlem nebo častej ?

ajkalc
11. máj 2011

@misha8 vcera sme boli na dlhom vylete.celodennom.a na ceste domov sme sa zastavili v Maxe v Kosiciach najest.bolo sedem hodin vecer,tak sme chceli Maxika uz nachovat,ze ked zaspi v autosedacke,ze ho doma uz len prelozime,lebo nas cakali este 2 hod jazdy.mala som ho v klokanke a ako sme sa prechadzali po obchodnom dome,tak Maxik mal vo flaske nestle bananove mlieco.v krabicke je 250 ml.no v zivote tolko nevypil.ale on v tej klokanke drzal flasu a ani za svet pustit.ludia sa na nas rehotali.ale aspon vsetko vypil.no nechapali sme kolko vela.asi budeme papat pocas chodze.a potom iba grgal a grgal.o pol deviatej sme ho nalozili do sedacky a zobudil sa az dnes rano.

haniula
11. máj 2011

@lolelole můžeš i častěji... hlavně, at může dýchat... 😉

haniula
11. máj 2011

@janula13 krásněte pasete!!! a snad se i to spaní upraví.... asi budu muset některé z Vás navštívit a naučit je spinkat celou noc 😀... vid @kostri...

haniula
11. máj 2011

@ajkalc hezkýýýýý!!!

misha8
11. máj 2011

@haniula dakujeme 😵
@ajkalc no tedaaaa inak je pravda , že ked su hladní tak sa napapajú moja začala otláčať flašku rukou ked má dosť 😀 a čítala som práve o príkrmoch ked začnú papať prvé príkrmy zmenši sa aj množstvo vypiteho mlieka ale že nemá klesnúť množstvo pod 5OOml 24 hod. a dávať aj iné tekutiny čo u vás nie je problém ako viem 😀 moja tých 2OOml čajíku vypije ked je takto teplo a tak je aj doporučované 🙂

misha8
11. máj 2011

dnes Laurinka spala od 20 do pol 7 kráááásne 😀 ale je mrzutá stále slintáme kúšeme sa a aj v kočiku mi reve 😖 čo ona nerobieva , cez den vás nestíham čítať lebo už spi minimum 😔 asi nás trapia tiež zubky 😠

misha8
11. máj 2011

@haniula koľko vypijete mliečka za den ???? nepije ti menej ako prikrmuješ,??

verca84
11. máj 2011

ahojky, tak včera kontrola na kyčlích, a už nemusíme dávat široké balení (měla ho na noc ☹ ). jsme ukázkoví, a malá je šikulka na doktora se smála (sem si v duchu říkala, at neflirtuje, když ji tam roztahuje nožky 😀 ). Dneska máme poradnu, tak jsem zvědavá kolik vážíme a měříme a dostane dvě včeličky (3.hexu a 2. prevenar). A Vanesska má svůj první Cestovní Pas v životě.. (je to srandoví, fotit prcka na pas 😀 )
Dneska je krásně, tak vyjedem konečně na delší procházku.. krásný slunečný den vám přejem 😀

yasminee212
11. máj 2011

@kostri 😀 valibuk, a este som prisla pred tyzdnom na poradnu cela nestastna, ze mam pocit, ze mam malo mliecka a asi musim prikrmovat, navyse v noci sa mi budi kazde dve hodiny, tak lekarka ma vysmiala, ze urcite nehladuje, skor by mal chudnut 😀 takze ziadne prikrmovanie, a tie noci musim vydrzat 😖

haniula
11. máj 2011

@misha8 asi 690ml za den plus má odpo zeleninku (to pak vypije jen 90ml) a večer po desáté kašičku 180ml... tekutiny jiné moc nechce... čaj už úplně škrtla ze svého nápojového lístku, ale aspon do ní dostanu nějakou šťávičku mrkvovou nebo jinou...

haniula
11. máj 2011

@verca84 tak to je super!! začíná už brzo koketovat 😀...