Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Já jinak holky nějak nestíhám, tak jsem vás ani nedočetla, snad se k tomu dostanu večer 🙂
@haniula No Hani riesime, lebo nie kazda z nas cestuje vlakom a autobusom tak ako ty....
@janula13 Krasnucky je...🙂
@misha8 Laurinke dodatocne gratulujeme...🙂 A co si opisala Laurinku, ako keby si Sasku poslednych par dni opisovala...🙂 U nas je to to iste - rev v kociku, cez den spinkame minimum, asi sa hlasia zubky....ale aj my sme dnes spinkali ukazkovo - od 20.00 do 6:30...😀 Prvykrat tak dlho...🙂 Asi dohanala ten den...🙂
ja som ale dobra mama, tomaska bantuju zuby a mna tiez, inak
@maova aj nas zas zacala trapit zadna nadcha, uplne mi chrci je cely zahlieneny odsat nic nejde, skor mu to steka do hrdielka, tak som zatial dala sirup mucosolvan junior, vytieram morskou vodou a dufam ,ze to prejde, inak nas asi zas neminu antibiotika. len som si vsimla ze to chytil ked sme boli v parku, tak dufam, ze nebude alergicky a v tu noc nespal s vankusikom. viem, ze sa to nema, ale tominko musi spavat aspon na tenkom lebo potom nastanu chrcacie problemy... 😒 a kedze nas caka CT vysetrenie kde bude uspaty, tak si nemozme dovolit ziadnu chorobu.. ☹
@ellahop mořskou sůl už právě používáme měsíc a nejdřív se to zdálo lepší, ale teď se to takhle zhoršilo ☹ A dřív jsem neodsála vůbec nic a díky tomu Libenaru teď ano, tak jsem ráda. I když stejně je to málo, právě to má taky tak vzadu a tak chrčí dál. A v postýlce má matraci podloženou, aby měla hlavičku výš a líp se jí dýchalo, i doktorka nám to tak radila 🙂 Nemá se dávat polštářek, ale podložit celá matrace 😉 A taky si říkám, jestli to nemůže být nějaká alergie, protože jsem Nelouškovi dávala Fenistil kvuli vyrážce a teď jsem ho vysadila a rýma se zhoršila. Ale může to být jen náhoda.
@haniula ono je to asi tim ze nasi byvaji asi 80 km od nas a kdyz chci aby videli maleho a mne tak se tam nejak musim dostat,tak uz sem zvykla....ono nekdo kdo tak necestuje tak ma vzdycky strach,ja ze zacatku taky premyslela jak bude to a to a nakonec si reknu,dyt ono to nejak dopadne 😀
@haniula 😀 😀 Sak preto som ta uzemnila....😀 No sak prave - tak vies, kazde euro potom bude dobre....☹ teraz sa to este da, ale uz ked nabehneme na rodicovsky, tak to je strasne....muzova vyplata pojde na hypoteku a poplatky a fakt netusim, z coho budeme zit.....je to strasne....☹ Kolko to je potom u vas?
@sirael u nás je u tříleté pokud se nepletu cca 7600kč.... my budeme zkoušet přehodit mateřskou na moji mamku a pak zpět na mě, abych se mohla dostat z tříleté na čtyřletou verzi.... prý to tak jde, tak uvidíme... protože po 9. měsíci věku dítěte se čtyřletá krátí na 3800kč!!! a to bysme fakt nedali!!!!
Dnes jsem malé udělala zeleninovou směsku. Snědla všechno a vypila méně mlíčka. Zkouším jí zvyšovat dávky zeleniny a zmenšovat po ní dávky mléka. Zatím mi to s ní vychází, tak snad si nepostaví hlavu 😀.

@lolelole Nelinka má taky rýmu a trochu kašel. Ale rýmu má takovou tu zadní a už měsíc, jenom teď se jí to zhoršilo a konečně aspoň něco odsaju. Chudinka pořád tak chrochtá a myslím, že se jí dýchá hůř a hůř. Volala jsem včera doktorce a poradila mi koupit Libenar pro děti. A myslím, že dobrý, že se jí ta rýma víc rozpustí a jde víc odsát, tak to třeba taky zkuste 🙂