icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
12. máj 2011

Ahoj holky, jdu si vás dočíst. Včera večer jsem se tady ani pořádně nedostala a pak už jsem neměla náladu. Adík se vzbudil a plakal mi dvě hodiny. Bolelo ho asi bříško. A dneska ráno v sedm vstal a měl zase průjem ☹ Tři stolice za hodinu, což teda průjem předpokládám zase je ☹ Už nevím co s tím a začínám být zoufalá. Tři dny byl zcela bez problémů a ted je to tu zase. Volala jsem doktorce, mám zase nasadit Smectu a uvidíme. Fakt nevím, co to může být, když výsledky na bakterie a na ty nejhorší viry jsou ok. V úterý jsme měli jít na očkování Prevenarem, už je to 6 týdnů po první dávce, tak říkala doktorka, že už by se měl naočkovat, ať je to účinné, ale teď zase nevím, co bude. ☹

monik1
12. máj 2011

Pro holky z Ostravy: http://www.bavselevne.cz/ostrava/sleva/118/detail/ My už jsme to koupili 😎

sirael
12. máj 2011

@cara.m Jaaaj chudacik malinky...☹ Vy sa z toho tusim nedostanete...☹ Strasne drzim palceky nech ho to zasa co najskor prejde a nech je v poriadku....☹

louisiana
12. máj 2011

@sirael ved prave pre to sa mi paci obedne spinkanie v postielke...moze ma dudlat a pri tom este zaspinka...v kociku dal max 1hodku a potom sa uplne prebral...to odmietal dudel...no ale kam sa hrabe dudel na prsko, ze?
my sme tiez boli min. rok s malym v brusku v turecku, ale teraz si netrufam, jemu uplne staci ked ideme ku svokrovcom...to je hotovy este 3 dni z tolkych novych vnemov 😲

louisiana
12. máj 2011

@ajkalc tiez choditka kupovat nebudeme....na klbikoch nam dr povedal ze by sa to nemalo, babo sa tym spravne chodit nenauci

knedluska
12. máj 2011

Ahoj kočky 🙂
@cufinka - já majou jenom kojím po 3 hodinách, nic jiného jí nedávám. 😉

My jsme teď začaly zápasit s dudlíkem. Adélka žádný nechce, ale začala si cpát do pusinky palec a cumlá si ho, takže má smůlu, vyndám jí ho a dám dudlík. Chvíli dělá, že jí je z něj špatně a zvedá se jí žaludek a pak teda párkrát potáhne a vyplivne. A tak pořád dokola. 😀
Dneska jdeme na náušničky, to bude něco. Děsím se toho už teď. 😒

louisiana
12. máj 2011

@cara.m to je mi luto ze je Adik zasa chory...mozno by ho mali testovat aj na ine viry, nie len tie najhorsie....ved je to este malinke babo

misag23
12. máj 2011

@cara.m Chudáček Adámek, přejeme vám, ať se z toho co nejdříve dostane a nic ho netrápí.
@sirael My jsme taky byli loni u moře už s malým, ale letos si rozhodně netroufám, uvidíme příští rok.

Holky, už jste přemýšlely, jakou koupíte jídelní židličku? Malý bude mít koncem měsíce svátek a babička mu ji chce koupit (což jsem uvítala, protože hraček už máme nějak moc a stejně ho zatím moc nezajímají). Ale teď jsem na ně koukala a nějak nemůžu vybrat.

lolelole
12. máj 2011

@cara.m jen mne tak napadlo - zkouseli vás testovat na metabolicke vady nebo alergie? kdyz to trva tak dlouho a nic bakterialniho nenasli...segry syn mel takhle prujem asi mesic a pak testovali toleranci laktózy - byl plne kojen a pekne pribýval jenom mel ty prujmy..

sirael
12. máj 2011

@louisiana No sak ja sama som zvedava, ako zvladneme tie Tatry...🙂 A spinkanie v postielke je v tychto teplach aj tak to najlepsie......ved vonku je neskutocne teplo, ze sa tam spinkat neda....☹
@misg23 Ja som este nad stolickou velmi nerozmyslala, takze ti asi neporadim....☹

lolelole
12. máj 2011

holky nemate nekdo nahodou dobry recept na takove ty knedličky jak se peču v hrníčku? 🙂

cara.m
12. máj 2011

@lolelole no mě už napadlo, jestli třeba nemá alergii na bílkovinu z kravského mléka, ale zase si říkám, že už by se to projevilo dříve? Zítra budu volat doktorce, tak se jí na to zeptám, děkuji za radu!

albao
12. máj 2011

@cara.m Teda to uz by si fakt mohli dat tie prujmy pokoj 😒 Nech vam to len rychlo prejde!

Inak my sa chystame k moru. Ale len do Chorvatska, tam sme peceni-vareni, pozname tam kazdu dieru, takze si trufame ist, lebo vieme, co mozme ocakavat. Takze vlastne si nepripadam, ze pojdeme niekam do zahranicia, lebo to dobre pozname, a muz vie po chorvatsky za tie roky.

cara.m
12. máj 2011

@misag23
@sirael holkdy díky

@lolelole mamču včera napadlo, jestli už to nejsou zuby, ale podle mě by neměl stolic 3 x do hodiny a přišlo mi, že se propíná, že ho bolí bříško ☹ ale je pravda, že si zase více šahá do pusinky. Už fakt nevím a jsem zoufalá ☹ Teď mi brečel hodinu v kuse, už jsem nevěděla co dělat, ze zoufalství jsem se rozbrečela, to zabralo. Koukal na mě a pak se na mě začal smát a přestal brečet. Tak a teď babo raď.

albao
12. máj 2011

Inak Hanka nevie pit z flasky, tak som jej dala uciaci hrncek a teeeda ide jej to! Pekne si ho drzi a pouziva ho ako hryzatko na zuby 😀 Popri hryzeni pititka sa naucila aj nieco si cucnut, takze horucavy mozu prist, my uz sme pripravene 😝 😀

albao
12. máj 2011

@cara.m a skusila si ten gelik? Mne takto Hanka predvcerom strasne plakala, zo zufalstva som jej dala ten gelik na zuby a v momente zaspala. Tak som si aspon bola ista, ze to bolo zubami. Takto si mozes odskusat, ci su to zuby, aj ked ja viem, sama sa chcem vyhnut liekom a chemii, ale zase ten plac je strasny ☹

cara.m
12. máj 2011

@albao nezkoušela 😒 škrundá mu v bříšku, fakt si myslím, že je to bříško. Myslíš že by měl tři vodnaté stolice do hodiny ze zubů? Vím, že bývá průjem, ale řekla bych více stolic za den, ale tři do hodiny? Dala jsem mu Smectu a zatím nekakal. Jen ho to bříško bolelo. Teď se mazlí na dece s Milkosem, natřela jsem ho krémem a asi půjdeme ven a budu doufat, že už to přešlo ☹

lolelole
12. máj 2011

@cara.m přávěže mému synovci bylo mylím nějak kolem půlroku když to měl..nakonec to alergie nebyla a sam to asi po měsíci skončilo - tak bůhví co to bylo...na bříško bych asi hodně klubíčkovala ale to stejne asi děláš 🙂

haniula
12. máj 2011

@cara.m Jaktože zase?? To je fakt bobek malý!!!! Tak at mu je zase dobře!!!!

verca84
12. máj 2011

@sirael ahojky, tak já sem letos Chorvatsko nehrotila.. klidně bych to odložila na ten další rok, ale tak už jsme se rozhodli, a tak jedem jako každý rok 🙂 docela se už těším, ale zároven budu stresovat.. přeci jen s prckem to bude zase o něčem jiném a hlavně bude plno jiných zážitků.. 🙂 🙂 V knížce jsem na začátku 🙂 ale je to o stresech a nákupech a přípravách na svatbu.. u nás asi aktuální. 🙂 ale kamarádka má od ní 4 knížky a říkala, že všechny jsou vtipně napsány, tak mi právě koupila tuto, když plánujem svatbu (teda až příští rok, letos jsem nechtěla já, nevěděla jsem jak to budem s malou zvládat, a pak stresovat ještě navíc s tímto, tak sme se dohodli, že příští rok to bude nejlepší) 😀

ellahop
12. máj 2011

@cara.m tak drzime palce nech vam to prejde. ale mozno je to naozaj zubkami, ved sama uvidis.. a este som sa niekde docitala ze ci ta stolica nejako divne zapacha..ze to je priznak nejakych zaludocnych problemov

verca84
12. máj 2011

@monik1 ahojky Mončo, knížka zní dobře, tak si ji zítra pojedu koupit do shoppinu 🙂 mám stejně v plánu skočit do Ikei, nakoupit nějaké mističky. Nějak se mi to podařilo trošičku porozbíjet.. holt když se někdy daří, tak se daří 😀
My byli v Chorvatsku i minulý rok, a to jsem byla ve 4. měsíci, a chytli jsme totální kolaps, a byli jsme v zácpě cca 5 hodin, já měla jedinné štěstí že mi nebylo špatně, a těhotenství jsem zvádla v poho, a pak jsme byli ještě v září a to jsem byla v polovině 6.měsíce. Takže malá je cestovatelka od početí 🙂 🙂

verca84
12. máj 2011

@monik1 JJ, plánujeme svatbu. Chtěli jsme ji už minulý rok, ale to jsem zjitila že jsem těhotná a já si nechtěla riskovat že mi bude špatně nebo kdo ví co, tak jsme se domluvili, že to necháme na jindy. Původně jsem myslela, že to zvládnu po porodu vše nějak naplánovat, ale nešlo to. takže půjdeme ted v červnu domluvit termín svatby, a chtěli bychom ji příští rok. Je to sice brzy rok předem jít rezervovat datum, ale když tu v OV je to vše brzy zamluvené, a pak není místo. tak se pojistíme takto. A pak já bych to chtěla mít Tip Top 🙂 Až se mi přítel směje 😀

verca84
12. máj 2011

@haniula Ahojky, no to věřím, že to bude tak na dva lodní kufry a to jen pro ni, a kde jsme my a kde je nějaké jídlo.. hmm to bude zajímavé. Ale tak pojedem velkým autem, tak by to mělo být v poho, to tam dáme jak kočárek, tak postýlku (cestovní) tak pár kufrů 🙂 🙂 předpokládám, že malá ještě sedět nebude, tak budem muset brát hlubokou korbičku.. 🙂 ale hlavně že už mám koupený malý bazének, kde se bude rochnit 🙂 do moře ji rozhodně nedám. Na to má ještě čas, to tak příští rok.. ted se bude chacat tam 🙂 Fotky ukáži, na tom není co tajit 🙂

verca84
12. máj 2011

@sirael ahojky, svatba bude až příští rok, já to letos nezvládala nějak zařizovat, takže se to odložilo už z min. roku na příští rok. V červnu jdem zamluvit termín. 🙂 už pokukuju po svatebních věcech 🙂 toho je tolik,že v tom už ted mám guláš.. 🙂

verca84
12. máj 2011

tak tady je malá ukázka z focení. Ještě se to musí upravit. To budou vypadat úplně jinak.. Paní nám nafotila 100 fotek a my z toho vyberem 30 kousků a ona nám to už jen upraví. Byli jsme tam nafocení s bříškem, a fotky byly nádherné, tak jsme k ní opět zavítali. Focení bylo super, malá spolupracovala, já se bála, že bude plakat ale v poho, paní to s prckama umí 😀

haniula
12. máj 2011

@verca84 my pojedem do Jeseníků, tak uvidíme, kolik toho budem brát s sebou... asi dvě nebo tři krosny 😀

haniula
12. máj 2011

@verca84 jsou nádherné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kde jste byli a jestli se mohu zeptat za kolik?? děkuji!

verca84
12. máj 2011

@cara.m Bobeček maličký, tak ho to pořád drží. Věřím, že už je člověk zoufalý, když se neví z čeho to je. Nebo spíše co to je. Snad to bude jen těma zoubkama, a jak to rychle přišlo, tak to ještě rychleji odejde. A mudr. ti napsala něco na průjem, nebo dáváš jen tu Smektu? My zatím zoubky nemáme, a není ani náznak ale taky se toho bojím, jak to bude malá snášet.. zoubky jsou prevít. Držíme palečky at je brzy lépe 😉

verca84
12. máj 2011

@monik1 Mončo, toto jsme taky objevili a moc se mi to líbilo. to je super cena.. zvažuješ nad tím?