icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
13. máj 2011

@sjussi ne, v ostatní zelenině, takže ho moc nebylo.... jn pár kostiček... já měla koupenou zeleninovou směs do polévky s brokolicí....

haniula
13. máj 2011

@misha8 já vím, že můžou... jen jsem jaksi nenašla odvahu, ale ted jí ho udělám, at jí neokrádám o zážitky z jídla 😀

misha8
13. máj 2011

@haniula mojej chutí morčacie so zeleninkou je to sladunké lebo to obsahuje hrášok malé množstvo i kuracie , to hotové telacie nechcela 😀

haniula
13. máj 2011

@misha8 morčacie??? krůtí???

haniula
13. máj 2011

@sjussi jo a ještě špenát, kukuřici a hrášek... na to bych zapomněla.... my snad ojeli snad všechno...

neliq
13. máj 2011

baby, vobec mi nejde vyprat malého oblečenie od mrkvy, na všetkom máme oranžové flaky, už doma poriadne ani nič bez flakov nemám, a to už periem v normálnom arieli a dávam aj vanish a periem na 60. Nemáte nejaký tip ako sa tých flakov zbaviť?

sjussi
13. máj 2011

@neliq hned po jidle namocit do vody,pak mi to pusti 🙂

haniula
13. máj 2011

@neliq pokud je to čistě bílý, tak namočit do sava a pak vyprat... mě to pomáhá... mrkev krmím v bílém oblečení, pak šupnu do sava a je to čistě bílý... 😀 😉

ellahop
13. máj 2011

@neliq ja mu omotavam okolo krku velku bielu plienku, mam dve... a tie striedam, potom to namocim a dam tam persil sensitive. ten celkom dobre pusta...

neliq
13. máj 2011

@sjussi
@haniula
@ellahop to pri papaní máme dva podbradníky, to sa väčšinou nemá ako ogrckat, ale potom ideme von a po dvoch hodinách si ogrcká všetko čo má na sebe. Už skoro všetky mikiny máme s flakmi, o bodinkách ani nehovorim a dokonca aj niektoré tepláky a to sa často nedá hned vyprať, hlavne ked nie som v blízkosti vody ☹

ellahop
13. máj 2011

ked chcem aby moj maly vypil plnu flasku caju, tak hipp malina sipka.. a tak som bola proti nim 😉

knedluska
13. máj 2011

@haniula - díky, koupím jí. A tu dát normálně na tu dirku a prokroutit náušničku?

haniula
13. máj 2011

@knedluska jojo... normálně natři to, můžeš natřít i tu náušnici a protahovat dírkou... a můžu ti ji doporučit i na různé spáleniny... třeba když vaříš a dotkneš se horkého plechu atd.... nebo je perfektní když si opaříš ruku či nohu... mě ještě ani jednou nezůstala po ní jizva... a to jsem se spálila škaredě o lis v práci, který měl 200 stupnů... jo a pozor!! trochu barví... je tam asi jod či co... 😉

misha8
13. máj 2011

@haniula je doporučené hydina kraličie a jahňacinka dokonca

misha8
13. máj 2011

@neliq no ani nehovor normálne som na nervy aj ja to namáčam do vanisu a nič 😠
@ellahop ešte aj sunarek je dobrý čajík 😉

misha8
13. máj 2011

@haniula jo krutí- kuracie a morčacie je aj u vás morčací nie?? 😀

haniula
13. máj 2011

@misha8 ani nevím... aale vím, že moriak je krocan...

haniula
13. máj 2011

@misha8 já někdy používám překladač na netu 😀... některým slovenským slovům nerozumím....

misha8
13. máj 2011

@haniula kuracie je kuřecí a morčacie je křutí 🙂 už som to zistila 😀

misha8
13. máj 2011

a som pripravená 🙂

misha8
13. máj 2011

viete koho tu postráááádam ???Vikaki z Grecka .....

haniula
13. máj 2011

@misha8 no jo!! máš právdu!! a ještě ta Renata, jak nás zprdla v prosinci, at se tu nezminujem o dětech... od té doby ještě nenapsala....

haniula
13. máj 2011

@misha8 úžasné!!!!!

cufinka
13. máj 2011

Holky já tu mojí prdelku tak miluju!!! JAk jsem tady psala že nechce dudlík a ani čajík z flašky tak včera jsem jí večer dala dudel a hned začla dudat 😀 ale jen chvilku. No a dneska se rozčilovala tak sem zkusila jí vrazit zase dudel a oona už ho dudá s přestávkama asi 3hodiny 😀 😀 😀 a čajíček mi mije už taky ,hned se chytne 😀 jupí nebude žíznivá v létě 😀

alexandra1705
13. máj 2011

@neliq Jasné, ja mám prášky od Amway-celý prací systém, je úžasný-odporúčam, nemám ani fliačok a to malá kaká, tak že až na chrbátik a tiež už papká mrkvičku...

alexandra1705
13. máj 2011

@cufinka to je fajn, ja mám 7 ročného syna a ten nič, len prsko, a Hanka všetko ako dudku aj flašku...gratulujem....

ellahop
13. máj 2011

@misha8 aj ja som na nu minule myslela, bola castou navstevnickou a aj prispievatelkou, ktovie ako sa ma. inak grecko,,,, tam je uz leto, sezona bude o chvilu v plnom prude, tie horucavy asi nic moc pre babatka, ale zas,,, oni su asi na to zvyknute ked sa tam narodia... ale isla by som.... 🙂

misha8
13. máj 2011

@ellahop aj jaaaa 😀

misha8
13. máj 2011

tak som prišla vytočená z vonku malú dať do kočíka bez revu je umenie a pani z vedlajšieho vchodu rev mojej dcery patrične nahlas komentovala ,,preboha čo je tej malinkej ,,a zazerala na mna už som mala na jazyku že malé deti aj plačú 😠 😠 😠 ale radšej som odišla asi zabudla že aj ona mala deti ...............

haniula
13. máj 2011

@ellahop mi ani nemluv... hne bych se k nína měsíc přestěhovala 😀