Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
holky jesli jste už někdo s prcekm vícehodin v autě ? Chystáme se za rodinou na východní Slovensko - takže pojedeme asi 10 hodin 😖 Vůbec nemám představu jak to s malým půjde, pokud máte někdo nějaké tipy, tak sem s nima 🙂 Zatím jsme jenom vymysleli že vyrazíme po nočním jídle (kolem 3hod) aby ještě velkou část cesty prospal, ale co s ním budeme dělat v autě zbylý čas fakt nevím 😒 😨
@neposedna U nas to bolo tak nejako podobne. Nechcel malu pokrstit, lebo krstny rodicia nemaju birmovku!!! A to sem chodi segra dvakrat do roka a uz sme to chceli mat v marci za sebou a prd! Takze teraz musime cakat do jula, kym pridu z Anglicka na navstevu a potom mozeme dat krstit. Teda najprv musim zistit, ze iny farar nam ju pokrsti.....pevne verim! A malinka je nadherna...🙂 Dobre vela jej je...😀 Krasavica...🙂
@haniula to je paráda - maličké se v šátku líbi ? Kvido byl v šátku jako malinkej vařenej pečenej , vždy hezky usnul ale když ho tam chci narvat teď tak se vzteká jak divý 😠 Zkoušeli jsme i tenhle úvaz i nabok ale když ho tam dávam tak vyvádi tak, že nakonec ztratím nervy a vyndám ho 😖 asi musíme ještě potrénovat aby si zase zvyknul, co ?
k té cestě mě ještě napadlo že asi vemu hrací deku a kdyby bylo dobrý póčo tak se rozvalíme na chvilku v trávě, ať se malý protáhne trochu..no jsem zvědavá - ještě budu za jízdy i odsávat prsa - bude to veselé 😀
@lolelole my sme najkor cestovali s 2mesacnym šimim cez den, bol vo vajicku ale 4hodinovu cestu skoro vobec nespal. robili sme caste zastavky aby som ho mohla vybrat z vajicka a aj som si odsavala v aute mlieko 😝 mam odsavacku na baterky, tak to slo.
teraz cestujeme radsej v noci, ked maly spinka, ale to u vas ako pises asi nepojde. no a este ma napadlo, zobrat mu z kolotoca co ma nad postielkou tu cast ktora hra a ked bol nepokojny, tak som mu to pustila 🙂 uvidis, nejako to zvladnete
@sirael No my jsme taky chtěli za kmotry mého bráchu a od manžela bráchu, ale protože taky nebyli na biřmování, tak jsme nakonec vzali moji nej kamarádku. Protože stačí (aspoň u nás) jeden kmotr. Ale jinak nám farář říkal, že kdyby nikdo nebyl biřmovaný, tak by mohla být Dominička pokřtěná, ale ten dotyčný by byl jenom jako svědek a ne jako kmotr. Ale nepochopila jsem, jaký v tom je rozdíl 🙂
@knedluska přes youtube 😀... tam jsem si našla video a zkoušela uvázat...
https://www.youtube.com/watch?v=Aq4RkQlIij4
a takhle se dá zpevnit, když nedrží hlavičku...

jste mě inspirovali tak taky přidávam fotečky 🙂