Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahojte baby viete mi poradiť či je normálne ked mi malá chrčí, znie to ako by mala hlieny ale ked jej odsávam noštek tak nič nejde, máva iba také skor suché šušníky....nestretli ste sa s tým u svojich bábätiek?
Ďakujem 🙂
@luuca1 môj malý tiež občas chrčí. a bud mu nevysajem nič alebo len také suché šušníky ako aj ty. Ale ževraj je to normálne. Doktorka v pôrodnici mi povedala, že je to tým že sa im ešte vyvíja nosná chrupavka. tak preto tak chrčia. Ja preventívne striekam Physiomer raz za deň. Na poradni mi vždy doktor povie že je v poriadku, tak to moc neriešim.
maminy, ktoré kojíte, chcem sa opýtať kedy začínate s prvými príkrmami? lebo ako tu čítam, tak vela vás tu už začalo a mne sa to zdá akosi zavčasu. Ved nemá sa začať od ukončeného 6.mesiaca? 😒 možno som zo "starej školy" , ale som zvedavá, či som jediná, ktorá ešte nezačala s tuhou stravou. 🙂
@luuca1 Ahojky, mi malá taky tak chrčela, ale bylo to, že měla zadní rýmu ( jinak mi nechrčí....). Já stříkala Vincentku a pak odsála - celkem dost. Postupně jsem odsávání minimalizovala...pak jen vytírala...chrčení přestalo. Ale je pravda, že mi dr. taky říkala, že děti prostě chrčí, ovšem ta naše tehda byla fakt nachlazená....
@knedluska po vás chtěla doktorka přetočení ve 3 měsících????? To je přece brzy! Hodně brzy! No naše doktorka i fyzioterapeutička říkají, že každé mimčo je jiné a potřebuje svůj čas, není třeba spěchat.
Dneska jsem doktorce o tom našem včerejším úspěchu řekla doktorce, a byli jsme mooc pochváleni 😀 Protože se mu vlastně jakoby odečítá měsíc a prý je to brzy, takže tři měsíce? To fakt neřeš.
A začínáme naklekávat na kolínka 😀 je to sranda 😵
@cara.m jasne, jasne, MM je velka pohoda. Aj tak si neviem predstavit kedy by som varila kasicku pri nasom mrncadle 😀 Len som rozmyslala, ze preco si posledne dni pyta tak casto papat. Zuby nam presli, aspon som si myslela, ale teraz si uz zase myslim, ze je to zubami - ma zaslintane vsetko, skoro az po kolena 😀
@cara.m jste šikulové ! a co pigárko? zvládli jste to v pohodě ? Jinak Kvido taky už podsunuje kolínka a zvedá prdelku - ale ještě mu nejde zkoordinovat k tomu předek tělíčka , tak se pak rozčiluje 😅 😝 Povedlo se mu to jenom jednou as před týdnem a to se poplazil asi tak 40 čísel - koukali jsme na to s manželem jaku puci 😲 😵 Neříkala Vám dr, zda to není na to podsunování ještě brzy ?
musim se pochvalit dneska se Maty poprve regulerne obratil ze zad na brisko a asi uz 3x takze to nebude nahoda 🙂
@neposedna Z odsuzujících pohledů si nic nedělej, znám, jak je to nepříjemné, ale řekla jsem si, že už na to kašlu!!! Protože Johanka v kočárku taky hrozně řve, sotva vyjedeme z baráku, začne, sotva zajedeme, přestane, včera jsem to zkoušela 3x-vyjet, zajet 🙂 a fakt vždycky začla a přestala 🙂 je totiž pěkná podšívka, chce se nosit v ruce a vidět 🙂

@kostri modelka 🙂