Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Holkym mám kamarádku a ta čeká mimi v lednu příští rok 😀! Je v 5.tt těhu, tak ji držím palečky, ať vše dopadne dobře!!!!! 😵 😵 😵
HOLKY, CO SE CHCETE SEJÍT!! JE VYBRÁNA TATO CHATA: http://www.nebeslev.cz/?ProductId=1198. zATÍM JE NÁS 6, CO JEDEME, TUDÍŽ SE SKLÁDÁME MY NA TENTO VOUCHER. KDYBY NÁHODOU JEŠTĚ NĚKDO CHTĚL JET, TAK TO JEŠTĚ JEDNOU ROZPOČÍTÁME. TERMÍN SE STANOVIL NA 9. - 11. 9. TAK KDYŽTAK DEJTE VĚDET MĚ DO IP.
JINAK JEDE skubanekka, verca84, kinsli, sjussi, misag23 A JÁ!!!
@sirenita - já myslím, že růžové šatičky nevadí. 😉
@cara.m - jo, chtěla slyšet, že už má aspoň snahu na bok, ale to naše malá fakt nemá. Já jsem v klidu, protože má fakt čas.
Tak u nás se vřeští, když zastaví kočár. Normálně spí, zastavím a je vzhůru a buď musí kočár jezdit a nebo se madam nosit, aby všechno viděla. 😀
Holky a jak často dáváte prcky na bříško? A jak dlouho je necháváte na hrací dece? Naše tam skoro vůbec nechce být , takže je dost v lehátku.
@knedluska snažím se prcka dávat na deku co nejvíc. Má tak možnost se víc hýbat než v tom lehátku. Ale na hrací deku si zvykal postupně, pak jsem na hrazdičku přidala hračku co cinká a občas mu do ní klepla a bylo o zábavu postaráno. Na bříško se by se měli prckové dávat při každém přebalování, ale to nezvládám, takže většinou je tak 3-4 za den a je tam tak dlouho jak to jen vydrží.
@ajkalc ja to tiež tak robím ako pri prvom ,aj doktorku vypočujem aj kadejaké rady,ale robím po svojom a snažím sa tak aby som mu neublížila.ja som nechcela tak skoro ísť na príkrmy ale keďže odmietal nutrilon,potom sunar...tak som začala,lebo niečo papať musí,vidím ako papá a ak mu nechutí nenútim ho,akurát dávam pozor aby vypil veľa čaju ak nepije mliečko.uvidíme.Ak ťa to neotravuje tak by si mi mohla napísať čo si varíte a čo vám šmakuje lebo mi dochádza fantázia 🙂 🙂 😀
@haniula: jééé takhle jsme taky začínali, občas se v této poloze seknul a řval, že mu to nejde žádným směrem 😀 😀 😀 😀
dneska se nám povedlo i ladně vrátit na záda..je to prostě malej šikula
@haniula: škoda, myslela jsem že bych se k Vám na sraz přidala, ale bohužel nevyhovuje datum, už mám sraz ze školy 😖 😖 😀
jinak zítra jdeme na druhé kolo očkování to jsem zvědavá jak to všechno dopadne, a taky jsou nám zítra přesně 4 měsíce, no a už se těším že začneme papat zeleninku, ale začnu až v pátek, protože si myslím že očkování je velký záhul a ještě otravovat se lžičkou tak by to měl chudák hodně těžký 🙄 🙄 😉
Baby prosim vas, s prikrmami ste zacali az od konca stvrteho mesiaca, cize zaciatku piateho, ci aj skor?
@sirael jj sice ne vždy, někdy když si ji hodně přilehne, tak mu to nejde, tak se vrátí zpět a zkouší znovu, nebo mu pomůžu já. Ale víš, kdy se sám přetočil? Když jsem byla v kuchyni a koukala na něj do obyváku na deku. Byl tam sám a věděl že se musí snažit sám, když se chce přetočit a najednou mu to šlo 😀

@lolelole My jsme jeli teda jen pět hodin, ale překvapilo mě , jak to šlo dobře. V Havířově jsme byli, když byly malé ani ne tři měsíce, to byla ještě o hodně více uřvaná, měla problém usínat, tak jsem se děsila, co bude v autě a fakt vpohodě...auto totiž mimčo uspává a uklidňuje je, jak to drncá, takže prospala tolik, co do té doby ne...a když se probudila, tak jen na kojení, zastavili jsme vždy u benzinky, nakojila jsem, pak jsme si chvíli povídaly a ona zas usnula... 🙂