icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

elzu
17. máj 2011

@lolelole My jsme jeli teda jen pět hodin, ale překvapilo mě , jak to šlo dobře. V Havířově jsme byli, když byly malé ani ne tři měsíce, to byla ještě o hodně více uřvaná, měla problém usínat, tak jsem se děsila, co bude v autě a fakt vpohodě...auto totiž mimčo uspává a uklidňuje je, jak to drncá, takže prospala tolik, co do té doby ne...a když se probudila, tak jen na kojení, zastavili jsme vždy u benzinky, nakojila jsem, pak jsme si chvíli povídaly a ona zas usnula... 🙂

haniula
17. máj 2011

Holkym mám kamarádku a ta čeká mimi v lednu příští rok 😀! Je v 5.tt těhu, tak ji držím palečky, ať vše dopadne dobře!!!!! 😵 😵 😵

haniula
17. máj 2011

@elzu tak to je pak potvůrka 😀!!!

cara.m
17. máj 2011

@albao no já si to taky nějak nedokážu představit, jak mu budu chystat jídlo a on na něj bude čekat. Je to nedočkavec. Může to být zase zubama. My teď taky celkem často jíme. Holt rostou a budou potřebovat víc a víc papat 😵

elzu
17. máj 2011

@haniula Jo jooo 🙂 ta si umí všechno pěkně spočítat 🙂

cara.m
17. máj 2011

@lolelole
@sjussi no on taky zvedne dupku, je na kolínkách ale předek se nehne 🙂 Doktorce jsem to neříkala, ale myslím, že ne. Když už jsou sikovní v pasení, tak by se na bříšku nudili, tak zkouší nové a nové cviky 🙂

haniula
17. máj 2011

HOLKY, CO SE CHCETE SEJÍT!! JE VYBRÁNA TATO CHATA: http://www.nebeslev.cz/?ProductId=1198. zATÍM JE NÁS 6, CO JEDEME, TUDÍŽ SE SKLÁDÁME MY NA TENTO VOUCHER. KDYBY NÁHODOU JEŠTĚ NĚKDO CHTĚL JET, TAK TO JEŠTĚ JEDNOU ROZPOČÍTÁME. TERMÍN SE STANOVIL NA 9. - 11. 9. TAK KDYŽTAK DEJTE VĚDET MĚ DO IP.
JINAK JEDE skubanekka, verca84, kinsli, sjussi, misag23 A JÁ!!!

cara.m
17. máj 2011

@lolelole gratuluju k píďalkovému pohybu 😉

haniula
17. máj 2011

@elzu ta naše je taky pěkně vyčůraná!!!!!

haniula
17. máj 2011

Takhle se točí na bok...

knedluska
17. máj 2011

@sirenita - já myslím, že růžové šatičky nevadí. 😉

@cara.m - jo, chtěla slyšet, že už má aspoň snahu na bok, ale to naše malá fakt nemá. Já jsem v klidu, protože má fakt čas.

Tak u nás se vřeští, když zastaví kočár. Normálně spí, zastavím a je vzhůru a buď musí kočár jezdit a nebo se madam nosit, aby všechno viděla. 😀

Holky a jak často dáváte prcky na bříško? A jak dlouho je necháváte na hrací dece? Naše tam skoro vůbec nechce být , takže je dost v lehátku.

knedluska
17. máj 2011

@haniula díky za odkaz na ty šátky. Budu to muset vyzkoušet. 🙂

haniula
17. máj 2011

@knedluska zkus podle ní... je to lepší než psané na papíře... můžeš si to kdykoli stopnout... a přehrát znova...

haniula
17. máj 2011

@knedluska jo a je tam více úvazů...

cara.m
17. máj 2011

@knedluska taky Adík nechce být v lehátku, takže když bdí, je na hrací dece. Na bříško jsem se ho snažila dávat co nejvíce, ale do té doby, dokud chtěl a měl sílu. Teď už si to koriguje sám 😵

haniula
17. máj 2011

@knedluska já ji dávám dost často na bříško... krásně si mnohdy uleví... prdí někdy jako o život nebo brká... a navíc tak spí celou noc...

cara.m
17. máj 2011

@louisiana já si ho od Aventu dneska objednala 😀 a na cestě mám hrnečke od Tommee Tippee 😵

ivkaj
17. máj 2011

@knedluska snažím se prcka dávat na deku co nejvíc. Má tak možnost se víc hýbat než v tom lehátku. Ale na hrací deku si zvykal postupně, pak jsem na hrazdičku přidala hračku co cinká a občas mu do ní klepla a bylo o zábavu postaráno. Na bříško se by se měli prckové dávat při každém přebalování, ale to nezvládám, takže většinou je tak 3-4 za den a je tam tak dlouho jak to jen vydrží.

tereza79
17. máj 2011

@kostri neviem ktora je premúdra, ale už sa mi stalo keď som sa zapojila niekde do diskusie a napísala niečo čo sa im nepáčilo, tak sa do mňa pustili ako osy, len som tak oči na to pleštila.takže som radšej upozornila keby mal niekto náhodou také fóry vo zvyku 😀 😀 😀

tereza79
17. máj 2011

@ellahop ja by som bola rada keby papal mliečko,ale keďže ho nechce tak niečo papať musí...

tereza79
17. máj 2011

@ajkalc ja to tiež tak robím ako pri prvom ,aj doktorku vypočujem aj kadejaké rady,ale robím po svojom a snažím sa tak aby som mu neublížila.ja som nechcela tak skoro ísť na príkrmy ale keďže odmietal nutrilon,potom sunar...tak som začala,lebo niečo papať musí,vidím ako papá a ak mu nechutí nenútim ho,akurát dávam pozor aby vypil veľa čaju ak nepije mliečko.uvidíme.Ak ťa to neotravuje tak by si mi mohla napísať čo si varíte a čo vám šmakuje lebo mi dochádza fantázia 🙂 🙂 😀

sirael
17. máj 2011

@kamusek Tak to nechapem ani ja, ze by bol ako svedok a nie ako krstny...☹ No ja neviem ako to spravime, ked ani ten vedla farar nepovoli, ked sestra nema birmovku....tak skusime este jednu dedinu v okoli a ked nie, tak proste pokrstena nebude...☹

lolelole
17. máj 2011

@cara.m mne se to práve zdalo brzy ale do niceho ho nenutim zacal to delat sam od sebe - prave vím že není dobrý když jdou deti nejak moc napřed, nebo je nutit sedet, kdyz jsou na to jeste malé atd...tak nechci nic hrotit 🙂

markysek2
17. máj 2011

@haniula: jééé takhle jsme taky začínali, občas se v této poloze seknul a řval, že mu to nejde žádným směrem 😀 😀 😀 😀
dneska se nám povedlo i ladně vrátit na záda..je to prostě malej šikula
@haniula: škoda, myslela jsem že bych se k Vám na sraz přidala, ale bohužel nevyhovuje datum, už mám sraz ze školy 😖 😖 😀

jinak zítra jdeme na druhé kolo očkování to jsem zvědavá jak to všechno dopadne, a taky jsou nám zítra přesně 4 měsíce, no a už se těším že začneme papat zeleninku, ale začnu až v pátek, protože si myslím že očkování je velký záhul a ještě otravovat se lžičkou tak by to měl chudák hodně těžký 🙄 🙄 😉

sirenita
17. máj 2011

@sjussi tak to je dobře 🙂
No tož to bude frajer!! 🙂

sirael
17. máj 2011

Baby prosim vas, s prikrmami ste zacali az od konca stvrteho mesiaca, cize zaciatku piateho, ci aj skor?

cara.m
17. máj 2011

@lolelole jj taky nic nehrotím, nechávám to na něm 🙂 a jj vím, že sedět se mají dávat až když budou sami sedět bez opory. Jinak ne.

sirael
17. máj 2011

@cara.m A Adik hned prisiel sam na to, ako vytiahnut spod seba rucicku?

cara.m
17. máj 2011

@sirael jj sice ne vždy, někdy když si ji hodně přilehne, tak mu to nejde, tak se vrátí zpět a zkouší znovu, nebo mu pomůžu já. Ale víš, kdy se sám přetočil? Když jsem byla v kuchyni a koukala na něj do obyváku na deku. Byl tam sám a věděl že se musí snažit sám, když se chce přetočit a najednou mu to šlo 😀

haniula
17. máj 2011

@markysek2 ona zatím jen na bok... a dál ani tuk!!!