Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
A kedy sa Vam zacali drobci pretacat?
Nasmu malemu sa nejako nechce, neviem, ci je to tym, ze je tiez riadny bucko, ma 4 mesiace a jeden tyzden a 7500g a 66 cm.
@sesilia ahoj, náš malej se začal asi ve třech měsících přetáčet na bok, ale až na bříško se mu zatím taky nedaří...takže klídek...každý dítě to má trošku jinak... Naše Evička třeba začala lézt až někdy v 10 měsících, ale pak hned do měsíce krásně sama chodila...takže já se snažím moc nesrovnávat...kdyby bylo něco špatně, tak by mi řekla doktorka 😉
Ahoj holky, je u vás dneska taky tak hnusně jako tady u Brna? Prší od rána úplně strašně a je tady nějakých 13 stupňů. Za chvilku nakrmím malýho a jedeme ke známým na oběd a pak s nima na Fechtl-cup, ale vůbec se mi do toho počasí nechce... Už jsem nervózní, že tam malej ani neusne... No to zas bude akce... 🙄
moj sa na bok otaca tiez ale... horsie to je s bruskom ja sa obavam, ze on sa tam ani nepretoci lebo tu polohu nema rad, kedze ju musi trenovat v ramci vojtovku.. no z brucha na chrbat sa mu pretocit uz par krat podarilo
ahoj maminy,jsme už 3týdny bez PC a je to krize,až zas budem funkční tak nebudu stíhat číst.Mějte se.
@sirael
@luuca1
ja prikrmujem uz mesiac a tiez som zacala s mrkvickou, potom kombinacia mrkva+zemiak, potom som pridala petrzlen, zeler, kalerab a ich rozne kombinacie..... potom spenat so zemiakom, brokolicu..... chcem skusit karfiol.... a uz papala aj kuracie a bravcove masko 😎 popozerajte hotove prikrmy, co obsahuju, je to pre mna inspiracia 😀 😀 😀
Ahoj holky, chjo tak my byli dnes nakupovat, tam Adík nespal, pak nemohl usnout ani doma a usnul až za celý den v šest večer 😒 a teď samozřejmě stále spí a já začínám být nervózní, kdy vstane, ať ho můžu aspoň převlíct do pyžamka a dát do spacího vaku, když už ho nebudu koupat, pokud je tak unavený 😒 Když potřebuju aby spinkal nespí, když potřebuju aby byl vzhůru, spinká chjooo
@neposedna Cize teraz je najlepsia mrkvicka so zemiacikom? A potom zasa par dni inu zeleninku a zasa inu a inu a zas sa napr. k tej mrkvicke vratit? Ci kazdy den uz teraz davas nieco ine? 🙂 No proste chaos....ale sak ono sa do toho clovek postupne dostane, len tie zaciatky su tazke...🙂
@ajkalc no chudacik,tak sa potrapil ☹ ja som malej tiez davala fenistil ked mala take drhnuce sople,co jej zatekali,ale ona ani od fenistilu nespala 😠 😀 😀 😉
@sesilia zuzka sa este nepretaca,len sa toci na bok a hlavicku si dava k hrudnicku a hadze sa a hadze jak ryba na suchu 😅
@neposedna pocuj a ked ti tak pekne sedi v kociku,tak beries na vychadzku aj nejake tie sulce kukuricne alebo piskoty alebo vyzivku alebo dokojis?
@cara.m zuzanka nespala od pol druhej a zaspala mi az v satke o piatej,spala do pol siestej,samozrejme,ked som ju po kupani ulozila o stvrt na osem,tak protestovala,vykladala mi tam nejake vecicky v style:aaa,buuuu,eeeee a dost bola nahnevana 😀 ale teraz je tam uz ticho 😕
kolko vam teraz deticky vydrzia byt hore medzi spanim?zuzanka 2,5hodiny,skor spat nechce

@misha8 mal taky suchy kasel,az sa pozvracal.a ked potom kaslal asi 10 min a nedalo sa mu nadychnut,tak sme leteli na pohotovost.dali mu stoptusin baby a zmenilo sa to na taky zahlieneny kasel.tak teraz vykaslieva.ale nema teplotu ani nic,len je zachrypnuty.