icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

ajkalc
28. máj 2011

@misha8 mal taky suchy kasel,az sa pozvracal.a ked potom kaslal asi 10 min a nedalo sa mu nadychnut,tak sme leteli na pohotovost.dali mu stoptusin baby a zmenilo sa to na taky zahlieneny kasel.tak teraz vykaslieva.ale nema teplotu ani nic,len je zachrypnuty.

ajkalc
28. máj 2011

@sirael
@kostri no ako som hore mishe napisala
no ale uz sa kasel upravuje.len mal zastavene hlieny a tie ho drhli.pijeme aj fenistil,tak spinka a spinka.ale uz od pondelka nedam,lebo je ako nafetovany cely den

kamusek
28. máj 2011

@sjussi My jsme dávali myslím 300,- farářovi....

sjussi
28. máj 2011

@kamusek diky,nekdo rikal mi rikal ze davali 1 000kc a to se mi zdalo nejak moc 😒

kamusek
28. máj 2011

@sjussi Fakt? No já jsem z vesnice a tolik se tady určitě nedává 🙂 Někdo podle mě nedává vůbec nic.

sesilia
28. máj 2011

A kedy sa Vam zacali drobci pretacat?
Nasmu malemu sa nejako nechce, neviem, ci je to tym, ze je tiez riadny bucko, ma 4 mesiace a jeden tyzden a 7500g a 66 cm.

misha8
28. máj 2011

@janula13 no vyzerá že hej lebo už sa hupe v kresielku o 106 😀 😀 😀

misha8
28. máj 2011

@ajkalc joooj bubulik malý a kde ste išli na Kramáre ??

sjussi
28. máj 2011

@kamusek ja vim ze se neco u nas dava ale nikdy sem nepatrala po tom kolik,az ted 😀 ja myslim ze tak kolem tech 300 staci 🙂

sirael
28. máj 2011

@sesilia Nasa sa zacala pretacat v troch mesiacoch na bok a chvilu na to aj na brusko. Neboj, on na to pride, nema sa kam ponahlat....🙂

vilca
28. máj 2011

@sesilia ahoj, náš malej se začal asi ve třech měsících přetáčet na bok, ale až na bříško se mu zatím taky nedaří...takže klídek...každý dítě to má trošku jinak... Naše Evička třeba začala lézt až někdy v 10 měsících, ale pak hned do měsíce krásně sama chodila...takže já se snažím moc nesrovnávat...kdyby bylo něco špatně, tak by mi řekla doktorka 😉

vilca
28. máj 2011

Ahoj holky, je u vás dneska taky tak hnusně jako tady u Brna? Prší od rána úplně strašně a je tady nějakých 13 stupňů. Za chvilku nakrmím malýho a jedeme ke známým na oběd a pak s nima na Fechtl-cup, ale vůbec se mi do toho počasí nechce... Už jsem nervózní, že tam malej ani neusne... No to zas bude akce... 🙄

sirael
28. máj 2011

@vilca Ahoj, u nas od vcera vecera leje a je tu 12 stupnov...☹ Brrrrrrrr.....ale malej sa zasa uzasne na terase v kociku spinka (ako uz dlho nie), tak to ma nejake to PRE....🙂 Drzim palce, nech sa vylet vydari a drobec poslucha...🙂

luuca1
28. máj 2011

@misha8 no dnes dávam iba tretí krát, včera mala zemiačik, predvčerom mrkvu a dnes opäť mrkvu, čo jej mám ešte dávať?? akú zeleninku je najlepšie??

sirael
28. máj 2011

@luuca1 Ty si uz davala aj zemiacik? Lebo my tiez skusame dnes len treti den, ale zatial som len mrkvicku davala......☹ Ja mam v tom tiez chaos co kedy dat....🙂

zuzu1983
28. máj 2011

@sesilia no to je pekný bucko. 🙂 náš drobec sa včera prvýkrát pretočil na bruško. z ničoho nič. no to bolo radosti. 😀 sme sa nevedeli vynadívať. ja som tiež už čakala, kedy začne a ono to prišlo samo od seba. 🙂

sjussi
28. máj 2011

@vilca u nas je taky hnusne a asi to nejak pusobi na Matyho,vzdycky je jen hodku vzhuru a pak hodku spi

ellahop
28. máj 2011

moj sa na bok otaca tiez ale... horsie to je s bruskom ja sa obavam, ze on sa tam ani nepretoci lebo tu polohu nema rad, kedze ju musi trenovat v ramci vojtovku.. no z brucha na chrbat sa mu pretocit uz par krat podarilo

lavazza
28. máj 2011

ahoj maminy,jsme už 3týdny bez PC a je to krize,až zas budem funkční tak nebudu stíhat číst.Mějte se.

neposedna
28. máj 2011

@janula13 dakujeme!!!!

neposedna
28. máj 2011

@sesilia mne sa zacala terezka valat na boky ked mala 4,5 mesiaca, teraz ma 5 mesiacov, 8,5 kg a uz sa vie pretocit na brusko 😀 😀 😀 neboj sa, Adamko to zvladne !!!!!!!!!!!!

neposedna
28. máj 2011

@sirael
@luuca1
ja prikrmujem uz mesiac a tiez som zacala s mrkvickou, potom kombinacia mrkva+zemiak, potom som pridala petrzlen, zeler, kalerab a ich rozne kombinacie..... potom spenat so zemiakom, brokolicu..... chcem skusit karfiol.... a uz papala aj kuracie a bravcove masko 😎 popozerajte hotove prikrmy, co obsahuju, je to pre mna inspiracia 😀 😀 😀

cara.m
28. máj 2011

Ahoj holky, chjo tak my byli dnes nakupovat, tam Adík nespal, pak nemohl usnout ani doma a usnul až za celý den v šest večer 😒 a teď samozřejmě stále spí a já začínám být nervózní, kdy vstane, ať ho můžu aspoň převlíct do pyžamka a dát do spacího vaku, když už ho nebudu koupat, pokud je tak unavený 😒 Když potřebuju aby spinkal nespí, když potřebuju aby byl vzhůru, spinká chjooo

sirael
28. máj 2011

@neposedna Cize teraz je najlepsia mrkvicka so zemiacikom? A potom zasa par dni inu zeleninku a zasa inu a inu a zas sa napr. k tej mrkvicke vratit? Ci kazdy den uz teraz davas nieco ine? 🙂 No proste chaos....ale sak ono sa do toho clovek postupne dostane, len tie zaciatky su tazke...🙂

kostri
28. máj 2011

@sjussi my sme davali dvadsat evri 😝 😅
@neposedna pocuj,nasa hanka mala 8900gr ked mala rok 😀 😀 😀

sirael
28. máj 2011

@kostri Ako sa byva vo svojom? 🙂

kostri
28. máj 2011

@ajkalc no chudacik,tak sa potrapil ☹ ja som malej tiez davala fenistil ked mala take drhnuce sople,co jej zatekali,ale ona ani od fenistilu nespala 😠 😀 😀 😉
@sesilia zuzka sa este nepretaca,len sa toci na bok a hlavicku si dava k hrudnicku a hadze sa a hadze jak ryba na suchu 😅
@neposedna pocuj a ked ti tak pekne sedi v kociku,tak beries na vychadzku aj nejake tie sulce kukuricne alebo piskoty alebo vyzivku alebo dokojis?

kostri
28. máj 2011

@sirael faaantaaaazia 😎 😎 😎 kazdy den vyvaram ,vypekam,periem v zahrade bojujem..setko zrazu stiham 😎 to je ine,ked som sama a nezavadzam 😖 ja viem ze mamine som nezavadzala,ale dve gazdine to sa bije 😝 predsalen je to iny pocit byt DOMA!!! 🙂

kostri
28. máj 2011

@cara.m cely den nespal??? 😲

kostri
28. máj 2011

@cara.m zuzanka nespala od pol druhej a zaspala mi az v satke o piatej,spala do pol siestej,samozrejme,ked som ju po kupani ulozila o stvrt na osem,tak protestovala,vykladala mi tam nejake vecicky v style:aaa,buuuu,eeeee a dost bola nahnevana 😀 ale teraz je tam uz ticho 😕

kolko vam teraz deticky vydrzia byt hore medzi spanim?zuzanka 2,5hodiny,skor spat nechce