Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kostri no,Terezka je proste riadny baba !!!!!!!!!!
v kociku si lezi, nedavam ju este sediet, bo je to skoro...... beriem si zo sebou na prechadzku caj, abo jablkovu stavu zriedenu s vodou, max. sme von 2 hodky, takze je doma, ked je vsak velmi zla, tak nakojim aj von 😎 😎 😎
a presne ako Zuzanka, aj Terezka vydrzi hore 2,5 hod a pak 30 min spanok 😠 😠 😠
baby, aj vam sa tak deti dotahuju za jedlom ? moja Terezka, ked jeme, uz sedava pri nas vo svojej stolicke, tak nas totalne hypnotizuje, ked jeme, proste sleduje kazde susto 😀 😀 😀
rano som jej skusila dat striedku s chlebika (ja viem, ze do 6. mesiaca by nemala, ale strasne sa pozerala), by ste neverili, jak zabrala, to proste zdaleka otvorene usta dokoran 😀 😀 😀
vcera som si spravila nesladku krupicovu kasu pre seba, zas ma sledovala, reku skusim na koniec lyzicky, najskor sa zatvarila, ze co to, kyslo....ale ked oblizla a zjedla, tak sa zacala krutit v sedacke, dotahovat za mnou a tisla mi ruky do taniera, dala som jej 2 lyzicky, potom radsej spravila jej instantnu kasu a jedli sme spolu, ja lyzicka, ona lyzicka, kazda to svoje.... bola uzasne spokojna 😀 😀 😀 😀
muz sa hneval, ze kolka bude, ked uz teraz je poriadna, tak som mu povedala, ze kolki rodicia by boli stastni , keby im dieta malo taky apetit a nech sa pozrie na svoje detske fotky, vska bol jak maco, ked mal par mesiacov, hold, Terezka bude asi po nom jedak!!!! a pritom muz je vyzla vysoka teraz 😎 😎 😎
chcem sa baby opytat,ci sa da nejako sem vlozit video.ci len cez youtube?dnes sme nahraliu totiz Maximka ako zacina lozit.ale ma holu prdel,tak nechcem dat na youtube
@sirael so spenatom opatrne, ked davas kupovane listy ktore varis (obsahuju vela dusicnanov), pokial davas s poharika, tak mozes aj castejsie.....
ja som tiez davala 2 tazdne s poharikov, pak to islo do penazi, tak som zacala doma varit, nevarim len na raz, to by bolo na nic, navarim si tak na 4 dni, posledne to boli 4 mrkvy, 4 zemiaky a 1 kalerab a trosku obyc. masla (dobry je aj olivovy olej) aby sa vyuzili aj vitaminy rozpustne v oleji 😀 😀 😀 uvarim, necham na kusky pokrajane a dam do chladnicky, potom mixujem (tycovym mixerom, aby to nebolo uplne jemne) a zohrejem...
mala sa ide zajest 😀
ono by to ani nebolo nadlho vyrit kazdy den, len to-osupat, nakarajat, uvarit a pak umyt este riad, bo nabordelujem z a3, radsej si navarim viac a potom sa mozem venovat malej 😅 😅 😅
@luuca1 no skús mrkva , zemiak, brokolica každé samostatne tri dni ,potom ked to toleruje mrkva so zemiakom , karfiol mrkva a zemiak, špenát a zemiak , cuketa ,brokolica , potom po niekoľkých týždňoch pridáš k zelenine masko kuracie, morčacie, králičie , jahňacie 😉
@ellahop moja zasa nemá podľa mna rada na brušku preto lebo mame reflux a ked si ho tlačí .....a je zvyknutá na kresielko ked musela byť stale vo vyvýšenej polohe 😖
@sirael skús teraz zemiak samotný ale moja ho nechce ak nebude chcieť skus brokolicu samostatne alebo karfiolik všetko samostatne ak to bude tolerovať daš mrkva a zemiak , špenát a zemiak , proste pospajaš čo ste už mali neskôr k tomu pridáš aj masko 😉
no,sak to spinkanie cez den som zacala riesit vcera,doobeda som ju este dala do kocika,a naobed o jednej do postielky,ludia moji a ona normalne zaspala 😲 a hanku som dala tiez spat o jednej a obidve mi do tristvrte na tri spali 😲 😀 😀 😀 no,neska to uz nevyslo,ale vcera to bolo labuuuzo 😎 😀
@ajkalc Dakujem...🙂 Ja som sa prave nevedela rozhodnut, ci to nebudu zbytocne vyhodene peniaze, alebo to fakt je dobra vec, ale uz som rozhodnuta, ze to kupim....🙂 Vacsina je spokojna a ty tiez, tak nie je o com....😀
@neposedna Jeeej, dakujeeeeeem......za podrobny navod....🙂 Este dotaz - ked to rozmixujes, tak aj take to davas do chladnicky ked to nespapka? A das druhy den? Ja tiez chcem len chvilocku z poharikov, ved fakt, to by sa clovek nedoplatil a tiez toho uvarim teda naraz viac a dam do chladnicky a bude na par dni pokoj....🙂 Ale k tomu spenatu, to si neviem predstavit, ze to mam do nej cpat, lebo mne sa zo spenatu dviha zaludok....☹
@misha8 Jezis keby som vas tu nemala, tak veru neviem co by mala jedla...🙂 Mne to pride neskutocne zlozite!!!! 🙂 Dobre, zajtra skusim zemiak a potom teda kazdu zeleninku zvlast a potom to budem miesat...🙂 A staci tri dni davat jeden druh, nie? To by sa uz asi ukazala reakcia, keby mala na nieco alergiu, ze?
@misha8 varim vo vode, parenie dlho trva pri tych mnozstvach a vodu neskorpouzijem aj na zriedenie, vsak je plna vitaminov. moze to byt v chladnicke, uz tak fungujeme 2 tazdne a zadne hnacky, ani zapchy, mala je v poho.... vsak aj nase jedlo mavam 4 dni v chladnicke...ale dlhsie ako 3-4 dni to nemam, to uz by som zamrazila ... este chcem mesiac vydrzat a pak skusim kasu na mesiac, je z hovadzieho a zeleniny a mrazia sa presne davky
skus si uvarit aspon na 2 dni, a uvidis, mne sa to osvedcilo, bo mam viac casu a nemusim sa nervacit, ze sa musim ponahlat domov z prechadzky, aby sme este uvarili, resp. skorej rano vstat
@sirael ano tak sa doporučuje tri -štyri dni 😉 ale napr ja už davam aj vyživky ovocné a tie som skúšala tak dva dni jablkovú, dva dni hrušku , dva dni broskynku a v poho 🙂 teraz vlastne papame na desiatu ovocnú vyživku a na obed zeleninku s maskom alebo zeleninku ostatné porcie sú mliečko 🙂
@sirael zhruba je pripravim jednu davku, tu rozmixujem a zohrejem, ked nespapa, tak vyhodim, to by uz nebolo dobre, ak ma este chut, rychlo domixujem a zohrejem 😀 😀 😀 spenat jej celkom zachutil a ten z poharika chutil aj mne, inak ani ja spenat nejem 😝 😝 😝 ale pre nu je to zdroj zeleza a este nevie, ci je to dobre alebo zle..... 😀 😀 😀 chcem aby Terezka papala vsetku zeleninu, tak budem aj ja jest pred nou hrasok a spenat (inak ich totalne neznasam) 😀 😀 😀
@ellahop uz ked zacneme poriadne aj s meskom, tak asi budem radsej mrazit, vsak vo vodnom kupeli sa to darozmrazit, resp. vybrat z mraznicky uz rano, ked budeme zacinat s maskom, tak budem varit castejsie, ale ked uz bude ok, tak mrazit

@sirael skus teraz dat spolui s mrkvou aj zemiak, nezlakni sa, zemiak viac zahusti kasu 😀 😀 , potom skus pridat dalsiu zeleninu, napr. petrzlen..... a potom mozes striedat, ked zistis, ze na nic nie je alergicka, tak kludne zmes zeleniny, resp. aj solo....napr. raz mrkvicku, potom mrkvu so kalerabom, patom mrkvu so zelerom, potom zemiaky s brokolicou, abo so spenatom (na ten pozor, max. 1x do tyzdna, resp. radsej kupovany v pohariku) potom same zemiaciky...... ked mi nechce zemiaky, trosku jej ich zalejem jablkovou stavou pre deti od 4. mesiaca, aby mali aspon nejaku chut, bo mrkva je sladka 😀 😀 😀
neboj, prides do toho..... 😀 😀 😀