icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
28. máj 2011

@cara.m normalne ze cely den naozaj nespal?? 😲 ty brdo 😲 bol mrzuty moc? 😒

ajkalc
28. máj 2011

@kostri ako?daj navod

neposedna
28. máj 2011

@ellahop varim mix zeleniny, takze teraz papala 4 dni mrkvu so zemiakom a kalerabom, zajtra doobeda navarim nieco ine.... este sa jej to za 4 dnii nezunuje 😀 😀 😀
@misha8 presne preto varim na viac dni, lebo potom to rychlejsie je hotove 😀 😀 😀 nie je za co!

sirael
28. máj 2011

@misha8 @neposedna A kolko toho davate drobcom papat na jedno "posedenie?" 🙂 A jahody mozu deti odkedy? Lebo teraz budu jahody coskoro v zahrade a je mi luto nieco z toho nespravit....☹

kostri
28. máj 2011

k prikrmom-ja som nikdy nemixovala,len roztlacila,aj maso.iba hovadzie masko som mixovala,lebo to som mohla varit kolko som chcela a aj tak to hanka nevedela uzut 🙄 uvarila som viac,rozmixovala,naporcovala do malych vreciek a dala zamrazit

neposedna
28. máj 2011

@sirael spravim si cca 200 gr a niekedy spapa vsetko, niekedy necha 2 lyzicky a niekedy aj polovicu necha, vtedy mama dopapa 😀 😀 😀 😀 no skoda vyhodit, nieeeee????
s jahodami neviem, idem kuknut

kostri
28. máj 2011

@ajkalc sak vytvoris si blog a tam mas navod,ze ci chces pridat video,alebo foto..uz to neviem dopodrobna,davno som to nerobila.ale daj si blog .sk a tam sa pokutri.som ti nepomohla,co? 😝

ajkalc
28. máj 2011

@kostri no len to je zas verejne pristupne.a to nechcem.kvoli pedofilom uchylnym

misha8
28. máj 2011

@sirael ja mam ohrievačku flašiek a navrchu je mištička kde ohrievam prikrm skúšala som tam dať kupované tých 190g je pohárik a je to do plna takže tak od oka 😉 to už viem 😉

neposedna
28. máj 2011

@kostri ja rozmixujem, ale nie do uplne hladka, aby tam boli aj kusocky 😀 😀 😀 ked som raztlacala s vidlickou, tak tie kusky pak boli v plienke 😀 😀 😀 ale casom budem tiez len roztlacat 😎 😎 😎

@sirael na jahody som nic nenasla, takze neviem ☹ ☹ ☹

cara.m
28. máj 2011

@kostri no on spl jen půl hodinu ráno v sedm. Pak jsme jeli kolem desáté na nákup, usnul v autě ale jen na pět min., to ale nepočítám jako spaní. No a pak už prostě neusnul. V obchodě ani náhodou a doma taky ne 😒 uspala jsem ho v šest. Ale nebyl zase tak šíleně mrzutý. Jen nemohl usnout, ale klasika. Bývá to i horší a na to že nespal to bylo zlaté. Ale jinak se vzbudil v půl deváté. Tak jsem ho jen převlíkla do spacího, nakojila a dala spinkat. Teď byl mrzutý celkem dost, ale už spí uff snad bude ok noc. Jinak teď dvě noci se zase budí co dvě hodiny. Možná je to tím, že už je velký a má častěji hlad? Nevím 😒

sirael
28. máj 2011

@neposedna Sak jasne, ze skoda vyhodit....😀 😀 No ako som ja nikdy zeleninu nemusela, tak vidim, ze maminka zacne pekne zdravo papat...🙂

misha8
28. máj 2011

@sirael no práve som to kukala a jahody patria k alergizujúcim potravinám a doporučujú sa až neskôr 😒 aj paradajky !! aj citrusy!!!

cara.m
28. máj 2011

Holky přemýšlely už jste nad golfkama? Je ještě čas, ale už se pokukuju po nějakých a čtu recenze a diskuze. Mám už favoritky, samozřejmě zatím dle videa. Až bude čas na koupi, tak se na golfky zajedu podívat do obchodu. Vy už jste se koukaly?

misha8
28. máj 2011

@cara.m Laura v poslednej dobe spáva cez den max tak dvakrát po 30min inak len v kočiku 😒 a potom až večer

kostri
28. máj 2011

@ajkalc a neda sa to dat jakoze len pre vybranych? 😕 tak to tam radsej nedavaj...a my neuvidime maxika jak vrti ritkou 😒 😵 cmuganec maly 😵

cara.m
28. máj 2011

@misha8 Adík spával 4 x za den, teď už 3 x za den. Jenže když se mu naruší den a někam jedeme, tak prostě neusne 😒 Je děsně zvědavý 😖 Hlavně že teď už spinká.
A v noci Ti spí v pohodě nebo se budí?

ajkalc
28. máj 2011

@kostri si na FB?

misha8
28. máj 2011

@cara.m hlavne nech je taký šikovný ani veľký ani ťažky 🙂

kostri
28. máj 2011

@cara.m ty neviem,lebo zuzka sa budi kazdu hodinu a pol,alebo kazde dve,ale papa len o desiatej a potom az o piatej 😕 vcera papala aj o tretej..ale zas ma aj prestavky v spani 🙄 inak jej staci dudlik podat.tak to je zazrak,ze nebol tak mrzuty,ked tak malilinko spinkal 😨

neposedna
28. máj 2011

@ajkalc maxik musi byt uzasny pri vrteni ritkou 😀 😀 😀 vystiskala by som ho hned a pohladkala po rituske, skoda ze neuvidime 😢 😢 😢

sirael
28. máj 2011

@misha8 Aj ja mam taku ohrievacku, takze to zajtra skusim s tou mrkvickou - cely poharik tam dat a uvidim pokial to bude a je to vybavene...🙂 A vdaka za tie jahody - tak nieco z toho spravime a zmrazime a uvideme, kedy pride spravny cas...🙂 Ale dakujem...🙂
@neposedna Jahody uz nasla misha8......ale aj tebe dakujem za hladanie...🙂

misha8
28. máj 2011

@cara.m teraz bola rozhádzaná kôli očkovaniu druhemu to bol des ale inak uložím o 8 max o 9 a spinká v kuse do tej 5 -6 🙂

ajkalc
28. máj 2011

@neposedna kebyze vie prekladat rucky,tak uz lozi
kto chcete vidiet,ale aj kto nie,tak mi poslite ziadost na FB na anna aťka strculova.urcite potvrdim priatelstvo 😅 😅

kostri
28. máj 2011

@cara.m golfky som este nekukala
@ajkalc som 🙂
@cara.m zuzka tiez ked zaspi v kociku a ideme na nakup,tak sa na prvy tuk zobudi v obchode 😒 minule sa mi tak zobudila,ked sme sli s hankou do potravin uz tu na dome a nezaspala uz,potom zacala byt mrzuta,tak som ju chcela niekde dokojit,ale nebolo kde 🤐 tak sme cestu domov preplakali ☹ a hanka mi potom rozpravala jak ju to mrzi..zlata moja 😵

ajkalc
28. máj 2011

@kostri no.tak si ma najdi....

neposedna
28. máj 2011

@ajkalc ja som marika hamzova kovacikova

misha8
28. máj 2011

@ajkalc tak sa hlásim 😉

sirael
28. máj 2011

@ajkalc Aj ja chcem vidiet...🙂

ajkalc
28. máj 2011

@sirael na FB....tak pod medzi priatelov.....