icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

skubanekka
30. máj 2011

@cara.m Ahojky.. právě čtu o Adíkovo spinkání... Máme to teď úplně stejné:/.. Terezka přes den usne jen v kočárku a to ještě tak na 20 minut..:o/.. V noci se mi poslední 3 dny budí tak po 2 hodinách, někdy i po hodině.. říkám si, jestli to kojení je v tom horku dostačující... Nebrečí hlady, jen se prostě budí a nechce spát.. tak nevím... Na kontrolu k pediatričce jdu až 07.06.., tak jsem zvědavá...

sjussi
30. máj 2011

@skubanekka my taky vstavame po dvou hodinach.Mely sme to tak na zacatku pak sme konecne zacaly vstavat kolem 1 a 3 a ted sme zase tam kde sme byli ☹

ellahop
30. máj 2011

@sirael pozri ale ked bude vacsia aka chatovacka bude.. 🙂 ak ju pustis...

kostri
30. máj 2011

no nasla som nieco o tom viburcole.nema sa to davat kazdy den,len ked je dieta mrzute,lebo potom moze nastat opacna reakcia,ze bude dieta mrzute stale 😨
urcite bola zuzka vcera vecer pretazena,preto tazko zaspinkavala,tak zaspavala stale,kazdy vecer,ze tak 10-15minutiek poplackavala,ale uz som si zvykla,ze zaspava potisku,ked som jej davala tie homeopatika,tak to vcera bol taky nepekny zazitok 😒 ten viburcol ju vzdy ukludnil a pekne zaspinkala.
no dnesne zaspavanie cez den v postielke je tiez s protestami,ale nastastie nie s placom,zatial zakazdym zaspala,akurat som ju dva krat dala do posielky "omylom" 😀 chechtala sa na mna,ze co od nej chcem 😀
ale som aj ja rada,ze uz nemusim sediet vonku pri kociku,ze spinka doma,stihackujem vsetko 😎
len este sa mi nejako nechce davat ju do sportaku,ze by sme sli nakupit..este pockam
no a my uz mame peknucku mrkvicku v zahrade,hrasok,petrzlen,kalerabik,zemiaciky,tak sa tesim,ze budem davat zuzanke zdravu zeleninku za chvilu 🙂

kostri
30. máj 2011

@ellahop gratulujeme k zubadlu 🙂

kostri
30. máj 2011

fiha,tu je natresk 😲 😀 😀 😀

albao
30. máj 2011

@kostri veru natresk, uplne nestiham citat 😀
Inak uz aj Hanka nechodi spat po 1.5-2 hodinach, po dlhsom spanku potiahne aj 2.5-3 hodinky 😕

sirael
30. máj 2011

@albao S tym spanim to aj my mame take....uz vydrzi hore aj 2-3 hodiny, potom da 30minutovku spanku a pokracujeme dalej....🙂

albao
30. máj 2011

@sirael tak podobne! A ja sa trapims uspavanim a ona sa na mna rehoce 😀

zuzu1983
30. máj 2011

@sirael my sme na tom podobne. 🙂

neposedna
30. máj 2011

@sirael tak my sme na tom podobne, obcas sa podari hodinovy spanok a to zvycajne, ked sme von, idem do obchodu a cesta domov je obchadzka dlhsou trasou 😀 😀 😀

verca84
30. máj 2011

@sirael ahojky, tak vidím, že nejsem sama co tápe s příkrmama.. my už jsme měly mrkvičku, brambor, a ted i špenátek s bramborem, a teda malá ho měla 3x za sebou.. nevím o tom, že by to měli mít dětičky jen jednou za týden.. Kde se to info dá zjistit? Jinak kdy se tak může začít s masíčkem? Já to mám vplánu po měsíci příkrmech, co je tak za 10dní.. tak uvidíme.. a jak jinak prckovi chutnají příkrmy´? Malá mi špenát pomalu rve z ruky jak ji chutná.. mrkev eee to nechtěla..

maova
30. máj 2011

Ahoj holky, nějak nestíhám dočítat. Jen vidím, že děti nespinkají, Nelinka dneska přes den taky skoro nespala, třeba jen čtvrt hodinky, dvacet minut a zase byla vzhůru. Ale konečně máme první očkování, tak jsem ráda a zatím to vypadá, že všechno v pohodě a od sedmi už spinká 🙂 Taky to vypadá, že se jí lepší konečně po třech týdnech rýma, tak mám velkou radost, že se snad už i pořádně vyspinká v noci 🙂
A s příkrmama začneme někdy příští týden, tak jsem zvědavá a i se na to těším, zase bude trochu změna 🙂

markysek2
30. máj 2011

@verca84 ahoj můžu se tě zeptat kolik jste toho ze začátku snědli??? my máme za sebou mrkvičku a bramburek ( zítra naposledy)..mrkvička nještě šla, druhý a třetí den jakžtakž něco snědl ale brmbor vůvec..je fakt že jsem ze začátku nasadila skleničky a ten brambor nevonní ani mě, ale chutově to jde....tak zítra zkusím brambor uvařit doma...pak zkusím udělat mrkev s bramborem, ale myslím že na tom nejsme moc valně...prostě zatím každý den 2 lžičky a jinak z ostatních pokusů má pletovou masku a po 20min. to vzdávám já....tak nevím jestli je to tak u všech nebo někde dělám chybu chjo...prostě jsem se zatím neshledala s žádným nadšením 😢 ☹ 😢 ☹

maova
30. máj 2011

A Jinak Nelince už se nelíbí dlouhé procházky v kočárku, když nespí, tak jí to po chvíli přestane bavit a začne kňourat. Dneska jsme kvuli očkování byli jen ve stínu pod stromama a to byla spokojená 😀 Jak se nahoře hýbaly listy větrem, tak pořád něco povídala a líbilo se jí to 🙂

sirael
30. máj 2011

@verca84 Tapem veru tapem, ale su tu dobre radkyne...🙂 My mame za sebou mrkvicku, tu ako ty pises ze ti ide vytrhnut špenat z ruky, tak u nas to je tak s tou mrkvou...🙂 Ten treti den som jej nestihala do pusinky davat, co by mi najradsej cely tanierik aj s lyzickou zjedla...🙂 Ale dnes sme dali prvykrat zemiak a to sa zasa tvarila, ako ked ja by som jedla spenat......🙂 Uvidime zajtra...🙂 Ja chcem este skusit o chvilu dynu a potom mam spenat so zemiacikom a tak vselijako mixovat....🙂 Masko sa moze davat po mesiaci prikrmov - tak som sa docitala...🙂 A chcem skusit este pred maskom aj detske vyzivy, tak uvidime co bude...🙂
@maova A ako zvladla ockovanie? Nas to este len caka...☹

Inak z mojho dietata sa stava mimino, co neznasa kocik....☹ ☹ ☹

sjussi
30. máj 2011

@sirael my uz taky kocarek neee,to ho prvni musim uspat doma a pak nekam muzu a to taky jen na půl hodky 😒

maova
30. máj 2011

@sirael naštěstí zatím úplně v pohodě 🙂 U očkování trochu zabrečela, pak jí tatínek pochoval a bylo po pláči a pak už byla zase veselá, jako vždycky 🙂 A teď klidně spinká, vůbec se nebudí, tak doufám, že ani žádná špatná reakce už nebude. Jak to, že ještě nemáte očkování?

maova
30. máj 2011

Už aby nám ty děti trochu povyrostly a mohly sedět a měly výhled z kočárku, to bude myslím zase lepší 🙂

sjussi
30. máj 2011

@maova souhlasim s tebou,uz aby to bylo 🙂

sirael
30. máj 2011

@maova Statocna Nelinka...🙂 Posielame pusinku....🙂 No my este nemame ockovanie, lebo jej zacalo hnisat to znamienko po ockovani TBC, tak teraz chodime po lekaroch s tym a musi sa to vyliecit najprv.....☹

albao
30. máj 2011

@sirael aj Hanka uz tyzde nechodi von v kociku. Chodime v satke. Su to vymyselnici! 😀

Inak, ake su znacky UM? Studujem po internete rozne kase a zatial som si pozrela Nutrilon a Bebu kase. Su este nejake dalsie?

sirael
30. máj 2011

@albao Myslis kase? Ja som kupila Nestle. 🙂

cara.m
30. máj 2011

@skubanekka taky jdeme k pediatričce až 7.6. Tuto noc se mi vzbudil klasicky jednou, tak jsem slavila. Ale určitě u toho nezůstane 😒 😠 Taky nevím, já si spíše říkám, že budeme začínat s příkrmy, tak jestli už prostě nemá častěji hlad, když už má skoro půl roku a bude čas na zavádění příkrmů. Nebo jen nechce být sám v postýlce 😒

albao
30. máj 2011

@sirael hej, to je Beba 😉 Uz som trochu nastudovala. To ale bude veda tie prikrmy 😀

misha8
30. máj 2011

@sirael zemiak je pre nich asi moc hustý ja som skúšala aj doma variť a skoro ako pyré ale aj tak nič moc 😀

sirael
30. máj 2011

@albao Nestle je Beba? 🙂 No dobre teda, som nevedela...🙂 Noooo, ja uz maturujem, aj tu kasu som kupila, ale neviem - z misky jej to pred spanim nechcem davat, lebo ona mi ledva z flase mlieko cuca, co pri tom zaspava a zasa ked som to isla robit do flasky, tak to bolo bud huste, alebo riedke, tak som sa dnes na to vy...la....😀
@misha8 Ja som zemiak tiez uvarila a rozmackala a spravila kasicku, no ale chut asi nic moc....🙂 Ani psovi to potom velmi nechutilo....🙂 Uvidime zajtra...😀

kinsli
30. máj 2011

koukám, že jste tu debatily o kaši, já kupuji Nutrilon a malej je mega spokojenej 😀

misha8
30. máj 2011

@sirael ved skúsiš neskôr nevadí 😉

haniula
31. máj 2011

@albao ahoj! kaše jsou Nutrilon, Sunarka, Hami, Nestlé... na zácpu je nejlepší Nutrilon hrušková kaše!! pak máš ráno co uklízet 😀