icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

ivkaj
28. máj 2011

@cara.m golfky mám v plánu asi až příští rok. Kočár jsme kupovali kombinaci, takže prohodíme za sporťák.

cara.m
28. máj 2011

@ivkaj jj taky máme kombinaci. Ale říkám si, že až bude Adík sedět na nákupy apod. budou pohodlnější golfky. Každopádně uvidím, jestli je pořídím letos nebo až příští rok. Ale už vím asi jaké 😵
No nic jdu spát brou

ivkaj
28. máj 2011

@cara.m to já dumám nad větší autosedačkou. Jestli kupovat už v září a využít nějaké slevy na Marianne day´s nebo počkat na podzimní slevy v Mamince.

misha8
28. máj 2011

nemáme kočikáren a je to dobre na ho...o 😠 niekto z vchodu si aj 5krát za den dá námahu a stále mi posúva kočár do inej polohy 😠 a ja si ho davam tak ako si ho dávam preto ,lebo ked mam malú na rukách plus tašku potom tam s ním zápasím aby som ho vytiahla 😠 😠 😠 ja nechápem prečo sa do toho niekto stará 😠 a pri tom nikomu nezavadzia!!!!!!!!!!!!!

neposedna
28. máj 2011

@misha8 nastastie byvam na prizemi a kociar si vzdy vtiahnem dnu, vsak mala v nom spava cez den... ale nezavidim, nejaky blbec sa vzdy najde 😠 😠 😠

sirael
28. máj 2011

@misha8 Tak to je dobre na prd!! Ty kokos sak v zivote by som sa nedotkla cudzieho kocika! Ach jaj, skoda hovorit...

misha8
28. máj 2011

@neposedna
@sirael normálne som bola so smetami teraz večer a zasa !!!ale hrame hru kto z koho ja si ho vždy napravím ako ho chcem ja 😀 ale už nma to štve 😠

misha8
28. máj 2011

@sirael ty si katka ???som ťa nespoznala 😀 😀 😀

ellahop
29. máj 2011

@misha8 no... musis si ho vystriehnut, zahraj sa na detektiva .... 🙂

albao
29. máj 2011

@misha8 ja by som tam asi dala papierik s napisom, ze tam ten kocik potrebujes takto mat, lebo sa ti zle do neho dieta dava a ak to niekomu prekaza, nech pride za tebou ... Bola by som celkom zvedava na reakciu

sirael
29. máj 2011

@misha8 Tak to su fakt idioti niektori ludia veru! Akoze nechapem o com im ide!! Hej hej, ja som Katarina...😀

albao
29. máj 2011

@sirael Ahoj Katka 😀 Ja som chcela dat Hanke meno Katka. Ale potom sme s muzom usudili, ze meniny na konci novembra, potom vianoce a hned narodky, ze je to prilis nakope. A tak mame Hanku. Ale mozno budem mat raz aj Katku 😀

albao
29. máj 2011

Inak co zacinate s prikrmami, trochu je popisane aj tu, celkom doby je ten priklad jedalnicka, lebo na prvy raz to naozaj znie komplikovane 🙂
http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=385469

cara.m
29. máj 2011

@ivkaj my už větší autosedačku máme, kupovali jsme ji s vajíčkem tenkrát v akci za super cenu. Takže to mám vyřešeno. Marianne day´ s jsou myslím jen v Praze že? Jsi mi nasadila teď brouka do hlavy, zda ty golfky taky nekoupit na nějaké akci.

sirael
29. máj 2011

@albao Ahoj...🙂 Faaaakt? Jeeej, sranda...🙂 No nam Saska tiez niekedy dobre vynada, lebo ma Vianoce, Silvester a 2.januara meniny a 25.januara narodeniny....🙂 Aspon, ze je teraz ten den deti, ze aspon nejaky sviatok ma...🙂 A vdaka za ten link, idem to uz aj studovat...🙂

kostri
29. máj 2011

maminky,tak ja som dnes zas vyskusala nedat malej navecer viburcol cipok a to bol zas plac pri vecernom zaspavani ☹ 15minut som tam chodila,bola som tam snad sto krat aj som ju hladkala,rozpravala som jej,nic nezaberalo ☹ tak co jej budem muset davat ten viburcol kazdy den? ☹

sirael
29. máj 2011

@kostri Fuha, no neviem ako dlho to mozu v kuse uzivat....☹ Ale tak je to zasa homeopatikum, tak to nie je take hrozne, ale tak skus sa spytat v lekarni ako dlho v kuse sa to moze podavat babatku....

albao
29. máj 2011

@kostri ejha a boli to zuby? Hanka si mrnka a placka pred kazdym spanim. Mozno bola len pretazena

ellahop
29. máj 2011

ano mame to,, prvy oficialny zub je na svete.. tak teraz rozumiem tomu chrcaniu a sopleniu,, jupiiii

albao
29. máj 2011

@ellahop jeeej, blahozelam!!!! 😵

haniula
29. máj 2011

Člověk tu není o víkendu a tolik popsaného. Doufám, že nic důležitého jsem nepropásla 😀 . V pátek u nás byla prababi a praděda, kteří viděli Markét poprvé. A takhle to dopadlo. Pak jsme byli na rodinné oslavě. Teta má 8 měsícční neteř 😉. A dnes za sestrou na Bambiriádě v Bělském lese. Takže nabitý víkend 😀!!!

misha8
29. máj 2011

@ellahop
@albao
@sirael budem vás priebežne informovať 😀
@kostri dnes aj môj krpec zaspal až o pol 9 a potom ešte musela prisť kukať superstar 😀
@ellahop a ktorý ???

ellahop
30. máj 2011

asi prvy rezak, mam taky pocit, pozerala som na nete...

albao
30. máj 2011

No vidim, ze vonku vyjde slniecko a diskusia zamrzne 😀

skubanekka
30. máj 2011

@albao tak to máš pravdu, tomu sluníčku nelze odolat... i když tedy dusno je děsné 😎

albao
30. máj 2011

@skubanekka Tak ja este stale cakam, kedy pojdeme von. Povedala som si, ze po obednom spanku. Lenze Hanka odmietla spat, tak som ju dala vonku z postielky a ona si este hodinu "rozpravala" sama pre seba 😀 Ale uz konecne zaspala, tak sa snad dostaneme von. 😵 Najradsej mam na lete tie sukne 😀 Konecne volnost, ziadne tesne oblecenie. Mam z toho asi taky pocit ako ked dam Hanke dole plienku 😀 😀 😀

skubanekka
30. máj 2011

@albao jojojo tak s tím oblečením to plně chápu🙂... Závidím Ti, že Ti Hanička spinká doma🙂... Mně Terezka jen v kočárku, takže vždy klušeme už ráno ven:o)... Alespoň máš čas doma si něco udělat, né??:o))) a také pokecat na MK🙂), kdyby tu někdo byl...🙂)

albao
30. máj 2011

@skubanekka 😀 tak to ja len takto machrujem, vies? Hanka doteraz spala zasadne len v kociku. Tyzden plakavala, tazko zaspavala v kociku, tak sme vyskusali zmenu - spi doma v hojdacej sieti. A ja mam zarzu toooooolko casu 😀 Normalne neviem, co od radosti so sebou! Uplne viem ako sa citis, doma sa nic neda stihnut, ked babo spi len vonku v kociku. Mame to prehodene len 5 dni a uz som z toho vyrelaxovana. Bola to nahanacka predtym. Aspon je Terezka pokojna, stihnes si nieco porobit ked ste doma?

skubanekka
30. máj 2011

@albao já Ti normálně závidím!!!! Hanička je určitě pokládek🙂... Co já bych dala za těch pět dní🙂... Mně teď Terezka sedí na klíně a mlátí ručičkou do stolu🙂) - chce zabít svou ponožtičku...
A doma... to já neudělám vůbec nic... až o víkendu, kdy manžel vezme Terezku na fotbal a já uklidím...Ale
přiznám se, že už se z toho nehroutím🙂... prostě se s tím nějak popereme.. ještěže je hezky a dá se být celej den venku... čekáme teď na taŤku a razíme zase ven🙂))... Pohlaď Haničku, že tak krásně spinká!!!

albao
30. máj 2011

@skubanekka 😀 tak snad to ponozticka prezije 😀 Uplne viem, co mas doma, ja som to mala donedavna.
A Hanka stale buvinka, dnes uz asi ani vecerny spanok nebude a pojde rovno do postielky, hm 😝