icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
14. jún 2011

@sjussi ja davam tie kukuricne chrumky,ale je na ich pisane,ze su bez lepku a zblajzne ich aj sest 🤐 😅

kostri
14. jún 2011

@cara.m zuzanka tiez nezaspi,ked je okolo nej rusno,tak sa rozobere,vsade kuka,potom chce spat a neda sa jej a je z toho nervozna 😒 tak som rada ze zaspava v postielke,ale ked sme vsetci doma,tak musim kazdemu hovorit psssst 😀aspom kym zaspi,lebo ona je taka prespekulovana,ze ked pocuje,ze tam niekto chodi,tak na nas vykrikuje,aby ju niekto dosiel zobrat 😅 😀

verca84
14. jún 2011

@misha8 ahojky, jak ti prcek snáší hrášek a kedlub.. já na to zatím neměla odvahu ale vidím, že hodně z vás už hrášek a kedlub daly.. ve skleničce se to sehnat nedá, tak to budu dělat doma.. už sem taky najela na domácí.. ty skleničky jsme měli do začátku 🙂
domácí vyjde levněji 😀

lavazza
14. jún 2011

@lolelole tak s tím jídlem to je u nás taky,jak kdyby chtěl už taky naše jídlo,sem zvědavá jak bude baštit až přijde na věc,kolikrát mě přijde jak kdyby otevíral pusinku a čekal že dostane

lolelole
14. jún 2011

@lavazza jj jsou to malý kapříci 😀 já jsem taky zvědavá jak se bude tvářit na příkrmi - zatím mu někdy nechávam okusovat lžičku, ať se s ní může pozvolna seznámit 🙂

vilca
14. jún 2011

Holky, odkdy můžu malýmu zahušťovat ovoce piškoty? 😕

markysek2
14. jún 2011

@verca84 kedlub v pohodě, nejlepší s mrkví na hrách se chystám
@vilca jo to bych taky ráda věděla, už jsem se ptala a zatím nikdo neodpověděl (ale v pondělí jdu k doktorce tak se zeptám), my zatím ovoce nepapáme tak to nějak nehoří

misha8
14. jún 2011

@ellahop myslím na vááás
@louisiana ja mam ohrievačku na flaše a hore sa prihrieva prikrm , prihrievaš len male množstvo zo začiatku lebop to sa už neodkladááá 😉
@janula13 heeej ved aj ja som na salamke na zemplinskej 😀 tiež nie som senčanka a byvame tu rok 🙂

misha8
14. jún 2011

@verca84 ahooj uplne v pohode aj hrášok aj kaleráb - kedlub 😀 aj karfiol
@vilca no piškoty obsahujú celé vajce a je to silný alergen 😖 ale ja som kupila od Nestlé baby sušienky neobsahujú vajce ale su až od 6 mesiaca

misha8
14. jún 2011

dnešná kontrola na neurologii už nemusíme cvičiť vojtovku 🙂 a všetko máme ok , upravený tonus , malú doktorka pochválila že je bystrá a šikovná a zvedavá no správna baba 😀

misha8
14. jún 2011

ozi a dneska nám cinkali špičky dolných rezákov 🙂 o lyžičku 🙂

janula13
14. jún 2011

@misha8 to fakt??a ze som ta nestretla?alebo aj hej a nevedela kto si🙂 ja tiez byvam na zemplinskej🙂)))tak sa snad aj uvidime🙂))

janula13
14. jún 2011

@misha8 a super blahozelam k neuro kontrole to velmi potesi, ze,ja sa tiez bojim davat hrasok a kalerab, aj malym som davala neskor, aj brokolicu...idem hajat, zajtra ockovanie, fuj:(

misha8
14. jún 2011

@janula13 a akej farby máš kočik???? a kde ???ja na 3 🙂 dakujeme a vám bezbolestné očkovanie 😉

tereza79
15. jún 2011

@janula13 ja som bola včera na poradni a doktorka mi okrem iného kázala dávať brokolicu aj kaleráb a vraj môžem začať dávať už aj trojdňové jogurty.

haniula
15. jún 2011

@ellahop držte se!!!! budem na Vás myslet!!!!!!!!!!

misha8
15. jún 2011

@tereza79 heeej??? a aké plnotučné???ovocné??? aké???

markysek2
15. jún 2011

musím přidat fotky jak nám jde pěkně krmení lžičkou u kašičky...až mi ji bere z ruky:o) a jak dnes v noci cestoval v postýlce
@tereza79 co jsou trojdňové jogurty..to jsem neslyšela

verca84
15. jún 2011

@markysek2 - ahojky, to víš, už chtějí dělat vše sami.. 🙂 jéééé taky cestujete v postýlce.. my taky.. jen by mě zajímalo kde všude už byla.. ta cestuje jak divá 😀 😀

verca84
15. jún 2011

@tereza79 ahojky, co to je trojdnové jogurty? a jaké jogurty můžou prcci a od kdy? děkuji
😉

verca84
15. jún 2011

@misha8 tak to vyzkoušíme taky.. zítra se právě chystám na květák.. tak jsem zvědavá 🙂

maova
15. jún 2011

Ahoj holky, nestíhám, vůbec nestíhám, ale aspoň nakukuju 🙂
Od pondělí má Nelinka nového bratrance, včera jsme se na něj byli podívat a to je takový krásný miminečko 😵 Nelinka je proti němu obřík 😀

A už dva dny jsme Nelinku zkusili nechat spinkat v noci bez probuzení na papání. Včera usnula v půl deváté večer, ráno v půl sedmé se probudila, dala jsem jí napapat a spala dál až do desíti 😀 Párkrát jsem teda musela vstát a dát jí dudlíka, ale vždycky se zadudlala a spinkala dál 🙂

lavazza
15. jún 2011

@lolelole však když mu dávám vigantol kapičky tak když vidí lžičku tak už otvírá pusinu nebo když sem mu teď mazala dásnama gelem tak jak viděl že je něco na prstě,tak hned otvíral pusinu 🙂

lavazza
15. jún 2011

@markysek2 taky mám kolikrát chuť malého vyfotit jak v noci cestuje po postýlce,asi si budu muset připravit foťák

misag23
15. jún 2011

@maova Téda, Nelinka je zlatá 🙂

misag23
15. jún 2011

@verca84 My jsme teď měli tři dny květák s bramborem a v pohodě, jen více prdí 😀 Zítra se chystáme na špenát, ale ten dám ze skleničky 😉

lavazza
15. jún 2011

Tak sme včera měli další očkování,Miky brečel už v čekárně když ho rozbrečelo jiný mimčo,pak ještě brečel když mu Mudra zkoušela stáhovat kůžičku,a to sem se divila,protože sem četla,že by se to mělo až tak od roka dřív ne.Ale Mudra říkala,že když je to uvolněný,tak se ve vodě může.

Jinak podle sestry vážíme v 5měsících 5800g,ale zdá se mi to málo,protože sem na digitální váze navážila víc.

Potřebuju poradit,kdo dáváte čajíky a děti vám nepijí z lahvičky,co máte za první hrnečky?

verca84
15. jún 2011

@misag23 - tak to je super.. prdíky musí být.. 😀 😀 jsem zvědavá jak ji to bude šmakovat.. zatím nemáme s ničím problém a sní vše.. ještě že není vybíravá po mě 😀 špenát taky dávám ze skleničky..😉

lavazza
15. jún 2011

ten náš pučmeloun spal od 20:15 až do 7:45,já zírala

lolelole
15. jún 2011

@maova to máte zlatíčko - do desíti 🙂 šikovná holčička - ví co se patří 🙂