Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cara.m zuzanka tiez nezaspi,ked je okolo nej rusno,tak sa rozobere,vsade kuka,potom chce spat a neda sa jej a je z toho nervozna 😒 tak som rada ze zaspava v postielke,ale ked sme vsetci doma,tak musim kazdemu hovorit psssst 😀aspom kym zaspi,lebo ona je taka prespekulovana,ze ked pocuje,ze tam niekto chodi,tak na nas vykrikuje,aby ju niekto dosiel zobrat 😅 😀
Holky, odkdy můžu malýmu zahušťovat ovoce piškoty? 😕
dnešná kontrola na neurologii už nemusíme cvičiť vojtovku 🙂 a všetko máme ok , upravený tonus , malú doktorka pochválila že je bystrá a šikovná a zvedavá no správna baba 😀
ozi a dneska nám cinkali špičky dolných rezákov 🙂 o lyžičku 🙂
Ahoj holky, nestíhám, vůbec nestíhám, ale aspoň nakukuju 🙂
Od pondělí má Nelinka nového bratrance, včera jsme se na něj byli podívat a to je takový krásný miminečko 😵 Nelinka je proti němu obřík 😀
A už dva dny jsme Nelinku zkusili nechat spinkat v noci bez probuzení na papání. Včera usnula v půl deváté večer, ráno v půl sedmé se probudila, dala jsem jí napapat a spala dál až do desíti 😀 Párkrát jsem teda musela vstát a dát jí dudlíka, ale vždycky se zadudlala a spinkala dál 🙂
Tak sme včera měli další očkování,Miky brečel už v čekárně když ho rozbrečelo jiný mimčo,pak ještě brečel když mu Mudra zkoušela stáhovat kůžičku,a to sem se divila,protože sem četla,že by se to mělo až tak od roka dřív ne.Ale Mudra říkala,že když je to uvolněný,tak se ve vodě může.
Jinak podle sestry vážíme v 5měsících 5800g,ale zdá se mi to málo,protože sem na digitální váze navážila víc.
Potřebuju poradit,kdo dáváte čajíky a děti vám nepijí z lahvičky,co máte za první hrnečky?
ten náš pučmeloun spal od 20:15 až do 7:45,já zírala

@sjussi ja davam tie kukuricne chrumky,ale je na ich pisane,ze su bez lepku a zblajzne ich aj sest 🤐 😅