Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sjussi Poslala bych více, ale nemám jak:o/// - zkusím to dát na svůj profil:o) na FB.)
@misha8 zubadlo to musi vydrzat a aj jej mainka🙂 my nic ani naznak, aspon je v pohode zatial cely den sa hra sam chudatko moje az mi je ho luto tak niekedy kaslem na vsetko a pohram sa a on sa tak tesi az vyska ked k nemu pridem...
oblieka ako pride zalezi co mam po ruke casto maju rovnake ale ja to nemam az takrada ja mam radsej ked maju to iste ale v inych farbach, v podstate je mi to ffuk🙂idem, odplienkovanie som vcera vzdala, neviedlo to nikam a mmaam kopec rozrobeneho potom vas citam🙂
sorry že sa zamiešam...ale stále to mám ako oblúbenú tému a vyskakujú mi posledné príspevky...
@ellahop @misha8 materská sa počíta na dni...ale rodičák paušálne na mesiac...to znamená kočky, že za 14 či 19 dní dostanete materskú a plus 190 rodičák.........aj tá, ktorej končí materská 29, tak aj tá dostane rodičák za celý mesiac.... 😉 snád som vás potešila 😉
pa...
ten náš prcek se naučil vřeštět,takže když má radost tak vřeští a když se mu něco nelíbí tak taky vřeští,ale jinak a to je pak hukot,doufám,že to brzy zase přejde,protože mě jinak šlehne,terorista malej 😉
@lavazza neboj, to ho přejde. Kryštof tak pištěl asi dva týdny, než ho začlo bavit něco jiného ;o)
O penězích raději nemluvit, když to tak spočítám, na rodičáku budu mít o necelých 7tis míň. Naštěstí jsme hypotéku dali tak, aby se dala utáhnout z jednoho platu. Ale budem ji splácet až do důchodu 😝
@ivkaj @lavazza taky to už budu mít tento měsíc mizerný, budu brát skoro o 9000 mín než když bych chodila do práce....ale už jsme tna to setřili trochu do předu, takže máme rezervu, která snad ty 2 roky vydrží ( jsem na 3 ale za 2 roky chceme další a to pak na 28 týdnů budu mít zase víc)..máme taky hypotéku na jeden plat a ještě asi 2tis zbývají(nic moc...spíš nic než moc)
jinak jsme trochu marod ..měli jsme teplotu...máme něco v krču a oušku, ale zatím bez ATB...doktorka říkala že by to měl zvládnout sám...naštěstí od včera bez teplot, takže ho to drželo chudu jen jeden den
@lavazza to jsme na tom podbně.
Holky, nezkoušli jste už někdotohle http://www.aventbaby.cz/kouzelna-hubicka-s-vent...
@lavazza no já mám 515kč, taky jsem rodila 18.1...a tak mám smolíka...protože mi to bude dělat něco málo přes 8000kč (vím budu na tom něco málo líp než ty, ale stejně)
@ivkaj my máme od mam...hrneček s měkko savičkou a když nepije tak aspon do něj něco nalijem 😀 😀 mačkáním...jinak pije jen vodu proto když chce tak mu lahvičku s oušky nechávám on si sní chvilku "hraje" snad i pije...chci aby se s ní seznámil...i když podle mě to není ani správné ani výchovné 😀 😀 😀
Děkujeme holky Vám co ste posílaly,fotosoutěž sme vyhrááály 😀
nas sa klube treti zubok, maly zatial v pohode, je nervoznejsi ako inokedy ale vobec to nevadi, lebo nervozny tomasko je vlastne klasicky tomasko len si bucha do hryzadielka a cely je z toho v nepohode. potom zaspi a vacsinu tej bolesti prespinka. ale mame novinku, maly spinka cez den tak, ze ho uspavam nalepi sa na mna a tak zaspi, sama som si na vine, my ho bolo luto ze ma vsetky tie problemy a tak som si ho rozmaznala. hlavne ze v noci nevymysla a spinka bez problemov 🙂
dievcata, nemate tu niekto poharik learn to drink od firmy mam. no my sme ho dnes vyskusali a poviem vam, ze katastrofa, inak kludny tomasko dostal hystericky zachvat, vobec si s tym nevedel rady. ma to dve moznosti, prva je na satie, a druha na pitie ... to satie, mu vobec neslo a pritom aj chytal tie hysaky a pitie, no musela som ho prezliect co by nevadilo. no neviem neviem,, ci my na flasi este chvilu nebudeme.. alebo skor trpezliva maminka ruze prinasa.. 😀

@knedluska a nezkoušela jsi teplotu srazit zábalem aspoň na zápěstí a kotníky?