Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@ellahop no mě se právě na něm líbilo to že ta savička je podobná dudlíku, ale funguje jak pitítko...navíc to jde zmáčknout ( savička)( u lahvičky nám to nešlo) a kape z toho voda, takže mi odpadlo to že když nechce pít , tak jsem ho cpala vodou po lžičkách...navíc u nás byl poslední a ještě modrý...tak jsem řekla že to je znamení, protože jsme se už s manželem dlouho bavili že musíme nějaký učící hrneček koupit
kde je haniula, caram, a kinsli??? chybaju tu 🙂
baby od piatka sme horučkovali občas vracali a hnačkovali nespavali do rána už som bola na prášky teplota zvýšená skoro stále a horúčka každé tri hodky dnes mala horúčku ,,iba ,,raz tak dufam ,že už to bude bez tých teplot máme dva zubky dolné rezáky a horné jednotky zdurené tak snad niečo vyleze nech sme sa netrápili zbytočne 😕
@misha8 fiiha a to zubky takuto galibu u vas narobili?pana na to nie som zvyknuta malym vysli len nas zrazu phryzli a to doslova, ale akurat som kukala dnes simovi kedze bol mrzuut a ani za..sa ulozit cez den, zaspalpo 4 hodkach! spal potom 3.5 hod,ale 2x s placom hore, ale takym inym, akoby ho nieco bolelo, ale dasna nema zdurene 😕
tak dufam ze vam trapenie skonci, nema ti kto trosku pomoct nech sa vyspis? a simo mi tiez par noci uz blbne, kazde 2 hodky alebo aj skor hore , neplace len je hore krochta a kuce sa pod deku, zajtra palim do ikei a kupim spaci vak, ten si na hlavu nenatiahne potvora a smeje sa tomu ale teda mne o 2-3 rano do smiechu neni🙂
@babetkarka ahoj, akurat rozmyslam ze preco mi simo zase naprd spi🙂 citam ze to tu viacere riesite a ja som sa potesila ze v noci nehopsam k postielke sama ale ste take solidarne ze hopsate aj vy 😀 ale nie bez srandy rada doprajem kazdej z vas vyhajat sa konecne, tiez nechapem preo, ci rastie alebo su niekde na ceste zubale, lebo dasna ma ok..cez den pospi ako kedy, vacsinou ked vstane uz o 6 tak sa 1.5 hod gula vedla mna, ja posúapavamon ma omakava a alebo sa hra s dekou a ked sa zobudim zbadam ze on zacrnel, ktovie kedy: a ked takto nezaspi tak idehajat na balkon kedze je chladno, tak da tak vacsinou do hodinky slofa, niekedy aj 2 hodky ale to malokedy, vacsinou menej ako hodku..potom je hore tk 2.5 hodky a zase na balkon v postielke sa mu nejak nechce alebo mne sa s nim jedovat kedze sa tam jasi alebo sa jeduje, ked je hore dlhsie tak som zistila ze horsie zaspava je prilis unaveny...a spava tak 1.5 hod, aj viac aj menej, dnes dal 3.5 ale to spal dnes po 4 hod a len 2x este si dal 40min navecer vonku..
kasicka u nas tiez nezabrala, akurat ze sa mi prestal s placom budit, co tiez uz neni pravda, min 2 vecery sa 1x zobudil..dnes tiez uz bol raz hore a presne po pol hodke ako hodinky aj cez den sa zvykne budit, hlavne v postielke, tak ja uz nastartovana ako ma byt pol hodka aby som nahodila cumel, zapla kolotoc a spi sa dalej🙂vydrzat zeny🙂 mna dnes skoro porailo zo vsetkych troch 😀
Tak se chtěl dneska taťka vykoupat s Mikym ve velké vaně a ten náš brouk řval jak na lesy,zkusily jsme to 2x,tak sem ho radši vyndala a když sem ho chtěla vykoupat ve vaničce tak chudák taky řval jak tur.Tak s koupáním ve velké vaně máme smůlu.Chudáček se bál.
@markysek2 Tak to já mám tedy rodičák do 13.1.2014, tj. do tří let věku dítěte. Teda takhle jsem to hlásila v práci...protože s Ondrou mi na sociálce řekli, že je to dva roky od narození dítěte (to jsem měla dvouletou variantu). Nejdřív je toho půl roku mateřská a pak následuje rodičák, a to zbytek doby do těch dvou nebo tří let věku. Takže já nějak nechápu proč tobě paní na úřadě řekla, že to máš až do června. Mně tady na sociálce řekli do tří let věku dítěte. Tak já už tomu teda opravdu nerozumím. Je v tom jakýsi zmatek 🙂
Jinak u nás další pokroky, malá už krásně "plazoleze" 😀 Dostane se kam potřebuje, takže ji nestačím dávat zpátky, jednou je pod TV stolkem a chce mačkat čudlíky, pak pod PC stolem, pod sedačkou...no sranda. Máme jeden zub venku a druhý už se dere také.
Jsem jaksi poslední dobou nezaregistrovala některé pisatelky. Třeba Haniula nebo Caram, nevím jestli píšu ty přezdívky správně 😅 🙂
@misha8 Tak to opravdu vypadá na zoubky. Přeji ať už je to dobré a některý vám vyleze....držím pěsti 🙂
Tak my už jsme také začaly papat zeleninku. Včera měla poprvé brokolici...máme teda ale problém s papáním lžičkou, ještě asi potřebuje trochu tréninku, aby pochopila jak správně se to dělá 😀 Ale jinak jí šmakovalo.
@zuzik28 nevím proč mi to tak řekla ( teda asi spíš já pochopila), ptala jsem se do kdy jsem na rodičáku ( chtěla jsem přesné datum) a ona mi odpověděla, že 18.6. a na 3 roky...takže informační šum.....v práci jsem jen hlásila jakou variantu jsem vybrala tot vše, žádné konkrétní datum nic...mě to je celkem jedno, chceme ještě jedno a kdyby náhodou ne, malý by byl ve školce stejně asi od září ( vlednu 3)...tak to bych šla do práce stejně od září ( já vím je tam ta podmínka a s počtem dnů v těchto zařízeních, ale to by jsme snad dali)
holky dáváte si některá přihlášku do jeslí....já bych chtěla ale spíš pro jistotu kdyby se něco semlelo..u nás jsou 2je, ale ted vlastně jedny ...protože se jedny předělávájí ( ony patří teda pod jedno, ale jsou to 2 různé budovy na dvou koncích města)
my mame uz 4 zuby, vsetko horne. dost zvlastne. malu je z toho mrzuty, ked to zacalo kakal do kazdej plienky a jeden vecer mal aj teplotu, davam mu tam ten gel,, ale no myslim ze to je naprd, o chvilu to ma tomasko zlizane takze neviem ci to pomaha... teplotu kedze nemal velku len 37.5 som ani nezralazala. nastastie to cele prespi... aj ked ho stve jeho 5 rocny bratranec, ale to je ina kapitola... 😉
baby malej som dávala prepichnúť uška ešte po prvom očkovaní a teraz sa jej jedno stále zapaluje má to začervenané aj jej to hnisalo a zo zadu má takú červenú hrčku bojím sa aby sa jej niečo s tým uškom nestalo poradte ked ste niektorá mala takú skúsenosť
Miky se naučil dělat další blbiny s pusinkou,dneska nechtěl ani spát,pořád dělal vylomeniny,pořád opakuje co se naučil a jak je u toho důležitej,dokonce už trochu dělá paci paci.Už je s ním pořádná legrace.
Zdravím....už jsme se vrátili včera s malé dovolenky. Sice propršelo, ale i tak jsme si to užili.
Vidím, že probíráte špatné noční spaní. Takže vidím, že je asi "něco ve vzduchu" 🙂 I náš spáč Dominka, která spí normálně jak dudek, se teď poslední týden budí i 3-4x za noc. Což u ní není vůbec zvykem. Napije se a spinká dál...Asi to taky budou zoubky nebo spurtík. Jinak totiž spinká od 5.týdne celou noc 🙂 Takže to chce asi trpělivost, jak vidím 🙂
Bože, já už jsem na té mateřské fakt zblbla, teď si to po sobě čtu a taková hrubka....Samozřejmě tam má být, že jsme se vrátili Z dovolené 🙂 😀
Ahojky, chcela som sa spytat ze co si myslite o tom, ze v ovocnych prikrmoch napr. od 6. 7 mesiaca je jogurt alebo tvaroh, neviem ako u vas ale normalne tam pisu ze to obsahuje kravske mlieko. Dalsia vec su normalne prikrmy, kupila som malej tie vacsie u nas su len od 7 mesiaca tie vacsie flasticky a tam uz su normalne take vacsie kusky jedla ako napr, kusky cestoviny nepomletej. Malej sa to moc nezda. Zdravim vas vsetky

@lavazza počítá se ti to už do délky rodičáku (napsal jsem 2 se omlouvám chtěla jsem 3...prostě na délku rodičáku)....bude končit k 18.6.2014( pokud jsem to správně pochopila a tak mi to řekla i ženská na úřadu...ptala jsem se do kdy jsem na rodičáku..datum)
dneska hrozná noc od 2 hodin se převracel na bříško, spal s nosem píchlím v matraci a asi jak nemohl dýchat tak zvedl hlavu a začal brečet, ale měl u toho zavřený oči...tak otočit a do půl hodiny nanovo...s přestávkou v 5 na krmení jsem to vydržela asi do 6:30 pak putoval ke mě do postela, kde jsem ho obložila polštáři a spali jsme až do 9 ( to je rekord)
naštěstí mi ráno náladu ještě malinko vylepšila pošta...přišli mi dárečky od Hami klubu...fakt mě moooc potěšili 😀 😀 😀