icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

louisiana
13. júl 2011

@vikaki jeeej, tebe manzel robi take velke prekvapenia? moj by nemal asi odvahu ☹

louisiana
13. júl 2011

@haniula mne sa velmi pacil a hlavne sa da dat do uplneho lahu. ale aj ten tvoj je super volba 😉

kamusek
13. júl 2011

@louisiana Jéé, máme úplně ten stejný sporťák 🙂 Ale my jezdíme ještě v hluboké korbě. Malá se tam v pohodě ještě vejde, tak to nechci uspěchat 🙂 A je tam spokojená. Vydrží si hrát s hračkama a jen tak koukat. A spát se jí tam spí taky dobře. Tak nějak si chci ještě užít to miminko 😀 Ve sporťáku už to bude velká holka 😀

seminkads
13. júl 2011

maminy z BA a okolia,neviete kolko stoja statne jasle v BA?dakujem

haniula
13. júl 2011

Dneska má Markétka svátek, tak jí za nás přeju vše nej nej!!!
V neděli dostala už dárky od babi a dědy z Poruby...

albao
13. júl 2011

@seminkads tak to by zaujimalo aj mna, aj ked zatial to zvladame ako rodicia sami. A da sa vobec do statnych dostat?

albao
13. júl 2011

@haniula jej, blahozelame!!!! 😉

seminkads
13. júl 2011

@albao no tak to ci sa tam da dostat netusim,my to este tiez zvladame,ale tento mesiac mi konci materska a neviem ako to zvladneme,uz teraz to je len tak tak,a to si chceme teraz brat pozicku a stavat dom,len neviem ci nam ju daju ked som doma :(

haniula
13. júl 2011

@albao děkujeme

Holky, dneska měla Markétka první jogurt! Dala jsem jí do něj 4 sušenky Sunarka, takže to bylo sladší. Markétka snědla úplně celou mističku!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=cIYaIZVyYvc

😵 😵 😵

misag23
13. júl 2011

@kinsli A proč si teď pořizovala jiný? Nebyla si se sporťákem spokojená?
@ivkaj Taky máme x-lander XA. Zatím se ještě do korbičky vejdeme, i když moc místa už tam nemá. Rád se sesouvá dolu a pak vystrkuje nohy ven. Ale taky chci ještě chvilku vydržet. My jsme někdy venku i celé odpoledne, tak to ho zatím nechci dávat do sporťáku.
@lavazza Tak to máš super, taky jsem o tom už slyšela, ale myslím, že u nás v práci nic takového nehrozí, když to není povinnost 😖

ivkaj
13. júl 2011

@kamusek @lavazza taky mi z práce proplatí dovču, dokonce mám k prolplacení 28,5 dne. Takže už se těším na příjmnou finanční injekci ;o)

Holky, taky vám přijde, že nám ti prckové nějak rychle rostou? Kryštof má dneska půl rokua už mi přijde jako velký chlap když ho srovnávám s menšíma miminkama.

vikaki
13. júl 2011

@louisiana no moj manzel ma obcas aj dobre dni 😉 ....ked ma obcas aj nejak prekvapi,no ale to neni az tak casto 😒

louisiana
13. júl 2011

@vikaki 🙂

louisiana
13. júl 2011

@kamusek tiez mi pride ze v sportaku je to uz kus chlapa 😉 ked ti tam domča vydrzi, tak zatial nemas co riesit 🙂
a mame aj rovnaku farbu kocika?

albao
13. júl 2011

@ivkaj presne tak! Aj ja zasnem. Dnes sme boli na poradni, ma 70cm, porodna dlzka 52, takze 18cm za pol roka, to je slusne, nie? 😀 Velmi rychlo to leti!

eunomia
13. júl 2011

@kamusek Ahoj (dufam, ze je to ok, ze hned tykam 🙂, potrebovala by som poradit. Ja som na MD od 10. decembra 2010. Ako je to s tym narokom na dovolenku pocas MD? Ako viem, ci mam narok na dovolenku za tento rok a kolko dni? Je na zamestnavatelovi, ci mi ju preplati, alebo ked si o to poziadam, tak mi ju musi preplatit? Mam na nu automaticky narok? dakujem

eunomia
13. júl 2011

@haniula jeeej, pozrela som si video a velmi pekne papala, dufam, ze aj moj tak pekne bude, ked coskoro zacneme s prikrmami 🙂 Drzim palce, len tak dalej.

haniula
14. júl 2011

@eunomia ona se to za ty 3 měsíce naučila pěkně... jen tam pořád strká jazýček 😉 ... ani "ham" se jí říkat nemusí...

cufinka
14. júl 2011

@misag23 už nějaké mám okouklé 🙂 třeba xlander má úžasné golfky 🙂

cufinka
14. júl 2011

@lavazza to je super vid s tou proplacenou dovčou 😉 ? mě přišlo za 6dní(6210kč) a ještě mi příjde za celej červenec a 6dní za srpen 🙂 budu chvilku v balíku 😀

kamusek
14. júl 2011

@eunomia Samozřejmě v pohodě ahojky 🙂 No nevím to jistě, ale myslím že to je podle toho, kdy se narodila malá (ale nevím to opravdu přesně). Takhle mi to řekla moje účetní. Že tím, že se malá narodila až 14.1. tak mám nárok na proplacení celé dovolené za rok 2011. Aspoň tak jsem to já pochopila. Ale musela jsem žádat dřív, než mi skončila mateřská a začala rodičovská. Prostě jsem jen poslala do práce dopis, kde žádám o proplacení dovolené. Tak to zkus, nic tím nezkazíš a uvidíš, jak to dopadne 🙂 Držím palce 🙂

kamusek
14. júl 2011

@louisiana Jojo, zatím je v pohodě, tak ji tam ještě nějaký čas nechám 🙂 Nene, my máme zelenou....

kinsli
14. júl 2011

@misag23 Byla a moc 🙂 Jen jsem chtěla pro Vojtíška jiný 🙂 Včera jsem zrovna x-landera prodala na aukci, skončil na 3500,- žádná sláva, ale lepší než nic 🙂
(sporťák, korba, taška, slunečník)

Vojtíškovi jsem koupila tento a je v něm mega spokojený 😀 Hlavně se do něj vejdou s Kačkou oba. Když byl v korbě tak seděla u nožiček a když jsem ho dala do sporťku, tak už měla smůlu, x,lander je úzký 😒
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=46349980&tab=6
je to tmavě hnědá a tyrkysová - paní to má už vyšisovaný 😖 Já ho sehnala ještě nový v Rakousku 😀

kinsli
14. júl 2011

@kamusek Máš naprostou pravdu, na proplacení dovolené máš nárok, nijak se nekrátila 😉 Volala jsem si do práce a podle nějakého nového zákona lze z důvodu RČ převádět dovolenou Tak já si ji nechala převést 😉
S nástupem do práce budu mít 48 dní dovolené 😀 😀 😀 😀 😀

kamusek
14. júl 2011

@kinsli Já si ji nechala raději proplatit. Za prvé možná budeme chtít hned druhé dítko a jestli se nezadaří, tak bych se už do téhle práce nechtěla vracet. Měla jsem to jenom takovou spíš brigádu, když jsem ještě dálkově studovala, ale ráda bych si našla něco jiného 🙂 Vím, možná se tam budu muset vrátit, když nic jiného neseženu, ale raději teď nějaké penízky, než pak nic 😀

kinsli
14. júl 2011

@kamusek Penízky by se samozřejmě hodily, ale já s 2 dětmi tu dovolenou užiju 😉 Vždyť jen zarážka ve školce je měsíc 😒

cara.m
14. júl 2011

Tak koukám, že řešíte dovolenou. Já na ní teď zrovna jsem - tudíž dostanu za ní penízky 🙂 Já bych si tolik dovolené stejně nemohla v práci vybrat až nastoupím. Nebylo by kdy, je tam moc práce. A asi taky budeme plánovat druhé dítko 😵

sjussi
14. júl 2011

vsimla sem si ze tu resite sportaky,sice mam trojkombinaci ale sportak je tam kdyz chci byt jakoby za kocarem hodne naprd,kocar je strasne tezky a tim padem se s nim straaasne zle manipuluje takze muzu byt jedine tak abych videla na maleho,tak si asi koupime jiny sportak.Muze mi nekdo nejaky doporucit?

cara.m
14. júl 2011

@sjussi já taky zrovna s mým sporťákem spokojená nejsem. Jezdí se s ním fajn, ale chtěla bych ještě něco lehčího a podobného i golfkám, ale ne přímo golfky ještě. Tak ten co mám budu mít do terénu a objednala jsem si druhý, který bude pro malého pohodlnější a pro nás taky, lépe se skládá, skládá se i se sedačkou a váží méně 😵 Tak uvidím až dojde, jak budeme spokojení.

sjussi
14. júl 2011

@cara.m ja chci nejaky co jde jeste do lehu,protoze maly nesedi ale skoro se nevleze do korbiccky,golfky asi zatim moc resit nebudu protoze pres zimu budu pouzivat sportak tak resim spis ten 🙂 ja ten nas skoro ani nemuzu jakoby zdvihnout kdyz chci vjet na patnik jak je to tezke(pokud sem teda za hlavou)