Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@louisiana Jéé, máme úplně ten stejný sporťák 🙂 Ale my jezdíme ještě v hluboké korbě. Malá se tam v pohodě ještě vejde, tak to nechci uspěchat 🙂 A je tam spokojená. Vydrží si hrát s hračkama a jen tak koukat. A spát se jí tam spí taky dobře. Tak nějak si chci ještě užít to miminko 😀 Ve sporťáku už to bude velká holka 😀
maminy z BA a okolia,neviete kolko stoja statne jasle v BA?dakujem
@albao děkujeme
Holky, dneska měla Markétka první jogurt! Dala jsem jí do něj 4 sušenky Sunarka, takže to bylo sladší. Markétka snědla úplně celou mističku!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=cIYaIZVyYvc😵 😵 😵
@kinsli A proč si teď pořizovala jiný? Nebyla si se sporťákem spokojená?
@ivkaj Taky máme x-lander XA. Zatím se ještě do korbičky vejdeme, i když moc místa už tam nemá. Rád se sesouvá dolu a pak vystrkuje nohy ven. Ale taky chci ještě chvilku vydržet. My jsme někdy venku i celé odpoledne, tak to ho zatím nechci dávat do sporťáku.
@lavazza Tak to máš super, taky jsem o tom už slyšela, ale myslím, že u nás v práci nic takového nehrozí, když to není povinnost 😖
@kamusek Ahoj (dufam, ze je to ok, ze hned tykam 🙂, potrebovala by som poradit. Ja som na MD od 10. decembra 2010. Ako je to s tym narokom na dovolenku pocas MD? Ako viem, ci mam narok na dovolenku za tento rok a kolko dni? Je na zamestnavatelovi, ci mi ju preplati, alebo ked si o to poziadam, tak mi ju musi preplatit? Mam na nu automaticky narok? dakujem
@eunomia Samozřejmě v pohodě ahojky 🙂 No nevím to jistě, ale myslím že to je podle toho, kdy se narodila malá (ale nevím to opravdu přesně). Takhle mi to řekla moje účetní. Že tím, že se malá narodila až 14.1. tak mám nárok na proplacení celé dovolené za rok 2011. Aspoň tak jsem to já pochopila. Ale musela jsem žádat dřív, než mi skončila mateřská a začala rodičovská. Prostě jsem jen poslala do práce dopis, kde žádám o proplacení dovolené. Tak to zkus, nic tím nezkazíš a uvidíš, jak to dopadne 🙂 Držím palce 🙂
@misag23 Byla a moc 🙂 Jen jsem chtěla pro Vojtíška jiný 🙂 Včera jsem zrovna x-landera prodala na aukci, skončil na 3500,- žádná sláva, ale lepší než nic 🙂
(sporťák, korba, taška, slunečník)
Vojtíškovi jsem koupila tento a je v něm mega spokojený 😀 Hlavně se do něj vejdou s Kačkou oba. Když byl v korbě tak seděla u nožiček a když jsem ho dala do sporťku, tak už měla smůlu, x,lander je úzký 😒
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=46349980&tab=6
je to tmavě hnědá a tyrkysová - paní to má už vyšisovaný 😖 Já ho sehnala ještě nový v Rakousku 😀
@kinsli Já si ji nechala raději proplatit. Za prvé možná budeme chtít hned druhé dítko a jestli se nezadaří, tak bych se už do téhle práce nechtěla vracet. Měla jsem to jenom takovou spíš brigádu, když jsem ještě dálkově studovala, ale ráda bych si našla něco jiného 🙂 Vím, možná se tam budu muset vrátit, když nic jiného neseženu, ale raději teď nějaké penízky, než pak nic 😀
Tak koukám, že řešíte dovolenou. Já na ní teď zrovna jsem - tudíž dostanu za ní penízky 🙂 Já bych si tolik dovolené stejně nemohla v práci vybrat až nastoupím. Nebylo by kdy, je tam moc práce. A asi taky budeme plánovat druhé dítko 😵
vsimla sem si ze tu resite sportaky,sice mam trojkombinaci ale sportak je tam kdyz chci byt jakoby za kocarem hodne naprd,kocar je strasne tezky a tim padem se s nim straaasne zle manipuluje takze muzu byt jedine tak abych videla na maleho,tak si asi koupime jiny sportak.Muze mi nekdo nejaky doporucit?
@sjussi já taky zrovna s mým sporťákem spokojená nejsem. Jezdí se s ním fajn, ale chtěla bych ještě něco lehčího a podobného i golfkám, ale ne přímo golfky ještě. Tak ten co mám budu mít do terénu a objednala jsem si druhý, který bude pro malého pohodlnější a pro nás taky, lépe se skládá, skládá se i se sedačkou a váží méně 😵 Tak uvidím až dojde, jak budeme spokojení.
@cara.m ja chci nejaky co jde jeste do lehu,protoze maly nesedi ale skoro se nevleze do korbiccky,golfky asi zatim moc resit nebudu protoze pres zimu budu pouzivat sportak tak resim spis ten 🙂 ja ten nas skoro ani nemuzu jakoby zdvihnout kdyz chci vjet na patnik jak je to tezke(pokud sem teda za hlavou)

@vikaki jeeej, tebe manzel robi take velke prekvapenia? moj by nemal asi odvahu ☹