Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@louisiana Já bych řekla že ne....mám přesně tohle...http://www.darababy.cz/zbozi/autosedacka-peg-pe...
@kamusek áno, je to taká istá aj tá moja. nechcelo mi to fungovať ako link ale google si stým poradil.
@kamusek @martuska75 vase vajko vyzera trochu inak....ja mam model 2011...skusim ho najst, mne sa dala vybrat komplet ta cierna cast
@louisiana áno zdá sa že je trochu iné. JééééJ ty máš doma aj to pliko easy drive???? Aké je? Som nad ním uvažovala ale potom som kúpila brio ale možno neskôr sa ešte uvidí 😀
Taky je u vás tak hnusně,u nás od rána lije,člověku se nechce ani ven.Kdybych nemusela se psem tak mě ven nic nedostane.Už sem se i pustila do úklidu a čeká mě ještě žehlení,ale radši bych ven.Snad bude zítra líp.V sobotu jedeme do Pardubic na výlet,tak snad bude teplo.
@martuska75 nie pliko nemam, tu fotku som nasla narychlo, koli vajicku. my jazdime v gt3 😉
konecne sme zacali aj my cuvat do zadu!!! sice sa šimi riadne rozculuje ze sa od hraciek vzdaluje ale mama sa mooooc tesi, ze sme zaznamenali nejaky pokrok pri tom nasom lenivcovi 😉
dnes som citala sestrine casopisy co dostala v porodnici, a je tam tip na lezenie,,, mamina alebo ocino si maju dat babo na seba, pred babo daju jeho oblubenu hracku a ma sa k nej dostat, tym padom musi z ocka zliezt cim sa nauci pouzivat kolienka,,, dnes to vecer na manzelskej posteli vyskusame,,, 🙂
@lavazza Tak u nás byl dnes problém s mrkví i večerní kaší, mrkve snědl tři lžičky s řevem a kaše asi polovinu taky s řevem. Nevím, jestli je to tím počasím nebo tím zoubkem, ale byl dneska nějak protivný a unavený.
Celý den jsme byli zavření doma, tak si to dovedete představit. Hlavně tu dlooouhou dobu od čtvrt na čtyři do koupání.
chcem sa opytat,ze kedy ste zacali davat kasicky vecer.my sme este len zaciatocnici 🙂 zeleninku papame 4 den.este mam v tom prikrmovani zmatok 😖 dakujem za kazdu radu
@lavazza My dáváme kaši každý večer a sní skoro všechno (jednou všechno, jinak tak dvě třetiny určitě a zbytek dojím já, chutnají mi 🙂 ). Dáváme od Nutrilonu rýžovou a vanilkovou a od Hami broskvovou (střídám to, mám hodně rýžové, dostali jsme asi sedm krabic, tak ji prokládám těmi dalšími dvěma). Všechny jsou od 4. měsíce, až se trochu zajede, přidáme ty od 6. měsíce 🙂
Všechny jsou na lžičku a hustotu si můžeš trochu přizpůsobit. A mně všechny opravdu chutnají, vaniková sice ne tolik, ale jinak bych si klidně dávala večeři s ním 😀
@jarka_ch Kaši můžeš hned, jsou od 4. měsíce a s těmi poledními příkrmy myslím nesouvisí. Dost se dávají, aby se mimčo zasytilo na noc. Já jsem počkala do 6 měsíců, pak jsme dali mrkev a po dvou dnech jsem mu večer tu kaši dala. Jinak přikrmujem taky krátce - týden. A poslední dvě noci spal od půl osmé do půl páté a do půl čtvrté, pak už teda potřeboval doplnit energii a spal dál cca do půl sedmé.
Dáváme tu do vody, protože ještě kojím.
@jarka_ch My lžičkou, stejně jako v poledne. Na flašku ho ani učit nechci. A hlavně on je na to jídlo docela šikovný, tak už ho v poledne i večer posadím do židličky (máme polohovací, tak je tam skoro jako ve vajíčku a navíc je to na chviličku) a nakrmím ho. Kamarádka krmila ze lžičky na klíně a taky to šlo 🙂 Na tom klíně jen bylo potřeba zajistit, aby se neposedné ručičky nepletly lžičce do cesty 😀

@kamusek @martuska75 a nemate to vajko bez tej vlozky? 😨