Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Nieco je vo vzduchu, ze tie nase deti tak nespia posledne dni? 😝 😀
ahoj, chci se zeptat, jak často krmíte a co? já dávám zatim oběd a večer kaši. dáváte ovoce?
holky nepouzivate nekdo bebu ?mam doma baleni beby 2, 600gr maly to nechce tak vam to muzu prodat 🙂
mne Laura v poslednej dobe zaspáva až okolo 9-10 večer a musím ju vyberať z postieľky lebo sa tam budí a reve 😠
tak my sme dnes mali brokolicu-"prvu lyzicku" a zozala velky uspech,ziadne napinanie,kaslanie ani podobne zvuky,vsetko sme s chutou spapali 🙂 som zvedava na zajtra 😀
Holky co vaříte prckům doma - dávate zeleninku a maso obyč z obchodu nebo BiO ?
Ahoj, já dávám zeleninu z obchodu, jelikož žádnou bio v dosahu nemáme. Maso zatím nejíme, ale to budu asi taky kupovat, jenom kráíky ne, ty máme doma.
Ahojte baby. ja som tu uz teda riadne dlho nebola....🙂 My zajtra oslavujeme pol rocka a v stredu ideme na druhe ockovanie....☹ Tak uvidim, ako to bude Saska znasat, to prve zvladla skoro bez teploty a uplne v pohode....🙂
Som sa docitala, ze riesite sportaky - my pouzivame uz mesiac sportak, vo vanicke stale plakavala, nic nevidela a v sportaku sa jej pacilo, az kym sme neisli na dovolenku a tam sme ju mali stale na rukach, takze teraz aj sportak bojkotuje, ale ja sa nedam....🙂 Je skolo uplne v lahu, ale obcas jej ho uz trosku podvihnem a vtedy je neskutocne spokojna...🙂
Co sa tyka papania - my uz papame zeleninku aj s maskom - akukolvek - to je obed a na olovrant bud detska vyziva, alebo uz par dni davam na striedacku vyzivu, jogurt s keksikom, dnes mala banan roztlaceny s marhulkou a len sa tak po tom zaprasi...🙂 Ale len velmi malo kedy sa nam podari nahradit mliecko - stale ho potrebuje aj po tuhej strave...🙂 Kase nam velmi nechutia, tak uz som ani dlho neskusala....
@kamusek tak mi byly včera celý den v Pardubicích,myslela sem si jak bude Miky spát,ale to sem se spletla už od půlnoci se v kuse budil, po 3 v noci sem si s ním sedla v obýváku aby nebudil Martina dal si na mě hlavičku a spinkal,kolem 4 sem ho dala do postýlky ale už před 5 byl zas vzhůru,tak sem ho nakrmila v posteli a pak usnul,fakt krize,jestli je to zubama,tak už aby je měl venku,protože fakt zkouší,dneska i přes den
dneska sem mu zkusila dát kaši,ale to snědl tak lžičku,takže sem si s ní mohla tak ...,takže jestli nebude ani kaši,tak už nevím
včera sme byli celý den v Pardubicích,Miky zvládl cestu suprově,cesta vlakem se mu líbila,za celý den nezaplakal,ale ta noc,šílený ☹ použila sem v C a A kuponky z DM babybonus takže mě vyšla zimní bundička s vestičkou za 199kč,za 148kč teplejší kalhoty a body za 73kč,takže sem spokojená
měli sme půjčený skladný sporťák a Miky měl výhled a byl spokojený
Holky, co máte X-lander. Přemýšlíte už nad nějakým zimním fusakem?

@lavazza Tak to jsme na tom stejně. Taky jsme spali celou noc, dokonce od 4.týdnů, ale poslední 3týdny to je hrůza. Taky jsem myslela, že to není hlad, ale zkusila jsem jí dát místo kojení jen čajík když se vzbudila a ani náhodou, vůbec ho nechtěla. A plakala. Takže má asi hlad, protože jinak čajík pije v pohodě...Nebo to jsou zoubky (kéž by) a přejde to....Každý večer ulehám s tím, že už snad dneska 🙂