icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

verca84
9. aug 2011

@lavazza ahojky, taky máte domá pořádného jedlíka🙂 to my taky.. u oběda mám pocit že by si dala jako za 2 😀

verca84
9. aug 2011

@sirenita ahojky, tak když má malá chut tak mi za den vypije i 4 hrnky po 150ml. (ne vždy to mám ale po tu 150ml) ale někdy je den kdy vypije tak 2 hrnky.. když chce tak at si dá, pak akorát je plína těžká tak, že by zabila i psa 😀

lavazza
9. aug 2011

@verca84 my toho oslíka gumového dostaneme od ježíška babičky,Miky dostal peníze od mojí babičky a dědy když se narodil,tak sem mu koupila takové to odrážedlo bez koleček,sice je brzy,ale bylo dost levné,tak ho má schované

misag23
9. aug 2011

@verca84 @lavazza Holky, jakýho gumovýho oslíka myslíte? Nějak nevím, o co se jedná 😀

sova33
9. aug 2011

@misag23 http://www.trhyredhost.cz/gumove-skakadlo-oslik...
Myslím, že mluví o něčem takovém 😀

sirenita
9. aug 2011

@verca84 😀 to věřím..to i pomalu za noční spánek 3x přebaluji(!) . Jsem ráda, že když pije více, že je to dobře 🙂

verca84
10. aug 2011

@sova33 jj, přesně tohoto oslíka myslíme.. 🙂 sestřenka i kámošky jej mají a prcci na tom řádí jak diví.. tak uvažujem zda to taky koupit 🙂

ellahop
10. aug 2011

aj vam sa stava, ze vase babatka v noci zo spanku placu? tominkovi sa to stava vtedy ked napriklad nieje dlhsie s nami, ze je u babky alebo ked sa vratime z vikendu.. no a vcera plakal a teda vobec nemal dovod.. hmm... 😒

haniula
10. aug 2011

Holky koukněte zde. Mají ted v tescu plno slev pro prcky!!! http://www.akcniceny.cz/letak/tesco-10300/p/1/

haniula
10. aug 2011

@ellahop ahoj!! u nás se to stává občas taky... malá pláče ze spaní a když ji lehce pohladím a tiším, tak se zklidní... stává se to fakt jen občas...

zuzik28
10. aug 2011

Ahojky holky,
tak toho oslíka máme taky a je super, Ondra na něm řádí ještě teď, takže myslím, že ho taky užijete.
My to máme teď s jídlem takové divné, nic moc nechce jíst...teda dá si tak dvě tři lžičky obědu nebo svačinky a už nechce. Tak asi nějaké období a za chvíli bude zase dobře. Pořád se nám nedaří nahradit kojení celou dávkou jídla...nevím jak na ni. Ondra jedl krásně.
Jinak máme zase novinku...Kristýnka už si zvládne sama stoupnout. Takže krásně lezeme, sedí sama a teď už se zvedá o nábytek, v postýlce...no je to sranda, nic ale doma neudělám, protože za ní musím pořád stát a hlídat, protože sebou pere jak nezralé žito 😀 😀

zuzik28
10. aug 2011

Jo a holky, které si myslíte, že máte moc velké děti, tak vás musím trošku uklidnit. My měly na půlroční prohlídce 8,46 kg a 72 cm, takže je malá taky docela velká 🙂 Nebojte, oni to vyběhají. Ondra měl v půl roce 9 kilo a v roce jen 10 kg, takže úplně normální váha...

lolelole
10. aug 2011

ahojky - mám takový blbý dotaz 😀 detičky, které již jedli řepu - taky vám pak čurali dorůžova ? 😅

lavazza
10. aug 2011

@misag23 takové gumové skákadlo,za mě se prodával balon s držadly

luuca1
10. aug 2011

ahojte baby moja malá ked ju posadím tak niekedy dáva na jednu stranu hlavičku tak ju naklána je to normálne??? mi sme mali zlý pôrod tak všetko sledujem jak debo 🙂 a potom mám haluze....

ellahop
10. aug 2011

@lolelole my sme dnes mali prvy krat a zatial nic,,, no uvidime do rana 🙂

ellahop
10. aug 2011

ja sa dnes musim pochvalit nas dnes babka, moja svokra zobrala do tesca na nakupy a teda nakupila malemu toho velmi vela...oblecenie, 9/12 body, tricka a jedny super nohavice na traky a potom sme sa zastavili v oddeleni detske stravy a tam pokupila malemu jedlo na chatu. rozhodli sme sa ze mu tam nebudeme varit a kedze tam ideme na 5 dni tak kupila vsetko od cajiku cez kasu ovocne presnidavky a takisto masovozeleninove prikrmy. no velmi nam to pomohlo.. 🙂

lavazza
10. aug 2011

Tak my sme dnes zas nakupovali a máme další dárek pro Mikyho k vánocům.Byla sem nakupovat v Takku a mají tam slevy.

zuzik28
10. aug 2011

@luuca1 Neposazovat, neposazovat, neposazovat. Až na to bude mít zádička připravená a sedne si sama tak se jí hlavička nikam klátit nebude 🙂

ajkalc
10. aug 2011

musime sa pochvalit.vcera a dnes rano sme kakali do nocnika.a aj cikali.a dnes sme cikali do nocnika kazde 3 hod.uz pochopil,ze ked si tam sadne,tak ma tlacit.

brego
10. aug 2011

@lolelole Ja vařila řepu dneska, ale dala jsem to do mrazáku. Ale klidně bych řekla, že je to možný 🙂

misag23
10. aug 2011

@sova33 @verca84 Vůbec jsem nevěděla, že nějaký takový oslík existuje 😉 Ale vypadá super, děkuji za tip, taky nad ním popřemýšlím, když si ho všechny tak chválíte 🙂
@ellahop Nám se to teď stalo dvě noci za sebou a včera to bylo dokonce 3x 😒 Naštěstí stačilo dát dudlíka a pohladit párkrát po tvářičce a spinkal dál. Dřív se nám to nestávalo.

knedluska
11. aug 2011

Ahoj,
koukám, že řešíte dárky k Vánocům a narozkám. Jenže my máme za chvíli svátek, tak přemýšlím co. Neměli vaše dětičky taky svátek, že byste mi poradily, z čeho měli radost?

kamusek
11. aug 2011

@knedluska Naše Domča měla minulý týden....dostala toho spoustu - od babiček, prababiček, tetiček. Většinou ale oblečení, přesnídávky, kaše a tak....Nejvěší radost měla samozřejmě z plyšové opičky od tatínka 🙂 Jinak jí to myslím bylo úplně fuk 🙂 Ale i tak myslím, že to ještě moc neprožívala...spíš až ty Vánoce a narozky 🙂

ellahop
11. aug 2011

@brego ahoj brego. my mame teraz doma cervenu repu, vcera som ju malemu varila a chutila mu velmi, len by ma zaujimalo ze ako si to mrazila... ci repu samotnu, alebo uvarenu alebo ako. uz hotove jedlo aj s ostatnou zeleninou,, rada by som ju nejako spotrebovala zmysluplne, lebo si myslim ze je to cenna zelenina.

misag23
11. aug 2011

@knedluska My jsme slavili první svátek v květnu a myslím, že Fílovi bylo zatím úplně jedno co dostal - jídelní židličku, parní hrnec, první příkrmy a kašičky, mluvící balon ... Tak jsem zvědavá, jestli na Vánoce bude už trošku vnímavější, přeci jen mu bude už skoro rok.

sjussi
11. aug 2011

@knedluska my sme meli svatek v unoru takze moc nevnimal a dostal povetsinou hrkavky a obleceni 😀 ale na vanoce planuju koupit takovou tu vetsi tatru jestli vis,aby si mohl treba sednout do vlecky a mi ho vozili,nebo se chytl sam a chodil s ni,pak interaktivni stolecek nebo jak se to jmenuje(mozna vis co myslim),mozna nocik,pokud ho nezacnu ucit driv 🙂 a boty 😀 a uz mne toho moc nenapada 😀 ale ja na neco jeste prijdu 😀

brego
11. aug 2011

@ellahop Ja jsem ji uvarila s mrkvi, cuketou a kralicim masem, rozmixovala a rozdelila do kelimku a zmrazila🙂
Je moc dobra, chutna vyborne.

lavazza
11. aug 2011

@misag23 určitě to už bude vnímat,hlavně když uvidí hromadu šustícího papíru

lavazza
11. aug 2011

@misag23 neteř je o rok s Mikym,takže to vnímala,byl jí necelý rok vlastně