icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

martuska75
24. aug 2011

No dnes to bude peklo, vonku je asi 100 stupnov. Manzel nie je doma, neviem vymenit vodu v chladeni a ta co je napustena uz je tepla. Asi sa uvarime. Nahorsie to znasa drobec. Zaspala az teraz a to uz mala pomali stavat, bude za chvilu hladna ako vlk. 😖

lavazza
24. aug 2011

@knedluska no já sice můžu na zahradu ke tchánovcům,jenže tam nemají bazén,chtěli jsme se na něj složit,ale oni o bazénu nechtějí ani slyšet,teda hlavně babi,která tam bydlí

S tím jídlem - Miky dneska snědl po dlouhý době půlku skleničky z velkýho příkrmu,až sem se divila,protože moc nejedl v poslední době,hlavně teda oběd nechtěl.

lavazza
24. aug 2011

Já sem Mikymu dala před obědem na balkon lavorek a tak se vycachtal a najedl se a usnul.Naštěstí tam byl pěkný chládek,ale to řvaní když sem ho vytahovala 😒

ivkaj
24. aug 2011

Čaute, u nás je taky na padnutí. Teď se viděla předpověď počasí a na ochlazení to do konce týdne nevypadá:-P

Maminky které k příkrmům i kojíte, dáváte v tomhle vedru něco k pití? Přemýšlím, jestlii přeci jen nezkusit ještě vodu.

knedluska
24. aug 2011

@ivkaj - jo, já dávám ještě šťávičku naředěnou s vodou. 😉

ivkaj
24. aug 2011

@knedluska zkusím to s vodou nebo mám dětský čajíček. Teď už jen aby věděl co s lahvičkou dělat ;o)

knedluska
24. aug 2011

@lavazza - hm, tak to je blbý. By aspoň mohli vzít ohled na malýho, že by se měl kde vykoupat. 😒 Já jsem teď taky napustila bazének. 🙂

knedluska
24. aug 2011

@ivkaj - my to zkoušeli napřed po lžičce, pak v hrníčku, co sám neteče, tak to nevěděla, co s tím, tak jsem jí sundala tu zábranu, aby to teklo samo a pak jí to tam vrátila a už pila sama. 🙂

stanulka551
24. aug 2011

@sirael hej no kebyze som na slovensku tak si na gyndu zavolam, ale tu tak mozem ist k lekarovi ktory mi aj tak len spravi test, tu to funguje trochu inac ale diky zoberiem tu tabletku a zabehnem k tomu lekarovi

brego
24. aug 2011

@ivkaj Já prckovi pořád zkouším dávat k jídlu i mezi jídly kojeneckou vodu z hrnečku s pítkem, ale po pravdě nevypije skoro nic.

sova33
24. aug 2011

@knedluska Ahoj, já to mám stejně, kojím ráno (v 5 a v 8), dopoledne, než jde spát, a odpoledne, než jde spát. A večer před spaním ještě jednou. V noci se budí tak jednou (nejsou-li tahle vedra, teď kojím snad každou hodinu, liju do něj čajík a šťávičku a stejně mám pocit, že moc nečůrá. A k večeři dávám mléčnou kaši, takže tam je mléko taky.
A jídlu teď teda moc nedá ☹ Měl teplotu a teď ta vedra. Před týdne jedl plnu misku k obědu a teď sní tak deset patnáct lžiček, ach jo.

sova33
24. aug 2011

@ivkaj Já jsem dávala vodu, ale to moc nechtěl. Jenže měl teplotu a já jsem potřebovala, aby byl zavodněný, tak jsem sáhla po hruškové šťávě (džusíku) od Hippu. Naředila jsem to 1:4 a vypil za den 300 ml. Potom jsem to ředila trochu víc.

luuca1
24. aug 2011

@sirael nie nie netreba moja sa jedneho dna o mna zaprela a postavila a potom to už skúšala aj v postielke a teraz si krásne zo stoja aj sadne uplne opatrne, zlatá je...

luuca1
24. aug 2011

@babetkarka moja sa postavila a pekne zo stoja si aj sadne a hrá sa

luuca1
24. aug 2011

@louisiana každé bábo je iné, mi sme rýchly, teraz ...

luuca1
24. aug 2011

@misha8 a ako dlho to trvá tie stavy mrzutosť, plač atd

ivkaj
24. aug 2011

@brego tak to jsme na tom podobně, vyzkoušela jsem pitítko i klasickou flašku a nic. A to u nás padl teplotní rekord 32,5°C ale mrňous byl aspoň v bazénku, tak se snad chladil.

@knedluska díky za tip. Úplně sem zapomněla, že můžu dát vodu po lžičkách ;o)

haniula
24. aug 2011

Hoky, to vedro je strašné!!!! Marky je ještě k tomu atopyk, tak se nemůže cachtat denně, ale ted na to kašlu a chodíme na koupalka. Pak ji vždy řádně zmažu!!! Jinak jí normálně. S pohybem je to horší!!! A v noci spí jen v body, lehce přikrytá, máme totiž dokořán otevřené okno.

haniula
24. aug 2011

@luuca1 my jsme pomalí jakko šneci!!! nečekala jsem takový vývoj situace!! ☹

lavazza
24. aug 2011

@haniula neboj to se zlepší,budeš koukat 😉

Když sem přijela z Litomyšle,tak sem Mikulášovi dala na balkon lavorek s vodou,aby se osvěžil,protože byl z busu celý upocený a na noc sem mu dala body a je zas zpocený.Mám ale strach nechat okno otevřený,mám jen ventilačku,protože nespí přikrytý.

Jinak cestu sme zvládli docela OK,Miky to snášel snad líp než já. Připadala sem si po cestě busem jak uzený slaneček. Byli sme v klášterních zahradách a tam sem mu pod stromem rozdělala deku,sundala věci a plínku a jak byl spokojenej,lezl si a bylo mu hej.Kdyby to tak mohl udělat dospělý.

seminkads
25. aug 2011

mala je uz zdrava,po teplotach ani stopy, vcera sa prvykrat sama posadila a dnes to zopakovala 🙂 aj jogurtik sme skusili-zvolensky smotanovy biely a aj postruhane surove jablcko-to boli ale mnamky 🙂 a v hypernove mali vypredaj bazenov a plavajucich kolies,tak sme kupili maly bazen za euro a malej sa v nom naramne lubilo 🙂)))

albao
25. aug 2011

@seminkads fiha aka sikovna! Hanka si sadla sama vcera ale nezopakovala to dnes, tak uvidime

seminkads
25. aug 2011

@albao ale to sa jej podarilo asi preto ze som jej pocas prebalovania nedovolila gulat sa a strasne ju to rozpajedilo 🙂

albao
25. aug 2011

@seminkads 😀 😀 😀 aj ja takto hnevam Hanku. 😉 Vcera si sadla tak, ze vlastne klacala, tahala sa dopredu za hrackou a tak nejak sa skrutila do sedu. Ale dnes na to nejak nemala prilezitost, stale plazila a neklacala 😝

lavazza
25. aug 2011

Miky taky nemá do sedu daleko.Ale šíleně rychle leze po 4,jak něco zblikne,hlavně misku s granulema,tak to je fičák.

luuca1
25. aug 2011

@haniula neklesaj na duchu, všetko má svoj čas, o to viac sa bude š tešiť ked to príde....nečakane

lavazza
25. aug 2011

naše nové vozidlo

misha8
25. aug 2011

@luuca1 no to je individualne 😖 ja som si všimla , že ako jej idú zuby tak má aj spánok iný , často sa zobudí v noci , plače, je taká citlivejšia

lavazza
25. aug 2011

dneska jen 20stupňů teď sem koukala na teploměr,snad bude zítra líp

petrakm
25. aug 2011

Ahoj,prevarujete stále kojen vodu?přijde mi to možna uz zbytečný,kdyz leze a úplne všechno ,co potká rve do pusy:-/ale asi to je kvůli chorobopl zarodkum,ja netuším..možna jste to řešily,tak se kdyžtak omlouvám a díky;))Jo a co dělat,kdyz se mi mimco od 7.mes samo stavi?kdyz samo tak uz to nevadí?ja jen ze mne nedávno upozorňoval ortoped,at hlavně Deti nestavime,ale v 7 stát a lomcovat s sebou mi přijde trosku brzo;)ale kdyz ho vrátím na4,tak je vzteklej;)holt snad uz nozicky ten nápor zvladnou!