Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@knedluska no já sice můžu na zahradu ke tchánovcům,jenže tam nemají bazén,chtěli jsme se na něj složit,ale oni o bazénu nechtějí ani slyšet,teda hlavně babi,která tam bydlí
S tím jídlem - Miky dneska snědl po dlouhý době půlku skleničky z velkýho příkrmu,až sem se divila,protože moc nejedl v poslední době,hlavně teda oběd nechtěl.
Já sem Mikymu dala před obědem na balkon lavorek a tak se vycachtal a najedl se a usnul.Naštěstí tam byl pěkný chládek,ale to řvaní když sem ho vytahovala 😒
Čaute, u nás je taky na padnutí. Teď se viděla předpověď počasí a na ochlazení to do konce týdne nevypadá:-P
Maminky které k příkrmům i kojíte, dáváte v tomhle vedru něco k pití? Přemýšlím, jestlii přeci jen nezkusit ještě vodu.
@sirael hej no kebyze som na slovensku tak si na gyndu zavolam, ale tu tak mozem ist k lekarovi ktory mi aj tak len spravi test, tu to funguje trochu inac ale diky zoberiem tu tabletku a zabehnem k tomu lekarovi
@knedluska Ahoj, já to mám stejně, kojím ráno (v 5 a v 8), dopoledne, než jde spát, a odpoledne, než jde spát. A večer před spaním ještě jednou. V noci se budí tak jednou (nejsou-li tahle vedra, teď kojím snad každou hodinu, liju do něj čajík a šťávičku a stejně mám pocit, že moc nečůrá. A k večeři dávám mléčnou kaši, takže tam je mléko taky.
A jídlu teď teda moc nedá ☹ Měl teplotu a teď ta vedra. Před týdne jedl plnu misku k obědu a teď sní tak deset patnáct lžiček, ach jo.
@babetkarka moja sa postavila a pekne zo stoja si aj sadne a hrá sa
Hoky, to vedro je strašné!!!! Marky je ještě k tomu atopyk, tak se nemůže cachtat denně, ale ted na to kašlu a chodíme na koupalka. Pak ji vždy řádně zmažu!!! Jinak jí normálně. S pohybem je to horší!!! A v noci spí jen v body, lehce přikrytá, máme totiž dokořán otevřené okno.
@haniula neboj to se zlepší,budeš koukat 😉
Když sem přijela z Litomyšle,tak sem Mikulášovi dala na balkon lavorek s vodou,aby se osvěžil,protože byl z busu celý upocený a na noc sem mu dala body a je zas zpocený.Mám ale strach nechat okno otevřený,mám jen ventilačku,protože nespí přikrytý.
Jinak cestu sme zvládli docela OK,Miky to snášel snad líp než já. Připadala sem si po cestě busem jak uzený slaneček. Byli sme v klášterních zahradách a tam sem mu pod stromem rozdělala deku,sundala věci a plínku a jak byl spokojenej,lezl si a bylo mu hej.Kdyby to tak mohl udělat dospělý.
mala je uz zdrava,po teplotach ani stopy, vcera sa prvykrat sama posadila a dnes to zopakovala 🙂 aj jogurtik sme skusili-zvolensky smotanovy biely a aj postruhane surove jablcko-to boli ale mnamky 🙂 a v hypernove mali vypredaj bazenov a plavajucich kolies,tak sme kupili maly bazen za euro a malej sa v nom naramne lubilo 🙂)))
Miky taky nemá do sedu daleko.Ale šíleně rychle leze po 4,jak něco zblikne,hlavně misku s granulema,tak to je fičák.
dneska jen 20stupňů teď sem koukala na teploměr,snad bude zítra líp
Ahoj,prevarujete stále kojen vodu?přijde mi to možna uz zbytečný,kdyz leze a úplne všechno ,co potká rve do pusy:-/ale asi to je kvůli chorobopl zarodkum,ja netuším..možna jste to řešily,tak se kdyžtak omlouvám a díky;))Jo a co dělat,kdyz se mi mimco od 7.mes samo stavi?kdyz samo tak uz to nevadí?ja jen ze mne nedávno upozorňoval ortoped,at hlavně Deti nestavime,ale v 7 stát a lomcovat s sebou mi přijde trosku brzo;)ale kdyz ho vrátím na4,tak je vzteklej;)holt snad uz nozicky ten nápor zvladnou!

No dnes to bude peklo, vonku je asi 100 stupnov. Manzel nie je doma, neviem vymenit vodu v chladeni a ta co je napustena uz je tepla. Asi sa uvarime. Nahorsie to znasa drobec. Zaspala az teraz a to uz mala pomali stavat, bude za chvilu hladna ako vlk. 😖