icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

zuzik28
26. aug 2011

@petrakm Já už nepoužívám kojeneckou vodu, jen normální z vodovodu (máme dobrou vodu, dusičnany pod hranicí vhodné pro kojence), ale pořád převařuju. A budu asi do roka.
Co se týče stavění tak z toho si nedělej hlavu...moje malá už si také sama stoupne. Stoupla si poprvé v 6m a 3 týdnech, taky se mi to zdá brzy, ale protože to dělá sama tak to neřeším. Ptala jsem se na to mudr. a prý ji nijak omezovat nebo zpomalovat nemám, že když to udělá sama tak je to ok, tělo je připravené. Myslela jsem si, že si ještě chvíli užiju takové to klidné období, ale bohužel 😀 😅 Pořád jí musím být za zadkem 🙂

albao
26. aug 2011

@petrakm pouzivam vodu z vodovodu a ani ju neprevarujem. Mame kvalitnu vodu a presne ako hovoris - narve si do pusy ovela nehygienickejsie veci, ze v tom uz nevidim zmysel.

sirael
26. aug 2011

@petrakm Ja pouzivam kojenecku vodu, ale neprevaram ju a tu som ani nikdy neprevarala....🙂

martuska75
26. aug 2011

To som sa tiež chcela poradiť či ešte prevárate Lucku a vyvárate flaše??? Taký malý prieskum 🙂 Ja to ešte robím, ale už niekedy ked nestíham tak tú bez CO2 niekdy dám aj tak.

sirael
26. aug 2011

@martuska75 Lucku vobec netreba prevarat...🙂 A flase vyvaram, hlavne v tychto horucavach. Uz sme raz mali žabu a nechcem, aby sa to zopakovalo a ono to najviac hrozi teraz, ked je tak teplo.

knedluska
26. aug 2011

Já teď kojeneckou vodu dodělala a teď máme vodu ze studánky, máme dělaný rozbor, že je jako kojenecká, tak budu používat už jenom tu. A nepřevařuju 😉 My máme flašku jenom na šťávičky a tu vyvařuju tak obden.

lavazza
26. aug 2011

Nevíte jestli granulovaný čaj od Hami můžu dát do studené vody nebo jen do teplé,mám s meduňkou a jablkem.Nějak to z té etikety nechápu.Vím,že od Hippu se může dát do studené vody.

knedluska
26. aug 2011

@lavazza - tady píšou, že vroucí vodu. 😉
http://www.lekarna.cz/hami-caj-medunkovy-s-jabl...

lavazza
26. aug 2011

@knedluska díky,takže jen vroucí,budu muset pro nějakou š´távičku nebo něco co nemusí být jen do teplé vody

knedluska
26. aug 2011

@lavazza - nebo jedině uvařit třeba ráno a pak dávat vychladlé.

ivkaj
26. aug 2011

@lavazza A co to zalít troškouvařící vody a až se rozpustí doředit vodou studenou? Dělám si tak rozpustné kafe.

kamusek
26. aug 2011

@lavazza Já mám stejný a dávám to i do studené vody teď v těch hicech a rozpustí se v pohodě 🙂

louisiana
26. aug 2011

@martuska75 ja pouzivam lucku - ruzova flasa s ruzovym vrchnakom a ruzovou etiketou - tuto prevarat netreba. pouzivam to aj na varenie. kelimky na jedlo ako aj odsavacku vyvaram asi obden 😉

sova33
26. aug 2011

Já používám kojeneckou vodu a pořád ji převařuju. Jídlo v ní taky vařím. Lahvičku vyvařuju tak obden.

seminkads
26. aug 2011

@petrakm ja sice este prevaram,ale uz sme presli na vodu z kohutika 🙂 a zatial v pohode

seminkads
26. aug 2011

a flase uz nevyvaram, len ich poriadne umyjem jarou a asi 100krat oplachnem horucou vodou az si palce popalim 🙂

lavazza
26. aug 2011

@kamusek tak to je dobře,tak to taky zkusím

kamusek
27. aug 2011

@petrakm Já stále používám kojeneckou vodu - různé druhy, jakou zrovna seženu v obchodě, ale už nepřevářím. Jen ohřeju, aby byla teplá. Převařuju jen když někam jedeme a dávám ji do termosky, aby byla celý den aspoň teplá 🙂 Používala bych už naši vodu, ale máme strašně tvrdou, ani mi ji nepijeme, takže pro malou je to zatím taky tabu 🙂

lavazza
27. aug 2011

Martin dneska vaří a kdybyste viděly to množství, asi vaří pro celý vchod 😀

luuca1
27. aug 2011

@misha8 no moja tiež je stále uplačkaná a tiež sme v noci aj 4 krát hore.... ale dnes mi poradila suseda homeopatiká chamomile vulgaris že dať rano a večer 4 guličky a bude kludnučka ono je to na tie zúbky tak pojdem ešte do lekárne popytať sa na to a ked tak to kúpim, lebo ten calgel je hovadina....nepomáha to ani trochu 🙄

luuca1
27. aug 2011

@lavazza hehe no to aj mne sa občas vydarí že tak veľa navarím a potom mi drahý nadáva že či to má jesť celý mesiac hehe

luuca1
27. aug 2011

@lavazza ja dávam tiež tento čajik malej a kludne ho môžeš dať aj do studenej, ked je teplo netreba dávať teplý a len pretrepať aby sa rozpustil, malej veľmi chutí a teraz v tých horúčavách mi vypije každý deň aj 200 ml a viac...občas dám iba vodu aby si nezvykla len na čaj

lavazza
27. aug 2011

@luuca1 potřebuju taky aby Mikuláš pil,pije hrozně málo

jarka_ch
28. aug 2011

@lavazza nas nechce nic okrem mm,obcas prehltne trochu vody ale inak vsetko vypluva ☹ len dufam ze mu to staci

jarka_ch
28. aug 2011

maminy pouzivate uz nocniky?premyslam zeby som uz kupila a vyskusala ked uz sedka 🙂

lavazza
28. aug 2011

@jarka_ch taky už sem myslela,že by sme koupily,začíná si sám sedat,ale ještě není úplně stabilní

ellahop
28. aug 2011

baby co mate chlapcov, dnes mi sestra hovoria ze preco malemu nestahujem predkozku, robite to? viem ze moja lekarka na poradni to malemu robi ale len to skusa.. nejako som sa jej zabudla opytat ze ci to robit malemu mam.. citala som o tom temu na konikovi a tam su debaty tak 50:50. odbornici vraj vravia nie... tak teraz neviem. asi sa na to na najblissej poradni musim spytat... 😒

luuca1
28. aug 2011

@ellahop ja sice chlapca nemám ale kamoska má a ona mu ju stahuje aj pri kúpaní,

stanulka551
28. aug 2011

@ellahop moj nazor aj podla toho co som citala, v ziadnom pripade nestahovat na silu mozes trosku skusat po tial pokial ide, ale nie na silu, preto to aj odbornici teraz velmi neuznavaju lebo sa vela detom este horsie urobilo, potrhalo sa im tam nieco a krvacalo. Takze to je moj nazor 😉

jarka_ch
28. aug 2011

@ellahop ja som sa pytala Dr a povedala ze pri kupani mozem ale len pokial to ide aby som mu neublizila