icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

ivkaj
28. aug 2011

@ellahop mě doktorka říkala, tak do roka neřešit vůbec. A je fakt, že se tím může udělat víc škody než užitku.

lavazza
28. aug 2011

@ellahop Já sem už kolikrát četla, že by se mělo až od roka.Ale když sme byli jednou v poradně, už nepamatuju jak je to dlouho, mi Mudra řekla,že mám začít pomalu při koupání stahovat, že už má kůžičku uvolněnou.No dost sem se divila.Ale vždycky mám strach,abych malému neublížila i když jsem opatrná.

lavazza
28. aug 2011

Tak a víkend je zas za námi, neuvěřitelně to letí. Takhle mi to nikdy neutíkalo,ani když sem chodila do práce.

ellahop
29. aug 2011

vdaka za info. tak uz pockam do poradne a uvidim co na to nasa dr. ale tiez si myslim ze radsej asi nie,,, ked to bude v poriadku tak to pomaly pojde a ak nie, tak sa to da inac riesit.. lebo viem ze su nazory ze ked to nerobime tak sa to zrastie, ale podla toho co som citala, tak to na to vplyv u maleho babatka nema ziadny. dokonca som si tu nakonikovi precitala ako to jednej mamine neslo az raz ano.. a na druhy den tam maly mal potrhanu kozicku.. 😒 a bola z toho nestastna ze mu to vlastne svojou netrpezlivostou urobila sama

haniula
29. aug 2011

Dneska se malá poprvé několikrát po sobě otočila přes levou ruku sama!!!! Hurááááááááááááááááááá!!!

lavazza
29. aug 2011

@haniula vidíš,já to říkala že budeš ještě koukat 😀 , to je moc dobře

lavazza
29. aug 2011

Ten můj rarach zas dneska opět nechtěl oběd, mě už picne, nevím proč nejí a tak krásně papal.Svačinu taky moc nechtěl a při kaši se vztekal ☹

haniula
29. aug 2011

@lavazza jo, ale za tímto úspěchem jsou její slzy a můj pot z tříměsíčního cvičení... ☹

misag23
29. aug 2011

@jarka_ch My nočník zatím nemáme, malý ještě sám nesedí ani náhodou, tak si ještě chvilku počkáme 😉
@ellahop Nám doktorka taky říkala, že do roka to nemám určitě dělat, tak jsem to ještě ani nezkoušela.

Jinak se nám dneska poprvé podařilo otevřít šuplík pod televizí, to bylo radosti 😀

lavazza
29. aug 2011

@haniula to věřím,ale stálo to za to

ivkaj
29. aug 2011

Mě nrňous dneska úřadoval ve stojanu s časopisama a když sem ho chtěla na tajno vyfotit, tak ještě pózoval a rozdával úsměvy. Zatím se sice jen plazí (na kolínka to zkusím jen občas), ale i tak se pomalu dostane kam potřebuje. Sem zvědavá jak to budu dělat, až bude lozit 😅

lavazza
29. aug 2011

@misag23 Mikuláš ho otevírá už asi měsíc,ale máš vidět když mu seberu misku s granulema,napřed má hroznou radost že něco ukořistil,ale pak je strašnej řev,začíná se pěkně vztekat když mu něco sebereme

Už si začíná pěkně sedat,ale pákrát se mu povedlo brzdit nosem,ještě neví jak si pomoct,ale dávám tomu pár dní a sedne si krásně,ale je ještě troch vratkej,ale dnes když sem ho sledovala,tak sem si myslela,že se opře,začne si stoupat.No snad s tím chozením nějakou dobu počká,ono stačí to lezení,leze jak drak.

lavazza
29. aug 2011

@ivkaj to si nepřej vidět pak tu rychlost,člověk se nestačí ani otočit a už sou pryč ty malí všudybylkové

zuzu1983
30. aug 2011

@lavazza u nás to je rovnako. tak krásne sme papali a už dva týždne nemôžem donho dostať ani lyžičku masov-zeleninového príkrmu na obed. presnidávku a jogurtík spapá, ale obed ani za svet. ☹ tiež ma to hnevá, tak len čakám kedy ho to prejde.

lavazza
30. aug 2011

@zuzu1983 já taky,protože pořád jen kojím a říkám si,jestli mu to mlíko stačí,no snad ho to brzy přejde

lavazza
30. aug 2011

Dneska sem Mikymu koupila v Tescu bodyčka za 38kč/ks, sleva ze 105kč, úžasná cena, vzala sem jich rovnou 5kusů - 2 s dl.rukávem a 3 s krátkým.
A včera sem mu tam koupila dvě teplákovky na slevu.
Jen by to chtělo tiskárnu na peníze 😀

lavazza
30. aug 2011

Sem se chtěla optat, budete někdo dětem kupovat k vánocům bačkůrky? Miky se zatím nestaví, tak jestli to má cenu. A ještě jeden dotaz - co botičky na zimu? Nebo do kočárku capáčky teplé?

knedluska
30. aug 2011

@lavazza - my bačkůrky asi kupovat nebudeme. Před prázdninama dávali v Sama doma, že bačkůrky nejsou pro děti vhodné, že je lepší, aby mělo dítě sandálky a nebo bosé. Takže asi až začne ťapkat, uvidíme, jak velkou bude mít nožičku...

ivkaj
30. aug 2011

@lavazza Hele neštvi mě s těma super nákupama v Tescu 😎 U nás je tak "skvěle" zásobené, že je to ztráta času tam jezdit.
Zimní botky mi půjčila kámoška, takže letos je řešit nebudu. Bačkůrky koupila babička, ale nevím kde byla na velikosti. Někdo na doma dává spíš letní sandálky, které mají tvarovanou stélku (nebo jak se tomu vnitřku boty říká).

lavazza
30. aug 2011

@knedluska já sem taky jednou koukala na Sama doma,ale to bylo v zimě,taky to tam zmiňovali,ale každej říká něco jiného,ale díky za odkaz

lavazza
30. aug 2011

@ivkaj víš jakou mi to dalo práci tam něco vybrat většího?všechno tam bylo do 9měsíců a já už hledala větší od roka,ale u nás to je zásobený docela dobře,jen mě štve,že tam mají bordel a člověk musí kontrolovat jestli je uznaná sleva a jestli to nemají pomíchaný

včera sem Mikymu koupila ty teplákovky a dnes mi přišly body clubcard,tak sem se naštvala,protože sem mohla ušetřit 100kč na věcech

ivkaj
30. aug 2011

@lavazza já tam našla akorát tak jedny rifle a košili. A ty stejné rifličky pak mrňous dostal jako dárek. No nevadí 🙂

lavazza
30. aug 2011

@ivkaj já v Tescu nakupuju ráda, mají dost velký slevy na věci a ještě si tam člověk vybere

misag23
31. aug 2011

Já vůbec nemůžu kliknout na Odpověz - vždycky mě to hodí na začátek stránky. Stává se vám to taky?

ivkaj - my to máme stejně, taky se zatím jen plazíme. A přesně jak píšeš, hned jsem na něho vytáhla foťák, když vlezl do toho šuplíku, tak jednou se mi ho podařilo vyfotit tajně, ale jak to zjistil, tak nespustil oči z foťáku a pózoval. On to takhle dělá vždycky. Chtěli jsme ho natočit, jak se plazí, ale on pořád jen koukal do kamery a ani se nehnul 😀

lavaza - já jsem nad botama taky přemýšlela, ale počkám, až jak bude chodit a pak podle velikosti. Ona jim v tomhle věku strašně rychle roste noha, tak aby je vůbec využil. Když ještě chodit nebude, tak určitě nějaké teplejší capáčky do kočárku pořídíme a pořádný botky až později.
Do tesca taky chodíme hodně nakupovat, ale máš pravdu, že na ty větší už toho k výběru tolik není.

misag23
31. aug 2011

Tak jsem konečně vybrala golfky. Příští týden se na ně chci jít podívat u nás do obchodu - mají teď dovču a jinde jsem je neobjevila, tak doufám, že tam je budou mít na prodejně vystavené a nemají je jen na e-shopu a pokud se mi budou líbit tak jako na obrázku, tak do nich nejspíš půjdeme
http://rumburak.cz/kocarek-chicco-golface-litew...[id-C60888-0413].htm

jarka_ch
31. aug 2011

kupovali ste uz vacsie autosedacky?zaciname sa obzerat po nejakej vacsej,len sa nevieme rozhodnut v akej vahovej kategorii mame vyberat.
dnes sme prvy krat kakali do nocnika 😀 😀 😀 to bolo radosti,zatial sa mu nocnik paci tak som zvedava kolko mu to vydrzi

lavazza
31. aug 2011

@misag23 koukni na multiway, mají větší kolečka a viděla sem je na živo a sou suprácký

lavazza
31. aug 2011

@misag23 Miky si začíná sedat už asi týden a od včera už vypadá že si za chvíli stoupne, dneska se o něco vždycky opřel a zkoušel si stoupat,je to docela rychlovka

sirael
31. aug 2011

@jarka_ch Ahoj, my sme uz objednali a prave dnes nam prisla a je super...🙂 http://www.autosedacky.net/autosedacky/eshop/1-...