Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak Miky už nějaký den krásně sedí bez opěry nebo bez polosedu a hraje si oběma ručičkama a od včera se snaží chodit.Dnes udělal ode mě k manželovi pár krůčku sám.Tento týden dost pokroků.
Po dlouhé době snědl celý oběd a už konečně pije.
vidis sa asi nevedela dockat 🙂 nasa si zasa dala nacas, mala by 23.1 a je 29.1
holky nemáte nějaký tip jak "přinutit" prcka papat ? Malý dřív krásne všechno jedl, pak byl ale nemocnej a asi 2 týdny nechtěl jíst skoro nic..pár lžiček a pak to plival...to jsem si říkala že je tou nemocí, ale ted už je skorofit jen má trochu nudle a s jídlem blbne pořád ☹ Nějak mi příjde že se na to jídlo nemůže soustredit - pořád je kolem něco zajímavé co nutně potřebuje prozkoumat a na nějaký jídlo nemá čas 😠 ..Jedno jídlo jíme tak 40 minut, než to do něj po kouskách dostanu. Fakt nechápu - jídlem to není - zkoušela jsem všechnomožný, ale stejně se chová u kaše, ovocí i zeleniky, dokonce někdy blbne i u mlíka a místo papání si s flaškou jenom hraje. Dnes třeba snědl oběd a pak v podstatě až večerní mlíko 200ml, mezitím jsme skoušeli kašu, ovoce i jpghurt i mlíko a nic se nechytlo 😒 Tak co poradíte ? Nebo může fakt jenom nemít hlad? Od 13,30 hod do 20 hod - to je faaakt dlouho, ne ?...
..ale jinak je moc šikovný, leze, klečí, začína se stavět a pořád se směje, takže je v pohode, nemocný snad není..tak nevím😕
aj my prosime o hlas
https://www.facebook.com/maminka.cz?sk=app_1213...
treba dat Paci sa mi a potom na nastenke vidite fialovy plagat Sutaz o rodinne fotenie, dole je Galeria a my tam mame fesaka v modrej koseli a nad nim je moje meno, Petra Korausova 😀
diiiky 😀
@knedluska já ji udělala lečo (jen jsem zeleninu povařila ve vodě, žádné smažení), k tomu dostala nudle a málem zblajzla i misku... nebo jsem podusila rajče, mrkev, hrášek, fazolky a květáček s tymiánem, bazalkou a špetkou čubrice k tomu rýže, do které jsem při vaření do vody dala trochu hřebíčku a špetku kari... mělas vidět, jakým tempem jedla... ani ham jsem říkat nemusela... zkus jí do zeleninky přidávat papriku, rajče... to tak ozvláštní to jídlo nebo bylinky, ty to jídlo lehce dochutí... 😉
Dneska na rehabkách dostala pěkně do těla. Začínáme cvičit cviky na plazení a na všechny čtyři. Ta byla u toho cvičení pěkně hysterická!!! Ale když byla na čtyřech, tak udělala i pár pohybů vpřed. A doma budem vytírat lino při cvičení 😀. Budeme cvičit plazení. Snad nám taťka při tom pomůže.
@haniula skus jej ukazat nejaku hracku a pomaly ju posuvat pred nou, nech ma motivaciu, mozno to pojde, no a my sme robili aj to, ze sme sa hrali na posteli a musel nam prejst cez nohu to bola akoze prekazka za hrackou.. dovolili ti aj posadzovat uz? lebo aj to pekne vytrenuje chrbtove svaly...
som taka potesena, prave som sa dozvedela, ze sme v sutazi s Luckou vyhrali CD,teda nie my ale mala :D to je jej prva vyhra v zivote 😀
a mala si dnes rozrazila tu uzdicku medzi hornou perou a dasnom :( to bolo krve a placu, este hodinu som ju musela drzat na rukach a akonahle som naznacila ze ju chcem polozit tak zasa rev.a potom ked sla ku mne po styroch tak sa uprostred rozplacla na brucho a nabila si ten zvysok pusinky :(
@haniula tak jej ho nepodaj, nasa rehabilitacna povedala, ze mu mame robit zle. jednoducho ked nieco chce, tak nech si za tym ide nech sa snazi. kolko sa maly nahneval.. ale nepolavila som, aj babky boli zhrozene, lebo by tomaskovi vsetko dali no ale malo to uspech...a teraz vidia ze to nebolo len tak.
jaj co sa nam zas podarilo. s malym sme boli na hodoch u takej muzovej rodiny. boli sme tam so svokrou a bolo tam fajn, maly dostal kolacik, kysnuty s pomletymi hruskami az za usami sa zalizoval. a ked ho dojedol tak teta nam povedala ze v hruskach boli aj pomlete orechy... 😀 takze teraz sa tesim co bude zajtra, dufam, ze ziadne vyrazky, ale nejaku prudku alergicku reakciu uz neocakavam kedze ta by sa uz dostavila... ale aj tak,, som ja koza... 😕
Dnes je naší berušce 10 měsíců!!! Na poradně vážila 8,8 kg a měřila 72 cm. Byla paní doktorkou hodně pochválena. Je to naše sluníčko ♥ ♥!!!!!
Sem se zapoměla pochlubit, Miky si hrál v neděli na písku poprvé a jak byl spokojený.
Teda maminy,můžu vám říct,že sem pěkně unavená z toho věčného lítání za malým,si člověk chvíli neodpočne a to začíná teprve chodit.A jak se u všeho staví,tak sou samé pády.
Komu děti ještě nelezou,nestaví se nebo nezačínají chodit,tak si užívejte klidu,je to fakt potřeba 😉

tak vam dakujem, teraz to bolo asi aj z choroby, lebo berieme antib. a ma zdurene hrdielko,ale dakujem za rady...