icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sova33
4. okt 2011

@lavazza Ahoj, ten náš se nestaví, neleze, ale doplazí se, kam potřebuje. To je taky hrozný, vytírá podlahu, strká ruce pod dveře apod. Tak už aby lezl 😀

ellahop
4. okt 2011

u nas sa dnes poobede nespi, ja uz neviem ako mu pomoct blaznive zuby,,, je uplne nervozny a dasienka ma priam horuce, tie cipky na noc mu nedavam, lebo v noci nastastie spi velmi dobre, len dnes uz asi v noci capnem nurofen, aj ked neviem ci to nieco pomoze... teraz ideme na dlhsiu prechadzku a tak dufam, ze aspon v kociku co to pospi,,, je na nom vidiet ze mele z posledneho len tie zuby mu to nedovolia... chudatko moje...

albao
4. okt 2011

@ellahop chudatko male, to ktore zubky ho tak trapia? U nas sa tlacia horne ale povedala by som za zatial trapia menej ako tie spodne 2 (musim si ale zaklepat, lebo este nie su von)

albao
4. okt 2011

@lavazza ja uz som rozmyslala, ze si idem pisat zbierku urazov a denne skore, kolko razy sa buchne. Dnes zatial iba raz (lebo sme inak boli v kociku), ale zato velmi profesionalne - ma hrcu na cele 😝 Su to riadne sidla, ti nasi lezuni 😵

seminkads
4. okt 2011

@ellahop ja som to nemyslela v zlom, to mas pravdu nemohli to vediet 🙂 ale pokial mu chutilo, a to si z toho kolaca odhryzoval ci ako? mne mala ani chleba moc nechce,ani po malinkych kuskoch,ale kolac ma nenapadol

lavazza
4. okt 2011

@sova33 tak to počkej na tu rychlovku až poleze,to je fakt síla

lavazza
4. okt 2011

@albao no my už máme taky pár bouraček a modřin za sebou,je to síla,ale co naděláme🙂

ellahop
4. okt 2011

@seminkads babka mu odlamovala a davala mu do ust.

seminkads
4. okt 2011

@ellahop a kolko ma zubkov?Natka si vcera ozuzlavala prvy krat chlebovu korku a podarilo sa jej odhryznut dasienkami celkom slusny kusok a skoro sa mi zadusila, a ked ma v jedle kusky(male cestovinky, nastruhanu mrkvu najemno, alebo jablcko)tak ju az napina :(

petah82
4. okt 2011

@lavazza iba ak nevies, ked das pri tej fotke tlacitko Zdielat na FB, tak ti to hodi na tvoju nastenku presny link na tvoju fotku... 🙂 dni plne padov mame aj my, ale uz ich je menej 🙂 sak oni sa naucia padat a hlavne nepadat, ale tie urazy co tu citam by som nechcela zazit... ☹

jarka_ch
5. okt 2011

@seminkads aj nas napinalo ked mal nejaky vacsi kusok,ale uz si zvykol 🙂 a chlebovu korku mu uz nedavam,lebo zakazdym si odtrhol kus a potom sa dusil 😠 najradsej ma kukuricne chrumky 😀

ellahop
5. okt 2011

@seminkads 7 mozno aj osem ale nechce mi dat pozriet.. kazdopadne su dalsie na ceste

albao
5. okt 2011

@ellahop bozinku, Tomasko ma riadne trapenie so zbkami. Velmi rychlo mu idu! Niektori nemaju este ani jeden a on uz tolko.

petah82
5. okt 2011

@lavazza krasna fotka sutazi 🙂

vikaki
5. okt 2011

ahojte mamicky...ja som bola na mesiac na slovensku a tam sme nemali internet takze som uplne mimo obrazu...a dnes sme boli na ockovani ....\Lukia ma 79 cm a 10,5 kg=riadny macko=pribrala na slovensku z pribinacikov a jogurtikov atd. U nas v grecku taky vyber nemame a ked aj nico vhodne je=je to otrasne drahe no a k tomu len 2-3 znacky dokola 😝

vikaki
5. okt 2011

tuto sme sa kupali v starkynej sprche=akurat sa do nej zmestila podlzke 🙂

ellahop
5. okt 2011

@vikaki krasna je...

albao
5. okt 2011

@vikaki no ake krasne ocka ma! Nadherna

seminkads
5. okt 2011

z coho vsetkeho varievate drobcom, a tie maminy co len odoberate z jedla pre vas co vsetko im davate mna napada kurat zeleninova a slepacia polievka, malej som dnes dala z mojej zeleninovej polievky a normalne som jej nestihala davat do pusy, tak j ej brala, mam pocit ze tie babetkovske kasicky a jedla uz jej lezu na nervy,lebo to vypluva. a odkedy sa mozu davat maslo,syry,sunky a take vselijake dospelacke veci???a masko vvarite ake,ja uz neviem co jej mam varit aby to zjedla... :( kazdy den nadavam ze nebudem uz varit a ze zbytocne zabity cas...

ellahop
5. okt 2011

@seminkads my sme dnes mali varene zemiaky zelene fazulky cuketa a kuracie prsia, zahustila som to kukuricnou mukou a pomixovala, zjemnila som to maslom. zjedol. ale pravdu povediac nie vsetko po prve ale za to, bude mat aj na zajtra... takze pre mna fajn.

knedluska
5. okt 2011

@seminkads - přesně tohle mi začala dělat malá taky. Začala tu zeleninu plivat a jíst to nechce. Tak dr. říkala, že můžeme podusit hovězí na cibulce, trochu zahustit moukou. Tak to docela jedla. A teď jsem jí udělala takovou ,,svíčkovou,,. Uvařila jsem hovězí v zelenině, zahustila a zjemmnila bílým jogurtem, k tomu knedlík ( ten už prý taky můžem ) a jakpak mlaskala, dělala mňam. 🙂 A dle dr. už může chleba s žervé, florou proactive, dětskou šunku. 😉

seminkads
5. okt 2011

@ellahop a tu zelenu fazulku si daval aj so strukmi alebo len tie male fazulocky,ja to nevarim ani nejem tak neviem.D.

seminkads
5. okt 2011

@knedluska ja som tiez uvazovala nad knedlou,len si neviem predstavit ako by to jedla. A to zerve je co?
a normalne maslo,prip nejaky syr,syrokrem?

knedluska
5. okt 2011

@seminkads - normálně na maličký kousíčky a ono se to nacucá omáčkou. 😉 Žervé je takový krémový sýr. Normální máslo mi řekla, že ne, raději nějaký ten margarín, ale nevím proč.

seminkads
5. okt 2011

@knedluska radsej margarin ako maslo? ja som si myslela ze naopak,vsak margarin je sama chemia nie?skusim tu knedlu aj ja,ale neviem,este nema ani jeden zubok.uvidime skusime zasa nieco nove...potom napisem ako som pochodila 🙂

knedluska
5. okt 2011

@seminkads - nevím, taky jsem se tomu margarínu divila. My taky nemáme ani jeden zub, ale dá ten knedlík v pohodě.

neposedna
5. okt 2011

@knedluska
@seminkads normalne maslo asi nie, pretoze je to mlieko a to by sa do 1 roka nemalo davat,tak asi radsej nejake ramy, veta a perly.... proste rastlinne masla, ale priznam sa, ze ja som uz davala aj normalne maslo s mlieka kravskeho a smakovalo a nevyhadzala sa ani nevypluvala, treba proste skusat, co bude chutit 😀 😀 😀

vikaki
5. okt 2011

@albao
@ellahop dakujem za pochvalu dievcata....sme sa snazili s manzelom 😀 chi chi chi

sesilia
5. okt 2011

my papame na obed a chuti nam napr.

kel,zemiak,mrkva
kuracie/hovadzie maso,spenat,mrkva
ryza,spenat,maso
tekvicava omacka-to jedol z nasej a to mu mimoriadne chutilo
take tie polievkove razance so spenatom

Ranajkujeme chlebik s normalnym maslom a domacim ceresnovym alebo marhulovym lekvarom alebo lucinou.

A papame jablkove kolace, sladku aktiviu,hrozno,hursky,banany,slivky.Surove jablka nam zial zatial nechutia.

neposedna
5. okt 2011

@sesilia tak presne podobne kombinacie zboznuje aj Terezka 😀 😀 😀
a dnes ranajko-desiatovala so mnou makovy uzol s masielkom, lekvare je nechutia zatial, asi moc sladke.... a bezne aktivia, uz aj iny obyc. jogurt a vsetko ovocie..... chcem skusit lucinu, ale musim ju niekde kupit, bo v tychto nasich dedinskych potravinach ani slychu 😖 😖 😖 😖
a bezne papa krupicovu kasicku apuding s klasickeho mliecka 😀 😀 😀