Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@anavila Náš Fíla je stejně starý a zatím se jen plazí, péruje na kolínkách a pomaličku začíná lézt, ale směrem dozadu. Ještě ani nesedí. Já ho ani neposazuju, ani nezkouším stavět na nohy. On si na to časem určitě přijde sám. Myslím, že není kam spěchat, každé dítko je jiné, nedá se to porovnávat. Kamarádky chlapeček taky chodil na osmi měsících 😀
@luuca1 podľa mňa sa v tom úplne stratí a určite pre také malé dieťa to nebude pohodlné, hoci je tam tá "vložka". A pri tej cene by som sa bála o bezpečnosť. Pozri si aké sú crash testy, myslím však že v SR je povolené v smere jazdy až pre deti od 13 kg!!!!!!!!!!!! 😖 😖 😖 A keď pozrieš na crash testy, ako sa správa detské telíčko, tak malé v smere jazdy pri havárii, tak človeka až zamrazí. 😝
@kamusek aj my tak, ved prave preto som kupila aj overal v tejto velkosti, ale tak nevadi, ak poznate niekoho kto ma mozno 9/12 mesiacov, mozno aj menej, tak mu ho rada predam za 10 eur, stal 15 a to bol zlacneny z 20... no kazdopadne predavam overal tesco velkost 86 12/18mesiacov, ale pre mensie dieta za 10 eur..
nenasla som foto, mozem potom pridat
Holky, blíží se Vánoce a my kupujem pro naše miláčky hračky. Zaregistrujte se zde - www.pohadkar.cz a na Váš e-mail Vám zašlou 150kč slevový kupon na nákup hraček v mall.cz. Já už jsem registrovala snad všechny maily z rodiny a vybrala asi 5 kuponů. Lamaze opička stojí 199kč a já ji měla za 49 😉. Neváhejte, je to nezávazné a jednoduché!!!!!!!!!!!
Vy jste toho zase popsali. Ani nestíhám pomalu číst. U nás je to s oblečením taky všelijak. Něco má 74, něco 80, 86. Markétka se v noci spokojí i s tatínkem, hlavně že jí dá dudlík!!! 😀
@luuca1 mame tuto http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s... manzel vyberal hlavne podla crash testov.zatial sme s nou spokojny. 🙂 🙂 🙂
@luuca1 my mame podobnu autosedacku a je super....a ani neni taka draha.....u nas taka lepsia znackova stoji az 200 eur.Ono je to aj tak,ze cim drahsia tym tazsia=som si ich porovnavala...a cim tazsia=tym bezpecnejsia...a co sa tyka smeru otocia stolicky v aute,zalezi nie len od kilov ale hlavne od airbagovov...ak su v aute okolo airbagy je zakazane mat stolicku proti smere jazdy...My sme cestovali 1400 km na slovensko a stolicku sme mali otocenu normalne pretoze som malu pocas jazdy musela sledovat a to sa neda ked je otocena ku mne chrbtom....totiz vzadu vedla malej sedela moja starsia dcera a tak som musela ja sediet v predu.....a nemali sme ziadne problemy ani s policiou=mala ma 10,5 kg a sedela normalne otocena......Ja co viem,tak naopak sa zvacsa otacaju len tie celkom male sedacky=vajicka pre novorodencov od 0-13 kg....potom tie stolicky od 8-18 kg sa uz zvacsa otacaju normalne
uspala som si dieta, uvarila kavu, rozbalila velku margotku, zapla facebook a ............dieta sa so smiechom posadi na posteli, ze haha,,, 🙂
@ivetkatka197808 no neviem ci sa nase papanie da nazvat papanim 😀 . No dnes sa kojila v noci, potom rano o siedmej spapala trosku rozteka, asi 5 stipiek z vnutra a asi 5 lyziciek jogurtu. K tomu cajik-minimum asi 20ml. Desiata nechcela nic, vnutila som jej teda prsnik a zaspala pri nom,ale neodmietla ako vcera 😒 ,tak som rada. Obed hippku-tu malu+60ml stavy.Olovrant 3 bobule hrozna, vecera kasa-dnes len 120ml. Medzitym v kociku dokopy asi 2-3 tie nestle medvediky susienky. A kojit budem asi zase az v noci ked sa zobudi. Prvy krat sa zvykne okolo desiatej.
@luuca1 ja rozmyslam o tejto v ruzovom http://www.maderna.sk/katalog/product/9199/
Dneska sem Mikymu koupila první bačkůrky,ty nejmenší a koukala sem po botech na zimu,ale snad nikde nemají pro děti co mají vysoký nárt.Snad něco ještě seženu.
Taky sem koupila nočník,moc na něm nechce sedět,myslí si,že je na hraní.Tak uvidíme,snad si zvykne.
tak baby nakoniec sme kúpili túto čo hovoríte?
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3515...
Tak a mame doma prve topanocky na chodenie. Tych na paradu mame doma dost, ale toto su prve poriadne topanocky, capacky. V obchode nam zmerali nozicku a zaciname na topanocke cislo 19 😕 Skoro mi padla sanka ake mame plutvicky 😀 Kamaratkiny mali zacinali na 17 😅
po dlhom case som opat nakukla do tejto temy a pozeram, ze nie sme sami, co sa v noci tak casto budime s placom. chcem sa opytat, davate este drobcom mixovanu stravu? myslim na obed masko so zeleninkou. lebo lekarka nam povedala, ze uz by sme mali pomaly vylucit mixovane. skusala som mu to teda iba roztlacit vidlickou a aj tym, s cim sa robi zemiakove pyre, ale vypluval mi to a zjedol, az ked som to rozmixovala. a zubky mame este iba 2 dolne jednotky, ale horne dasienko mame poriadne opuchnute uz vyse tyzdna. tak asi aj preto chce iba mixovane.
Dneska sem Mikymu dala sušenku Sunarku a baštil jak divej a jak pěkně kousal,ale jak mu dám k obědu větší kousek tak se dáví, filmař jeden.
Bačkůrky sem dneska dala Mikymu a pořád si je sundává, na nočníku nechce být.
Dneska sem málem přišla o nervy,zas tak hrozně vyváděl kvůli oblíkání a přebalování,to je histerák až hrůza,chudáci sousedi.Moc mě mrzí co předvádí,jestli tohle bude dělat,až půjdem do poradny,tak to se mám na co těšit.Dělá to posledních pár dní a je to čím dál horší.
@lavazza ja som tiez skusila dat susienku Sunarka len tak do rucicky aby sam papal a bolo to prvy a posledny krat. Ked som ju ja ochutnala pochopila som, preco sa tak srdcervuco rozplakal. Strasne su tvrde pre take detske dasienka. Mozno namrvit do jogurtu alebo vyzivy,ale urcite nie do ruky na jedenie. Aspon nam to teda neslo. Piskot alebo marina keksik je lepsia alternativa.
My momentalne zjeme na obed kazdy den jednu cikunu+nieco k tomu, co obmiename. Maly miluje cukinu,spenat a kel. Este paradajku sme vyskusali, chutila velmi,ale okamzite sa vyhadzal na tvaricke, tak s tym musime este pockat.

@renatka100 a takáto nemôže byť? malá má 9 mesiacov
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2805...