Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@albao Veru hej, ved ho tie zubky za posledne dni riadne vytrapili... inak nestiham citat vsetko, ale z toho co som citala, vy davate deturencom uz stravu co jete vy? lebo ja sa niektorych veci akosi stale bojim.. doobeda davam ovocnu presnedavku, na obed zeleninu s maskom alebo vajickom + ryza alebo cestovina a poobede mliecko, pecivo, ovocie, susienky, jogurt ako kedy.. .. a vecer kasu. asi by som mala zaradovat aj ine jedlla,ze?
@epelino ja napriklad nedavam nase jedla. Ale minule som robila zeleninovu polievku a schvalne som nedala bujon a menej som posolila, aby mohla aj jest. Ale to je skor vynimka, zatial jedava svoje jedla. No pomalicky uz zacnem varit tak dietnejsie, aby mohla aj ona s nami papat. Predsa len jej to potom viac chuti ked nepapa sama 😵
@albao Aj nas maly velakrat vymysla, ked ma svoju zeleninku a my sme jedli zeleninovu polievku, tak chcel len t o nase, hoci to bolo to iste, len to videl na nasom tanieri a nase bolo samozrejme aj ochutene. tiez by som mu nerada davala solene, ale mozem to robit aj tak, ze my si dosolime na tanieri a moze papat s nami, ze?🙂
Inak, mame tu prve krociky 😵 😵 😵 Tesne pred narodeninami to stihla nasa mala potvorka 😵
nas tominko tiez uz pomaly chodi, prvy krat sa to stalo ked mal rok a tyzden, no a od vtedy trenuje, nie stale ale na co si trufa prejde, inak sa da na styri a prejde stvornozky, papa uz vsetko. len ja take veci ako bujon alebo podobne ani nepouzivam,, mozno keby bol nejaky nezavadny,,,a dnes mal rajcinovu polievku s ovsenymi vlockami a my to iste, chutila muzovi a aj malemu a aj mne... 🙂 a uz druhy krat po sebe si vybral na spanie muza a trvalo ovela menej casu kym zaspal.. ja si myslim ze je to tym ze vyciti ze sa bojim a som aj nervoznejsia ako inokedy na muza na neho a celkovo.. tesim sa, ze to bude uz za nami, lebo sa to vlecie a vlecie a vlecie,, este nam to aj zrusili,, len tominkovi ako narastli vlasky tak mu ani nikto nepovie ze mu nieco je, skor si vsimnu ze ma aj zlezanu hlavicku,, ale to je nastastie len zlezane,, a mozno sa to po tej operacii upravi tiez ked uz bude lebka taka, ako ma byt... a mozog bude mat dostatok miesta na rast...
@epelino ejha, no riadna palka. Vsak ma ta cena aj odradza, ze ked este nechodi, tak odolavam. Uvidime, ked sa rozhodne skutocne chodit, tak dokupime, ale uz teraz sa desim ceny 😅 😀
Inak tiez mame 19ky, len uz tam zacina byt menej miesta, dalsie uz asi budu 20ky
@ellahop a Tomiho este neoperovali? To mi je luto, ze vas takto natahuju, je to o nervy. ☹ A blahozelam ku krocikom!!!!
ahoj te baby dakujem za rady nevedela som čo všetko dávate svojím miláškom papakať ale vidím že ja to ešte držím na uzde, lebo neseolím ani nesladím, chlebík s perlou masielkom som len teraz začala dávať na ranajky a občas dám aj s jemnou salamou, zatiaľ v poho, inak ovocie tiež papkame ale stále ho roztláčam, lebo minule mala taký kusok jablčka som ho nezodpovedne postrúhala a baba jedna sa mi dusiť začala tak ma vydesila ze teraz strúham aj roztláčam poctivo., a pochválim sa zee mi už beháme po byte jak divý..... dúfam že si neopotrebuje klbiky lebo ju nejde zastaviť 😀 😀
baby ktoré ste z blavy poradte mi nejakú fakt dobrú cukráreň kde by som mohla malej objednať narodeninovú tortu, bude mať 13 rôčik.......
@albao Veru, len nas sa neudrzal uz v kocari a parkrat som ho musela nechat behat v kombineze po namesti😀 tak uz bolo treba. a predrazene to je strasne, ale zas su to prve topanky, nech ma tu nozicku ako ma mat a nech sa nauci dobre chodit, potom mozno budeme kupovat aj "trochu obycajnejsie".
@luuca1 iha, ako ti beha! Inak tortu som riesila vcera a vsade chcu 4-5 dni vopred objednat. Sama nemam skusenost a tu tortu potrebujeme skor, takze budeme piect doma nakoniec.
@ellahop tak budem na vas mysliet a silno drzim palce!!! Dobre to dopadne 😉
@epelino jaj, tak to potom jasne, ze potrbeujete topanky poriadne. Nam este obsedi v kociku, len doma sa odvazuje chodit. Takze tajne dufam, ze zimne uz nebudeme musiet kupovat, az potom na jar.
Ahojte, moj maly sa tiez narodil v 1/2011, chcela by som sa opytat ci vase deti reaguju na zakazy, ked im poviete no no, tak posluchnu? nas teda vobec nie ... strasne ho fascinuju svetla a vypinace a stale otvara a zatvara sufliky 😒 robia to aj vase deti v tomto veku?
@ellahop zase? To uz nemyslia vazne! Ved to je o nervy, clovek sa boji tolko mesiacov zbytocne 😠
@abbie robi presne to iste. Suflik ma jeden pre seba, takze ked s tym zacne, tak po par "no-no" jej otvorim ten jej a s tym sa hra. Inak na "no-no" reaguje podla nalady, niekedy hej, inokedy je vabenie silnejsie. Aj vie, ze by nemala, ale proste neodola
@abbie
@albao nas presne tak, neodola, dobry vyraz 😀 stale nieco vymysla a posledny tyzden sa strasne jeduje, ked mu nieco vezmem z ruky alebo mu nedam co chce, strasne reve a kuka na mna, ci reagujem, uz nanho ani nepozeram, je to na nervy, ale musim vydrzat, snad to skoro prejde az kym pride dalsie obdobie vzdoru 😀
@petah82 no presne, aj my mame obcasne vzdorovite dni. Ale ked je vyspinkana a v dobrej nalade, tak jej to vysvetlim ako dospelakovi - ona mi sice houby rozumie, ale nehneva sa potom 😀
@abbie samozrejme, an tom ficime. Ked ju potrebujem zabavit, tak sa spytam "kde je lampa?" a hlada ... a vypinas objavila, obcas si ho zapne, ale je to znesitelne zatial
a vedia vase deti uz napichovat kuzelky na tyc? alebo spajat kocky do seba? moj to este nerobi, teda aj by chcel, ale nevie sa trafit ako keby

@epelino ahoj ahoj! Jejda, uz 8 zubkov? Poriadne zubadielko mas!
@ivkaj no tiez som to zacala skusat ako pises a zatial uspech. Lenze musim jej to davat do pusy, samu ju to nebavi s roztekom