Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@abbie moc ne, je to spíš takový objevitel průzkumník. Ale když ho něco fakt zaujme tak si s tím vydrží hrát třeba hodinu...druhy den ho to již ale obvykle vůbec nedojíma. Kvido si spíš jezdí s autíčkama po celem pokojíčku a na strídačku zapína melodie různych hraček ...z knížek ho baví jenom jedna i to atlas zvířat 😀
@abbie u nás šuplíky naštěstí moc nejedu, snad jenom ten jeden v kuchyni ve kterém má vytřízené nádobí z plastu na hraní...ale třískání do všech možných bubínku, pokliček, krabiček, schodů, xylofónu atd to je jeho 😀
A jelikož tatínek má z toho obrovskou radost často to u nás vypadá jak v Bohnicích...oba kluci třískají jak smyslůzbavený 😀 jj taky někdy v zápalu hry nereaguje.
Holky plánujete již někdo znovu miminko ? My jsme to dnes probírali s chlapem a asi se co nevidět začneme snažit 😵
@albao tak jsme to zkusili jednu noc a katastrofa :-/ vzbudil se v obvyklý čas 1.30, voda zabrala na chvilku a nedal se vůbec utišit. Po hodině jsem ho nakojila, ale už byl asi tak rozhozený že usnul až v kolem 4.30 😝 A to už jsem byli s manžou vyřízeni oba, že jsme do toho další noc nešli. Aspoň že dneska v noci spal až do 4h, což už se dá.
Jak jste tu řešili dortík, tak na oslavu mám objednaný hezký z cukrárny, bude nás cca 20lidí, tak ani nevím jak moc velký bych doma musela dělat. Ale chystám se, že udělám i jeden doma, aby si ho mohl dát i oslavenec http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/narozenin...
my uz chodime🙂 tesime sa🙂
Tak Miky dnes sám bez vyzvání udělal pár krůčků,takže bude asi co nevidět chodit,to bude síla.
A tatínek dnes musel přebalit nakaděnou plínu 😀 Dostal pochvalu protože se mu neudělalo zle.Poprvé se odhodlal...
ahojte.pridavam sak vam,aj mi sme januarovi.chcela bi som nas 2 baby.neviem ci su na modrom koniku.2baby ktore lezali v novej nemocnici ako ja.bolo to asi oktobri alebo novembri.vtedy mi hrozil predcasny porod.neviem ich mena tak mi je tazko hladat.ja som lezala na 7 izbe a oni jedna 4 a ta druha asi na 2.ta na 4 iyzbe lezala sama. a ta druha viem ze cakala dvojickz.dufam ye ich najdem na modrom koniku.pa
Dneska mě řádně naštvaly v DM drogerii, kupovala sem plínky a milá paní prodavačka mi oznámila,že Huggies už nebudou,mám plno kuponku a ještě mi přišly nové v knížce od 13měsíců,že možná místo Huggies se dají koupit Pampers Care,ale místo 1ks 2ks a navíc jsou dost drahé.
konecne sme sa vratili domov z nemocnice, a poviem vam-nikdy viac to nechcem zazit, mala ma rotavirus a boli sme 4dni na infekcnom, len my dve same v izbe,ani na chodbu som nemohla ist.
@albao uz je to celkom v pohode, chytilo ju to minuly stvrtok, vracala, hnackovala, horucky stale 39, nic nejedla, nepila styri dni, skoncili sme na pohotovosti, schudla skoro kilo, bola na infuzkach,a uz je dobre, len nevladze chodit, co predtym uz vedela, este nema dostatok sil, ale uz sa to zlepsuje, papa, pije a uz aj vystraja 🙂 stale drzi dietu- cierny caj, mrkva, zemiaky, ryza,banany, mrkvovy a ryzovy odvar, mlieko riedene a zarabane do odvaru a stary rozok, a stale dookola to iste...
@albao akoze starsne to fakt bolo, hlavne prva noc, ed bola 13hodin v kuse na infuzkach, rucicku mala priviazanu lebo jej inf nechceli tiect, nemohla sa otocit na druhy bok ani na brusko na ktorom spava, 4 hodiny nemohla nic pit, a potom len po troskach-po 10ml, potom 20...chudatko-bola unavena, nevyspata smadna, a navyse tam bolo horuco ako v pekle,ale pomohlo jej to, hned na druhy den zacala pekne jest,pit, cikat(inak cikala 1-2krat denne) dufam, ze vas to tu nikoho nestretne.
baby prosím vás neodstavili ste niektorá mliečko tým ricinusom 30?? idem vo februári na operáciu a potrebujem zastaviť do vtedy laktáciu...
@lolelole Druhé dítě brzy po tom prvním mohu vřele doporučit. Neměnila bych, podle mě je to ideální. Lepší jak s jedním. Je pravda, že někdy je to na palici, ale to máte určitě i vy co máte jen jedno dítko. Mají se hodně rádi, už si spolu i krásně vyhrají, takže mám i dost času. Když jsem doma sama jen s Týnkou tak je to hrůza jak se bez toho Ondru nudí a otravuje 😀
Takže klidně do toho běžte...

@abbie Kvido se moc s ručičkami nehraje - on obecně není na nějaké to statické sezení a koukaní se soustředeně na něco. Když je vzhuru tak pořád "pobíha kolem" a v kočárku rychle usína..takže u nás nic. On si nehrál ani s nožkama vůbec. Jak to šlo tak hned otočka na břicho a hijé do světa 😀