Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Jinak ted manžel donesl houpačku.... Houpe, hraje uspávací melodie a vibruje!! Zítra nahodím foto, jak se to malé líbí!!! 😵 😵
ahojte babeny, ako sa vam vsetkym vodi? ja toho mam dost teda okrem malinkej a domacnost este skola a sem tam mi z roboty daco posielaju...zato som vas trochu zanedbavala... teraz sme chore... mam strasnu skusenost s doktorkou ktora zastupovala moju detsku... hroza... som normalne aj napriek jej nevysetreniu a odbitu sla dnes s malou k inej a ta ze ma mala silnu nadchu s nabehom na zapal DC... vrrrrr strasne som na tu zastupujucu nahnevana...
@annmarie my sme este s tym starsim,je tomu asi 13 rokov boli u zastupujucej.maly mal horucky.a ona,ze zuby.....mali sme 40 teploty.tyzden nas nechala v tom.a to sme chodili kazdy druhy den zanou.a ked po tyzdni sa mi to uz nezdalo,tak sme sli na pohotovost.a on uz mal taky silny zapal ušiek,ze sme museli chodit na prepichovanie,aby mu ten sekret vytiekol.dobre ze sme nedostali meningitidu ☹ ☹ ☹ ☹ a ta zastupujuca je aj endokrinologicka.a Kubkovi v dvoch rokoch zacali rast chlpky na plieckach.tak mi povedala,ze ak sa mi nepacia,tak mu ich mam vytrhat pinzetou......takze takato skusenost s jednou a tou istou
@haniula ty mas doma uz zubadlo???🙂no pana, nasim vyliezli v 5 mes a to sa nam zdalo skoro🙂nas šimo boltiez uz chory a kaslal a soplil, teplot nemal, tak som len davala libenar do nosteka odsavala vysavacom a detsky nasivin ale len 7 dni potom len homeopaticky sprej a este hedelix ten mu krasne pomohol na kasel, tak skus ten, moze...
@haniula a dakujem za privitanie..hmm to ockovanie neviem aj ma mrzi ze som dala to TBC a aj sa neviem rozhodnut co dalej, dvojick maju len povinne ockovanie..
@albao mas pravdu vim ze dopyttvori mliecko, aj som sa snazila jeden cas odsavat ale popravde ja som pri troch drobcoch nestihala, trvalo to islo malinko, a este aj kojenie mi stale trva..vam kolko trva jedno kojenie?tak som si povedala ze to ho radsej castejsie prilozeim ze on je lepsia odsavacka..ale nemam pocit ze to zvysilo tvorbu mliecka, neviem kde je chyba ale ked stlacim tak ide niekedy strieka...nalievaju sa mi tak v 3hod intervaloch...nechcem to prikrmovanim pokazit, kedze dvojicky som vobec nekojila tak teraz sa tesm ze sa to podarilo...ale prikrmovat som zacala aj na zaklade stolice kedze ju mal aj do zelena a odkedy prikrmujem tak ju ma len zltu, tak asi bol hladny:(prinajhorsom dopadnem tak ze budem odsavata davat z flase aj kedje to menej pohodlne, nehcem to vzdat..ale dnes napr uplne odmietol vecer papat ale z flase sa len zaprasilo..a zaspal, ale zobudil sa po pol hodke a potom si este dal z prsnika a uz je tuhy🙂 som zvedaa co bude v noci🙂
@haniula...hm, skus gelik na dasna alebo viburcol cipky jeto homeo a ukludnuje...a ak ajplanujes njaky nurofen ci nieco podobne skor by som dala cipok, nech zbytocne nezatazujes zaludok...
tak Laurinka bola dnes ukážková okrem rána buntošila už od 4 do 7 KLASIKA... tak sme išli pozerať teleráno a zaspala aspon na hodku . ...potom som navarila dovolila mi 😀 napapala sa šli sme von do 2 spinkala ...tak ju zlomil čerstvý vzduch že potiahla aj doma do 3 potom sa napapala a šli sme ešte von zasa spinkala do 6 ona kočík miluje 😵 a prespala mi do 7 to som ju už budila 😲 papali sme hodku nam vykecavala a o 8 som ju dala do postieľky haji sice sa zobudila teraz ale len na papanie a spinká dalej ....takže dnes bola za ŠIPOVÚ RUŽENKU 🙂 🙂 🙂
@janula13 Můžu se zeptat, jak se jmenuje ten homeopatický sprej na rýmu? Mám s homeopatikama dobré zkušenosti, vždycky mi na všechno pomohli, tak bych si ho chtěla taky pořídit. Ne jenom pro malou ale i pro sebe, protože teď jsem na rýmu používala Vincentku (jediné, co se při kojení můžu) a ta teda nepomohla vůbec. Jednu noc jsem musela použít normální Olynth, jinak by mi praskla hlava ☹
@ajkalc no ty brdo, tak to si ozaj mala stastie ze ste sli napokon na tu pohotovost... a ze to dobre dopadlo 🙂 zaujimave, ze sa stale najdu taky,neviem ako ich pomenovat, pokomunisticky zatrpknuti doktori...hroza...
@haniula aj by som tu staznost podala, ale asi by nic nepomohlo, a nerada by som robila neprijemnosti nasej detskej za to ze si nasla taku nekompetentu nahradu za seba...predsa ma detska teraz ine starosti... isla totizto za dcerou do USA bo porodila dvojicky, tak sa tesim, no zaroven ma hneva ze zrovna taku staru kravu ma na zastupúovanie...
@misha8 dakujem 🙂

@albao rýmu bych ani neřešila.... ale ten kašel se mi nelíbí... 😉 😒 ☹