Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@misha8 ked citam tie priznaky refluxu, zda sa mi, ze to trapi nasu Hanicku. Da sa ist teraz k odbornikovi aj bez odporucacieho listku? Alebo musime najprv k vseobecnej? A das nam ten kontakt na gastro v Podunajskych? Vopred dakujem 😵 😵 😵
@kostri perny den! My mame podobny 😀 Zase spinkala od 17:25 do teraz - 18:05 😎 Ach jaj, zase zacina maraton ... 😅
@misha8 my sme tiez papali ten comfort,ale to potom plakal kazdu hodinu od hladu.neobsahuje totiz sytiacu zlozku,tak bol stale hladny.a my davame 2 odmerky normalny nutrilon a 2 odm antirefluxny.a vecer a v noci davame 2 odm extra nutrilon a 2 antirefluxne.vy ste uz skusali ten extra?vydrzi dlhsie napapany po nom a dlhsie spi.
my dnes spime zas cely den.len sa napapa,grgne,prdne,usmeje sa a zas spi.hore bol asi tak 3 hodiny dnes.je to normalne?kolko vlastne maju spat take male deticky?ale nastastie denny spanok nema vplyv na nocny spanok.uz prespime celu noc s dvomi papaniami.
@ajkalc kraaaasny 😵 😵 😵 sikulko 😉 spinka ti aj na brusku?a zaspi tak sam? 😕
@haniula no to si marketka moc nepospala 😖 ale krasne vytuhla 😀 esteze aspon v noci si pospinka..das jej aj nurofen na bolest? 😕malinka ☹
ta nasa teraz po kazdovecernom placi spinka...posledne tri dni sa ani nepotrebovala dopapat,papala naposledy o siestej a potom az o polnoci 😕 uvidime co dnes..
baby kaká vám bábetko každý deň?? moja už druhý deň nekakala
prosim,maminky,ktore iba kojite,aku stolicu ma vase babatko??ja som sa tesila,ze po zavedeni biogaia sa zuzke upravila stolica na kasovitu a teraz zas par dni ma taku vodnatu 😖 a v nej nestravene zvysky jedla 😖 a biogaia davam stale..

@kostri 🙂