icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
10. mar 2011

@kostri 🙂

haniula
10. mar 2011

@misha8 že by??

misha8
10. mar 2011

@ajkalc aha 😒 my zatiaľ nemáme antirefluxové ale špecialne bezlaktozové lebo mavala aj krče bruška

haniula
10. mar 2011

@ajkalc ta je nádherná a šikovná!!!

misha8
10. mar 2011

@haniula inak už je to dobre citiť v rukách tu váhu 😀

ajkalc
10. mar 2011

@haniula my mame chlapceka 🙂 🙂 🙂 🙂

misha8
10. mar 2011

@ajkalc je nádherný 😵 mala drží na rukách už uplne super len na tom brušku 😠 😠

ajkalc
10. mar 2011

@misha8 myslis nutrilon comfort?

misha8
10. mar 2011

@ajkalc hej ten povedali že dajú ked sa to zhorší

haniula
10. mar 2011

@ajkalc jééééé!! pardon!! 😅 😅 😅

ajkalc
10. mar 2011

este nieco pekne

ajkalc
10. mar 2011

@haniula ok.nic sa nedeje

albao
10. mar 2011

@misha8 ked citam tie priznaky refluxu, zda sa mi, ze to trapi nasu Hanicku. Da sa ist teraz k odbornikovi aj bez odporucacieho listku? Alebo musime najprv k vseobecnej? A das nam ten kontakt na gastro v Podunajskych? Vopred dakujem 😵 😵 😵

@kostri perny den! My mame podobny 😀 Zase spinkala od 17:25 do teraz - 18:05 😎 Ach jaj, zase zacina maraton ... 😅

ajkalc
10. mar 2011

@misha8 my sme tiez papali ten comfort,ale to potom plakal kazdu hodinu od hladu.neobsahuje totiz sytiacu zlozku,tak bol stale hladny.a my davame 2 odmerky normalny nutrilon a 2 odm antirefluxny.a vecer a v noci davame 2 odm extra nutrilon a 2 antirefluxne.vy ste uz skusali ten extra?vydrzi dlhsie napapany po nom a dlhsie spi.

ajkalc
10. mar 2011

@albao bez odporucania asi az od aprila

ajkalc
10. mar 2011

my dnes spime zas cely den.len sa napapa,grgne,prdne,usmeje sa a zas spi.hore bol asi tak 3 hodiny dnes.je to normalne?kolko vlastne maju spat take male deticky?ale nastastie denny spanok nema vplyv na nocny spanok.uz prespime celu noc s dvomi papaniami.

haniula
10. mar 2011

@ajkalc já jsem dneska celá zblbnutá!!

haniula
10. mar 2011

@ajkalc bud ráda.... ta spala jen dvě hodiny za celý den, a když nespala, tak řvala!!! jen vzácně ztichla...

misha8
10. mar 2011

@albao nie musíš si vypýtať listok od deckara ...je to gastroenerologická ambulancia PB na prízemí č.dverí 112, Mudr. Bizíková kontakt 0905 695 835 treba sa objednať 😉

misha8
10. mar 2011

@ajkalc nie ja mam to antilaktozové mliečko pretože mi netolerovala Bebu a dr. na gastre povedala , že mam dať Nutrilon až ked sa to zhorší ..my nemame ten reflux až v takom zlom štádiu ale tam proste je ....

misha8
10. mar 2011

@ajkalc zhruba tých 15 hodín dokopy , počas dna 3 hodiny ostatné je nočný spánok 🙂
ale Laura bud spí minimálne za celý den alebo tiež dospáva na další POPLETKA MOJA

ajkalc
10. mar 2011

@misha8 akurat citam,ze moze 2 mes dieta spat aj 20 hodin denne.takze asi je to ok

misha8
10. mar 2011

@ajkalc 😀 😀 😀

luuca1
10. mar 2011

@kostri no akurát tu bola kamoska ktorá ma 3 ročného syna a ona mi povedala že aj on mával štikutku a že aj grcal lebo to je vraj prebytok čo vygrcne a vraj to čo moja malá vygrne nie je vala....

kostri
10. mar 2011

@ajkalc kraaaasny 😵 😵 😵 sikulko 😉 spinka ti aj na brusku?a zaspi tak sam? 😕
@haniula no to si marketka moc nepospala 😖 ale krasne vytuhla 😀 esteze aspon v noci si pospinka..das jej aj nurofen na bolest? 😕malinka ☹
ta nasa teraz po kazdovecernom placi spinka...posledne tri dni sa ani nepotrebovala dopapat,papala naposledy o siestej a potom az o polnoci 😕 uvidime co dnes..

luuca1
10. mar 2011

baby kaká vám bábetko každý deň?? moja už druhý deň nekakala

kostri
10. mar 2011

@luuca1 ja si to tiez myslim..hanka tak vyvrackala aj z nosteka,ked papavala tristvrte hodku,drmlila prso a furt jej z neho tieklo a ona to potom vyvrackala 😕 myslim,ze ked si tak trosku grcnu,ze to nie je reflux..snad 😔

kostri
10. mar 2011

@luuca1 mne kaka aj tri krat za den 😅 raz sa stalo,ze nekakala 24hodin 😕

luuca1
10. mar 2011

@kostri ja si tiež nemyslím ale radšej sa opýtam a dám ti potom vedieť...

kostri
10. mar 2011

prosim,maminky,ktore iba kojite,aku stolicu ma vase babatko??ja som sa tesila,ze po zavedeni biogaia sa zuzke upravila stolica na kasovitu a teraz zas par dni ma taku vodnatu 😖 a v nej nestravene zvysky jedla 😖 a biogaia davam stale..