Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kostri ja len kojim a stolicu ma taku kasovitu...ale teraz ako nepapame, tak nemal asi tyzden ziadnu. ja prebalujem pred kazdym kojenim ale teraz sa mi dokonca stalo ze mal suchu plienku :/
neviem kde asi v mama a ja, ale nie som si ista, som citala ze probiotika sa babatkam nemaju podavat dlhodobo...vraj materske mlieko uz obsahuje probiotika. ale ja tiez davam probiotika infants dophius
este jednu otazku mam..som minule merala kocik-vanicku,lebo sa mi zdalo,ze sa mi mala do nej uz nemesti 😅 na dlzku teda a asi vytiahnem sportak 🤐 myslite ze je to blbost? 😅 bude v tom utopena? 😅
@luuca1 .....niekedy sa dieta den co den vyprazdnuje tak casto,ze nikdy nevymienate plienku,ktora by nebola okrem pocikania pokakana.na druhej strane su deti,ktore sa vyprazdnuju iba raz za tri,styri,alebo dokonca az za sedem dni.oba extremy,i prechody od jedneho k druhemu su uplne normalne.
@louisiana
@kostri my měli řidkou stolici když jsem dávala Sabíka. Já budu dávat probiotika druhou lahvičku hned za sebou, nechci zase bojovat s prdíky a pak už budeme mít skoro půl roku, tak uvidím, zda to už bude ok, nebo je budu muset zase dávat kvůli příkrmům. Kamarádka je dává, protože jak začala přikrmovat, má její klučík problémy se stolicí a jde mu to těžce 😒
@cara.m mam na to taky kryt...ale uz ma byvat 15stupnov 😎 ale asi bude aj tak smiesna taka mala v takom sportaku 😅
http://www.bertini.sk/?lg=1&s=1
ten spodny oranzovy sportak

@kostri čooo to mne nekakala aj 4 dni chúďatko... doktorke som to povedala a ona na to nič, dala mi espumisan, ktorý nezaberá a tiež bio gaia...tiež nič....