icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

luuca1
10. mar 2011

@kostri čooo to mne nekakala aj 4 dni chúďatko... doktorke som to povedala a ona na to nič, dala mi espumisan, ktorý nezaberá a tiež bio gaia...tiež nič....

kostri
10. mar 2011

@luuca1 veru,radsej sa opytaj,dik 🙂

kostri
10. mar 2011

@luuca1 a ty iba kojis?citala som,ze kojene dieta nemusi kakat aj tyzden 😕
nejako sa mi to pletie jedno cez druhe,musim sa uz naucit,ktora len kojite,ktora aj dokrmujete a ktora davate umele 😅 nieco si pamatam,ale nie vsetko 😅 😅

ajkalc
10. mar 2011

@kostri on sa zvykne v noci zobudit a mrnka si.vtedy si ho dam na brusko a on si poprdka a pogrga.a potom zaspi.mam ho tak asi hodinu a potom ho zlozim.ale cim je vacsi,tak tam menej zaspi,lebo instinktivne dviha hlavku.

luuca1
10. mar 2011

@kostri no ja zatial len kojim

louisiana
10. mar 2011

@kostri ja len kojim a stolicu ma taku kasovitu...ale teraz ako nepapame, tak nemal asi tyzden ziadnu. ja prebalujem pred kazdym kojenim ale teraz sa mi dokonca stalo ze mal suchu plienku :/
neviem kde asi v mama a ja, ale nie som si ista, som citala ze probiotika sa babatkam nemaju podavat dlhodobo...vraj materske mlieko uz obsahuje probiotika. ale ja tiez davam probiotika infants dophius

kostri
10. mar 2011

@luuca1 tak si myslim ze je to v poriadku to nekakanie 😕 ale musim na to este mrknut do mudrej knihy😉

kostri
10. mar 2011

@louisiana ja davam malej tie probiotika asi mesiac len 😕 dam prestavku?caram.dava uz dlhsie a nepisala nic o riedkej stolici 😕 😖

kostri
10. mar 2011

@ajkalc jej to je pekne 😵

kostri
10. mar 2011

este jednu otazku mam..som minule merala kocik-vanicku,lebo sa mi zdalo,ze sa mi mala do nej uz nemesti 😅 na dlzku teda a asi vytiahnem sportak 🤐 myslite ze je to blbost? 😅 bude v tom utopena? 😅

haniula
10. mar 2011

@kostri máš nějaký malý kočár, ne?? já tam mám fusak a stále mám hafo místa... já ho má na délku 95cm... 😕

cara.m
10. mar 2011

@kostri
@luuca1 kojené děti nemusí kakat i déle, my nekakali 12 dní a doktorka mi říkala, že měli rekord - měsíc 😉

kostri
10. mar 2011

@luuca1 .....niekedy sa dieta den co den vyprazdnuje tak casto,ze nikdy nevymienate plienku,ktora by nebola okrem pocikania pokakana.na druhej strane su deti,ktore sa vyprazdnuju iba raz za tri,styri,alebo dokonca az za sedem dni.oba extremy,i prechody od jedneho k druhemu su uplne normalne.

cara.m
10. mar 2011

@louisiana
@kostri my měli řidkou stolici když jsem dávala Sabíka. Já budu dávat probiotika druhou lahvičku hned za sebou, nechci zase bojovat s prdíky a pak už budeme mít skoro půl roku, tak uvidím, zda to už bude ok, nebo je budu muset zase dávat kvůli příkrmům. Kamarádka je dává, protože jak začala přikrmovat, má její klučík problémy se stolicí a jde mu to těžce 😒

kostri
10. mar 2011

@haniula 95??? 😲 tak to mam asi ozaj maly 😒 ked tam mam fusak,tak mala je nadoraz 😒

haniula
10. mar 2011

@kostri určo ji ho dám... docela kašle, tak ji dávám tussin a je takové bolavá z těch zubů... včera v noci po něm pěkně usla, protože se ji ulevilo...

cara.m
10. mar 2011

@kostri proč ne? Ale nevím, jaký máš sporťák, aby tam nebyla zima? Když nebude kolem dokola pořádně nic chránit? Nebo máš vložnou tašku?

kostri
10. mar 2011

@cara.m ja nedavam nijake kvapky len bio gaia a stolicu ma riedku 😒 a uz ju mala taku peknu kasovitu... 😖

haniula
10. mar 2011

@kostri já mám fircon verano... ten je velký... mám starý fusak a ještě tam má místo... já mám určo tu hlubokou verzi tak do půl roku... 😅

cara.m
10. mar 2011

@kostri no my máme taky řidší, ale řešila jsem to kdysi s kamarádkou a ta říkala, že jí zase říkala dokrorka, že řidká taky nevadí, že to není průjem to by tam musely být hleny. Barvu má dobrou?

kostri
10. mar 2011

@cara.m mam na to taky kryt...ale uz ma byvat 15stupnov 😎 ale asi bude aj tak smiesna taka mala v takom sportaku 😅
http://www.bertini.sk/?lg=1&s=1

kostri
10. mar 2011

@cara.m farbu ma taku oranzovu,ma tam aj take nieco nestravene,kusky cohosi a aj take tahacie cosi 😅 😕

cara.m
10. mar 2011

@kostri hele nestrávené kůsky něčeho to být nemůžou, když pije jen mlíko ne? 🙂 To budou takové ty tečky jak vaječina to má vypadat ne? My teda máme taky řidší, ale neřeším to. Pokud prospívá, barva dobrá, tak nic nechybí ne?

kostri
10. mar 2011

ten spodny oranzovy sportak

cara.m
10. mar 2011

@kostri jaký máš? Se mi rozklikla úvodní stránka

cara.m
10. mar 2011

@kostri už to vidím. A jde dát úplně do lehu?

kostri
10. mar 2011

@cara.m 😀 sak nemyslim,ze rezne tam ma nestravene 😀 😀 😀 ale ze take kusky jako hrudky tam ma niekedy 😕

cara.m
10. mar 2011

@kostri mi neříkej, že ji nedáš do korby, vypadá normální velikosti. Teutonky mají taky korbičky prý malé oproti ostatním, ale my v ní ještě v klidu jezdíma a máme přes šest kilo

kostri
10. mar 2011

@cara.m uplne do lahu,hanka v nom spavala,ked mala tak 8mesiacov,az do roka skoro