Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
tak som vas aj stihla precitat,moc ste toho nepopisali 😕 a teraz sup sup sem s radami pre mna,ako docielit,aby mala neplakalaa spinkala 😒 😉
Prosím o radu,čím odstraňujete z dětského oblečení skvrny od stolice?Máme zničených pár pěkných věcí a je mi to líto.Zkoušela sem to namočit do vanishe,ale skvrny nezmizely 😠
Dala sem Mikýskovi plínky č.2 a jak má hubené nožky,tak se mu to po straně dostalo ven.
tak ja cil napriklad,mam zuzku vedla seba v kociku po dlhom boji a ked sa zamrvi tak ju pohupem.asi kazde dve minuty 😒 to je spanok 😒 ale mozem to robit len zato,ze hanka spi,lebo inak by zuzka nezaspala,lebo hanka ma troska silnejsi hlas 🙄 😀 😀 😀 este pojdeme aj von predpokladam 😉 to zas bude placu ☹
baby ako zistím že mám málo mlieka...malá mi niekedy po dokojení plače porom ju dáme do hojdačky a prestane pomaličky potom zaspinka...no naposledy ked sme boli u pediatričky schudli sme o 200 gr alebo mala pokazenú váhu.....
dnes maly po asi 10 dnoch konecne kakal. to bola naloz!!! 😉
fuuuu, presne tak, cela kupelna smrdela 😀
baby beriete niektorá antikoncepciu azaliu??
@luuca1 hmm, no neviem, ale niektorym babenam sa odsavackou nedari odsat. to este nemusi znamenat ze nemas dost mliecka. niekedy babatka placu ked su unavene a kedze sa tvoja ukludni ked ju pohojdas...no neviem ci by zaspala s prazdnym bruskom? a zobudla sa na papanie skor ako zvycajne?
Dnes jsme se byli projít, venku je nádherně!!! Malá celou dobu pěkně spinkala a doma pak ještě vydržela spát půl hodku, než se přihlásila o jídlo. A vyhrála jsem ji na aukru nějaké chrastítka a kousátka, každě za 1kč od jednoho prodejce 😀 . Jsem zvědavá, jestli z nich bude mít radost jako já.
no,nie je to úplne,že menzes,ale trochu krvácam,úplne mi stačí slipová vložka,začalo mi to keď som doberala posledné 4 tabletky z balenia a teraz som načala druhé balenie 2 deň,a už 6 deň teda trošku špiním.Máš aj ty menzes?Lebo doktor mi vravel,že pri tomto nebýva menzes,tak uvidím ďalší mesiac.,trochu ma to prekvapilo,keď som začala špiniť.
@kostri u nas je to s tym spankom podobne uz dva dni, ale to je chora, tak sa to snazim dako predychat ze je taka mrzuta a cickava 🙂 ale ked sa cez den takto vybujaci, aspon cez noc spi aj sedem-osem hodin vkuse... nam dost pomaha sa nosit na rukach a upokojit sa v klokanke 😀 sice si pripadam jak dilino ze s tym beham a tancujem po byte s malinkou, ale jej sa to paci a je aspon kludna... ja som inak minule hladala to zlcove mydlo v dmke a asi som slepa... jaku znacku pouzivas?
@annmarie ty ja neviem,sak to je ta DMkarska znacka 😕 ja som ho uz davno nekupuvala,obal nemam a mam ho rozbalene na umyvadle..sak opytaj sa tam predavacky,ze ktore to je 🙂
tak ja som sa teraz malej dobre pozrela do pusy,ked tak vyvadzala ☹ a horne ocaky ma totalne navrete a na konci tych kopcekov su biele bodecky 😲 😲 😲 to jakoze sa jej prerezavaju horne ocaky??? 😲 @haniula ? 😕 co ty na to?myslis,ze tvojej malinkej zabral ten cipok,co si jej vcera dala,ze zato bola dnes taka pokojna? 😕

@misha8 ty brdo!ukazkove dieta 😉
@vikaki zuzka kaka tak raz az styri krat za den,ja som rodila cisarskym 😝 🙄
@haniula cipky som nikdy nedavala 😒 ja vzdy len sirup nurofen,ten vzdy zabral.tak keliske sa vonku lubilo?,mala co okukavat 😀 😅 😵
@misha8 aha,tak som si precitala,ze vcerajsia noc sa nejako nezopakovala,co? 😒