Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@haniula presne ten som mala na mysli... takze aj vam idu zubky ? 🙂 parada.... no tak za chvilku to caka aj nas... a inak my sme dali paralen cipok ken mala malinka minuly tyzden horucku co sme chorucke, no a bolomi povedane ze vyse stvrtku z toho cipku staci pre moju malu a ma necelych pat kil... takze neviem,kolko pre vasu bolo treba...
@haniula aaa snaad nie, aspon sa upokojila a za odmenu dostala caldel 😀 😀 😀 u nas je to tiez podobne, stale nieco...najprv sme nepriberali potom reflux potom sopliky, teraz kasel...co ti poviem...
@kostri a vsak nemaju dakde pohotovost?zajtra vramci prechadzky sa prejdes... u nas nastasie ne 7/7 dni otvorena lekaren v kauflande, takze ked daco a neviem ktora ma pohotovost letim tam...
no,porucam sa,dievcence 🙂 dakujem za rady,zajtra sa ozveme z bojiska 😉
u nas otvorena lekaren len vo vedlajsom meste,mozno vyslem tatina
@kostri 😀 ty si expert..no rady sa nesypu🙂 ale si ma sokovala ze navrete dasienka a bodky, to budes dalsi rekrdman so zubadlom? no to som zvedava🙂mne zase simo odmieta cez den pit z laveho prsnika v noci pije asi je ospaly nevnima tak ale cez den nechce, ked dam pravy hned sa lapne a lavy nic, tak som skusila aspon odstriekat, islo 70ml, co uz aj to je nieco..dam mu v noci...
holky ty brďo 😀 takhle brzy a zoubky 😀 Já to nechci zakřiknout ,ale mě příjde že Nelča má nějak naběhlé nahoře dásně a při kojení cítím něco .... 😕 ale zuby snad ne ještě 😀
@misha8 nebláznime 🙂ono sa to proste deje...
@haniula
@kostri ale hned ako sme teraz rano vstali som skontrolovala papulku mojej natalky no a nam sa zubky nepotrvdili...ciže ta nevrlost a nespavost a vsetko okolo mame stale zo soplikov... 😠 ako ste inak prezili noc? my sme sa znova asi pomylili a mala spala tretikrat tento tyzden 8 hodin v kuse...no potom sa nevedela dojest... 😀 😀 😀
ked nad tym tak uvazujem, asi by som bola radsej keby nam sli zubky a mala by bola taka umrncana z nich, ako keby sa mame uz vyse desat dni nadrapovat s tymi hlienmi a soplikmi 😖 😉
holky kdy se vyřizuje ten rodičák? mateřská je teda těch 28 týdnů ( to se počítá od data kdy jsme nastoupili,že? ) takže když jsem nastoupila na md 8.12 tak končí 22.6? a můžu si to vyřídit už v květnu? a co k tomu potřebuju? mě kamarádka říkala že mi dají nějaký papír a ten budu muset poslat do Prahy aby mi něco vypočítali,ale to je blbost ne,když budem brát stejné peníze (ten kdo je na 3 roky ) už aby tohle bylo za mnou vyřízené ,jsem na tohle pako 😀 😀

tak do vecera sme stihli od pol piatej este jeden zachvatovity plac ☹ ☹ ☹ neupokojila sa ani na rukach-skusila som niekolko poloh,ani v kociku ,nepomohla ani hlasna hudba..nakoniec sa ledva ukludnila v satke ☹ este tam pat minut vzlykala ☹ a potom 25minut spala 😖 napapala sa,okupala a po chvili isla spat so strasidelnym placom ☹ ☹ ☹ teraz spinka ☹