icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
12. mar 2011

tak do vecera sme stihli od pol piatej este jeden zachvatovity plac ☹ ☹ ☹ neupokojila sa ani na rukach-skusila som niekolko poloh,ani v kociku ,nepomohla ani hlasna hudba..nakoniec sa ledva ukludnila v satke ☹ este tam pat minut vzlykala ☹ a potom 25minut spala 😖 napapala sa,okupala a po chvili isla spat so strasidelnym placom ☹ ☹ ☹ teraz spinka ☹

haniula
12. mar 2011

@kostri ty brdo!!! tak nejsem sama, komu se tlačí zuby... nám čípek pomohl... v noci spala a přes den byla taky klidná, dala jsem jí ho i v poledne, když začla knourat... dostane ho ted na noc... celý den si cpe můj prst do pusy a kouše ho místo kousátka 😀 😀 😀 ...

haniula
12. mar 2011

@annmarie jmenuje se calgel... my ho máme... než ho stačíme pořádně natřít na dasňa, tak mi ho malá slíže z prstů... moc ji chutná 😀

kostri
12. mar 2011

@annmarie gel sme pouzivali pri hanke a nejak extra to nezaberalo 😒 temer vobec..teda vobec 😅

kostri
12. mar 2011

@haniula 😀 to ma jak zakusek ten gel 😀
a tie cipky sa mozu davat tak casto? 😕

annmarie
12. mar 2011

@haniula presne ten som mala na mysli... takze aj vam idu zubky ? 🙂 parada.... no tak za chvilku to caka aj nas... a inak my sme dali paralen cipok ken mala malinka minuly tyzden horucku co sme chorucke, no a bolomi povedane ze vyse stvrtku z toho cipku staci pre moju malu a ma necelych pat kil... takze neviem,kolko pre vasu bolo treba...

annmarie
12. mar 2011

@kostri vsak treba vyskusat pri malej zuzke, mozno u nej pomoze...

kostri
12. mar 2011

@annmarie zajtra je nedela 😒 pondelok hned nabehnem do lekarne 🙂 zajtra pri najhorosm dam asi nurofen 😖

haniula
12. mar 2011

@kostri @annmarie my jsme dávali jeden tak co dvanáct hodin cca.... podle letáčku se má dávat max co čtyři hodiny, takže jsme moc nepřekročili... a je to psané na sedm kilo... my máme cca 5500g... tak snad jsem jí neublížila... 😕

haniula
12. mar 2011

@annmarie nám se tlačí ale špičáky, máme upíra doma.... a mám dojem i že stolička.... musí mít vždy něco extra...

haniula
12. mar 2011

@kostri jo má to jako zákusek...

kostri
12. mar 2011

@haniula urcite nie 🙂 len sa jej ulavilo 🙂 netreba to prehanat,ale to ste vy urcite neprehnali 🙂

annmarie
12. mar 2011

@haniula aaa snaad nie, aspon sa upokojila a za odmenu dostala caldel 😀 😀 😀 u nas je to tiez podobne, stale nieco...najprv sme nepriberali potom reflux potom sopliky, teraz kasel...co ti poviem...
@kostri a vsak nemaju dakde pohotovost?zajtra vramci prechadzky sa prejdes... u nas nastasie ne 7/7 dni otvorena lekaren v kauflande, takze ked daco a neviem ktora ma pohotovost letim tam...

kostri
12. mar 2011

no,porucam sa,dievcence 🙂 dakujem za rady,zajtra sa ozveme z bojiska 😉

kostri
12. mar 2011

u nas otvorena lekaren len vo vedlajsom meste,mozno vyslem tatina

haniula
12. mar 2011

@annmarie u nás jako první žloutenka, pak infekce v močáku, pak nepotvrzená metabolická porucha, pak rýma, pak zase rýma, kašel, a ted pro změnu zuby.... jo a abych nezapomněla, tak ještě jsme měli pupečníkovou kýlu a narodili jsme se o měsíc dřív... a opravdu byla klidná...

haniula
12. mar 2011

@kostri my máme štěstí, že bydlíme v ostravě, takže lékáren je tu otevřených dost...

annmarie
12. mar 2011

@haniula ano, pamatam si ze to mate a mali ste pestre...no ale to su asi deti... ako sa to vravi?vyrastie z toho... 😀
@kostri tak sa drzte 🙂 a pokojnu noc prajem... 🙂

haniula
12. mar 2011

@annmarie jjj... doufám v to... 😀

misha8
12. mar 2011

@kostri ti poviem dnes nam prerevala celý den a vôbec nespala a to sme boli na návšteve nepomohlo nič dokonca nevedela ani od unavy zaspať teraz som ju okupkala tak uvidím koľko jej to vydrží 😲

misha8
12. mar 2011

@kostri @annmarie baby nebláznite s tými zubami 😲 😲 😲 viem haniula to začla 😀

haniula
12. mar 2011

@misha8 jistěěěěě!! já tu zase rozpoutala další epidemii 😀 😀 😀 ... vzpomínáš jak to bylo posledně?? co bude následovat dalšího?? lození nebo přetáčení z bříška na záda či naopak?? 😀 😀

janula13
12. mar 2011

@kostri 😀 ty si expert..no rady sa nesypu🙂 ale si ma sokovala ze navrete dasienka a bodky, to budes dalsi rekrdman so zubadlom? no to som zvedava🙂mne zase simo odmieta cez den pit z laveho prsnika v noci pije asi je ospaly nevnima tak ale cez den nechce, ked dam pravy hned sa lapne a lavy nic, tak som skusila aspon odstriekat, islo 70ml, co uz aj to je nieco..dam mu v noci...

cufinka
13. mar 2011

holky ty brďo 😀 takhle brzy a zoubky 😀 Já to nechci zakřiknout ,ale mě příjde že Nelča má nějak naběhlé nahoře dásně a při kojení cítím něco .... 😕 ale zuby snad ne ještě 😀

annmarie
13. mar 2011

@misha8 nebláznime 🙂ono sa to proste deje...
@haniula
@kostri ale hned ako sme teraz rano vstali som skontrolovala papulku mojej natalky no a nam sa zubky nepotrvdili...ciže ta nevrlost a nespavost a vsetko okolo mame stale zo soplikov... 😠 ako ste inak prezili noc? my sme sa znova asi pomylili a mala spala tretikrat tento tyzden 8 hodin v kuse...no potom sa nevedela dojest... 😀 😀 😀

ked nad tym tak uvazujem, asi by som bola radsej keby nam sli zubky a mala by bola taka umrncana z nich, ako keby sa mame uz vyse desat dni nadrapovat s tymi hlienmi a soplikmi 😖 😉

annmarie
13. mar 2011

@cufinka moja znama mala problem s dcerkynimy zubami od prveho mesiaca a teraz ma malinka tri mesiace a tri zuby 😀 ono je to individualne, pretoze zasa dalsia, ktora ma 8 mesacneho synka, u nich ani nahodou zubky este nezacali 😀

haniula
13. mar 2011

@annmarie my se najedli v jedenáct večer a vstávali až o půl sedmé... pak si lehla k nám do postele a ležele s námi do čtvrt na deset... neplakala, koukala a nechala nás i zdřímnout si.... 😀

cufinka
13. mar 2011

@annmarie jajky 😀 no jsem zvědavá jestli se nám tedy taky klubou doufám že ještě ne protože auvajs moje prsa 😀 😀 😀

cufinka
13. mar 2011

holky kdy se vyřizuje ten rodičák? mateřská je teda těch 28 týdnů ( to se počítá od data kdy jsme nastoupili,že? ) takže když jsem nastoupila na md 8.12 tak končí 22.6? a můžu si to vyřídit už v květnu? a co k tomu potřebuju? mě kamarádka říkala že mi dají nějaký papír a ten budu muset poslat do Prahy aby mi něco vypočítali,ale to je blbost ne,když budem brát stejné peníze (ten kdo je na 3 roky ) už aby tohle bylo za mnou vyřízené ,jsem na tohle pako 😀 😀

haniula
13. mar 2011

@cufinka já myslím, že musíš zajít na socku... ta to vyplácí tyhle dávky... aspon já tam byla, když jsem vyřizovala rodičák.... jsem na čtyřleté...