Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cufinka Já se chystám na sociálku v pondělí pro papíry a rovnou se tam na to zeptám. Přišel mi domu dopis, že jim tam mám dodat rodný list, tak tam stejně musím.
Můžu se zeptat těch, co dávají kapičky Bio Gaia. Po jak dlouhé době vám zabraly? Nás začaly prdíky zase v pátek nějak více trápit, tak jsem se hned pro ně vydala do lékárny. Ale zatím mi nepřijde, že by to bylo o moc lepší. A můžu k nim dávat ještě Sab Simplex?
naša noc no papala o 1 potom o 5 a pol 7 žesom vyspanáááááá.... čo sa o mne povedať nedá 😝 a teraz pospáva
@monik1 Ahoj Moni, Dominiček vám pěkně přibývá 🙂 My jdeme na kontrolu v šesti týdnech ve středu, tak jsem zvědavá, kolik budeme mít. A jak se daří nový režim? Vydržela jsi to? My jsme teď ubrečenější. Trápí nás prdíky, tak jsem v pátek koupila ty kapičky Bio Gaia. Ty je taky dáváš, že? Pomáhají vám?
@misag23 može sa davat aj biogaia aj sabsimplex, nam to odporucila pediatricka. kym zaberie biogaia nam to trvalo asi 3-4dni a sabsimplex okamzite. sabsimplex uz nedavam, na zaciatku som davala 4x za den, teraz davam homeopatika Nux Vomica a zabera to, prdi ako keby ho za to platili. Na sopliky davame 1x tyzdenne Staphilococcinum, 3x denne Kalium Bronchium a 2x denne Lycopodium - vidim ze viacero babatiek ma so soplikmi problemy 😖 tak skuste, nam zabera, odsavame len 1x denne - rano
Šimonko uz viacej papka, ale zvykol si na caste kojenie, co mi vadi hlavne v noci. Vsatavali sme o 24:00 o 3:00 o 4:45 - to uz v nasej posteli aj ostal a o 6:00 si ho tatino vzal do obyvacky nech sa maminka vybuva. som uplne vymleta, ked myslim aky super rezim mal pred tym vnoci ☹ jedaval iba raz a to asi o tretej a potom az rano o 5:30 a to sme uz vstavali 🙄
ahojte zienky,ja som sa dnes zhrozila ze som dostala menstruaciu..skoro mi do placu bolo,lebo som sa zlakla,ze boooze asi mi konci mlieko....ale citala som si tu na nete,ze to je rozne,niekto vraj hned dostane po sestonedeli,aj ked koji........ako ste na tom vy? Ja som pri prvej dcere dostala kramy presne na 40.den po porode...teraz na 45.den.....kojim a prikrmujem...je tu niekto kto uz ma tiez menstruaciu a prikrmuje?....no,idem sa z toho zblaznit
@louisiana no aj zuzanka vstavala uz iba raz za noc-o tretej a potom az o siestej...ale sa nam to trochen pokazilo.dnesnu noc bola hore o jedenastej,o druhej,o piatej..trochu bola hore,iba tak lezala,pocuckavala prsko,tak asi do siestej,potom som od nej odisla-hanka uz bola hore-asi o stvrt na osem sa ohlasila,mala stikutku,tak som jej dala este trochu cucnut a spala do pol deviatej...uz o deviatej s nou isiel radko na prechadzku,spala do tristvrte na jedenast,potom sa napapala,este asi 5min zdriemla v posteli,jak som ju kojila..potom sa trochu pokukala,prebalila som ju,zas papala,nosila sa,tatino sa ju potom o pol dvanastej pokusal uspat v kociku vnutri,ale sa mu to nedarilo,revala jak o zavod,tak som ju otocila na bok,dala plienku cez hlavicku a nechala som ju v izbe v kociku,odisla som...a ona zaspala sama 😎 tak si to uzivam,lebo uz viac krat sa to nezopakuje 😀
no neviem,ci bola vcera zuzka naozaj nervozna z tych zubakov,alebo mala len zly den 😖 lebo dnes zaspava celkom pekne,tak uvidime este do vecera a zajtra a pozajtra.. 😕 😅
@kostri noo to vies to s vzacne rady🙂no ako kedy v noci si daa cez den ako kedy aj ked je hladny nechce, takdam pravy ten drapne a potomlavy a uz si d niekedy povedat..ale vcera som vecer kedze nesaskoval a hajal konecne, zazrak sa stal ze od 20 do 3 rana a aj to si len cuckol a spal do 7 a aj dvojky dobre spali, neviem co sa stalo ale mohli by dat repete🙂 to ja posahana co uz neviem spat som kazdu hodku kukala na hodiny a cakala ze sa zobudi a ide sa buntosit ako vzdy🙂tak vcera som si pracne odstriekala, mam pocit ze to ide lepsie tak ako odsavackou aj ked ma bolia z toho palce🙂 ale islo 70ml z toho laveho a to si dal na ranajky:ň a pravy ostal celu noc nedotknuty tak mi pekne navrel🙂ale tenn scucol rano a dnes je celkom zlaty len sa hihna spi a papa, sem tam mrnka, v lehatku sa hral hodinku🙂no idem mali by sme ist na stretko dvojiciek🙂
Ahojte! Ted jsme se vrátili s dlouhé procházky. Malá ještě dospinkává. Já mám úplně uchozené nohy. A ještě jsem musela čistit kolo od kočáru, protože jsem si v listí nevšimla psího ho..a a najela na něj kolem 😠 😠 😠 !! Některá prasata neumí uklízet po svých psech!!!
@kostri 😅 jaj 😅 no já si myslím že to u nás zoubky nejsou -jen se mi asi "šikovně " zahryzla násněma ,až jsem vyjekla 🤐 😅
@annmarie : no bude to legrace 😀 🤐 😅
Dneska nás trápilo bříško ,nespala celý den a byla už nevrlá jak od bolesti tak od toho jak je ospinkaná chuděrka moje milovaná 😢 dala jsem si jí na postel ,masírovala bříško asi půl hodiny a najednou to zní vyletělo až jsem se lekla 😕 😀 ale jakou radost sem pak měla 😀 a ted hezky hajiinká už konečně prdelka moje ve svojí postýlce 🙂

@haniula ty jej davaš určite makový odvar 😀 😀 😀 😀