icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
13. mar 2011

@haniula ty jej davaš určite makový odvar 😀 😀 😀 😀

misag23
13. mar 2011

@cufinka Já se chystám na sociálku v pondělí pro papíry a rovnou se tam na to zeptám. Přišel mi domu dopis, že jim tam mám dodat rodný list, tak tam stejně musím.

Můžu se zeptat těch, co dávají kapičky Bio Gaia. Po jak dlouhé době vám zabraly? Nás začaly prdíky zase v pátek nějak více trápit, tak jsem se hned pro ně vydala do lékárny. Ale zatím mi nepřijde, že by to bylo o moc lepší. A můžu k nim dávat ještě Sab Simplex?

misha8
13. mar 2011

naša noc no papala o 1 potom o 5 a pol 7 žesom vyspanáááááá.... čo sa o mne povedať nedá 😝 a teraz pospáva

misag23
13. mar 2011

@monik1 Ahoj Moni, Dominiček vám pěkně přibývá 🙂 My jdeme na kontrolu v šesti týdnech ve středu, tak jsem zvědavá, kolik budeme mít. A jak se daří nový režim? Vydržela jsi to? My jsme teď ubrečenější. Trápí nás prdíky, tak jsem v pátek koupila ty kapičky Bio Gaia. Ty je taky dáváš, že? Pomáhají vám?

misha8
13. mar 2011

@misag23 ahoj môžeš lebo nám to doporučila gastroenerologička aj sab simplex aj bio g.my berieme bio gaiu je to lepšie ale aj tak mávame stále problémy s bruškom 😒

misag23
13. mar 2011

@kinsli Ahojky. Mohla bych tě poprosit o poslání odkazu na tu cestovní postýlku, co si měla vybranou. Taky mě zaujala, ale teď to tady nemohu najít. Moc děkuji 😉

haniula
13. mar 2011

@misha8 nééééééé 😀 😀 😀 !! je nějak zázračně hodná!! čekám, co vyvede do večera!! 😀 😀 😀

louisiana
13. mar 2011

@misag23 može sa davat aj biogaia aj sabsimplex, nam to odporucila pediatricka. kym zaberie biogaia nam to trvalo asi 3-4dni a sabsimplex okamzite. sabsimplex uz nedavam, na zaciatku som davala 4x za den, teraz davam homeopatika Nux Vomica a zabera to, prdi ako keby ho za to platili. Na sopliky davame 1x tyzdenne Staphilococcinum, 3x denne Kalium Bronchium a 2x denne Lycopodium - vidim ze viacero babatiek ma so soplikmi problemy 😖 tak skuste, nam zabera, odsavame len 1x denne - rano

louisiana
13. mar 2011

Šimonko uz viacej papka, ale zvykol si na caste kojenie, co mi vadi hlavne v noci. Vsatavali sme o 24:00 o 3:00 o 4:45 - to uz v nasej posteli aj ostal a o 6:00 si ho tatino vzal do obyvacky nech sa maminka vybuva. som uplne vymleta, ked myslim aky super rezim mal pred tym vnoci ☹ jedaval iba raz a to asi o tretej a potom az rano o 5:30 a to sme uz vstavali 🙄

vikaki
13. mar 2011

ahojte zienky,ja som sa dnes zhrozila ze som dostala menstruaciu..skoro mi do placu bolo,lebo som sa zlakla,ze boooze asi mi konci mlieko....ale citala som si tu na nete,ze to je rozne,niekto vraj hned dostane po sestonedeli,aj ked koji........ako ste na tom vy? Ja som pri prvej dcere dostala kramy presne na 40.den po porode...teraz na 45.den.....kojim a prikrmujem...je tu niekto kto uz ma tiez menstruaciu a prikrmuje?....no,idem sa z toho zblaznit

kostri
13. mar 2011

@louisiana no aj zuzanka vstavala uz iba raz za noc-o tretej a potom az o siestej...ale sa nam to trochen pokazilo.dnesnu noc bola hore o jedenastej,o druhej,o piatej..trochu bola hore,iba tak lezala,pocuckavala prsko,tak asi do siestej,potom som od nej odisla-hanka uz bola hore-asi o stvrt na osem sa ohlasila,mala stikutku,tak som jej dala este trochu cucnut a spala do pol deviatej...uz o deviatej s nou isiel radko na prechadzku,spala do tristvrte na jedenast,potom sa napapala,este asi 5min zdriemla v posteli,jak som ju kojila..potom sa trochu pokukala,prebalila som ju,zas papala,nosila sa,tatino sa ju potom o pol dvanastej pokusal uspat v kociku vnutri,ale sa mu to nedarilo,revala jak o zavod,tak som ju otocila na bok,dala plienku cez hlavicku a nechala som ju v izbe v kociku,odisla som...a ona zaspala sama 😎 tak si to uzivam,lebo uz viac krat sa to nezopakuje 😀

kostri
13. mar 2011

@vikaki kamoska len kojila a dostala menzes hned na druhy mesiac po porode 😉 a kojila potom este do osmych mesiacov

kostri
13. mar 2011

no neviem,ci bola vcera zuzka naozaj nervozna z tych zubakov,alebo mala len zly den 😖 lebo dnes zaspava celkom pekne,tak uvidime este do vecera a zajtra a pozajtra.. 😕 😅

kostri
13. mar 2011

@cufinka aj mna dnes zuzka kusla 😕 😅 pri hanke som pouzivala klobuciky,takze ma nebolelo,ked uz mala zubky,ale ked raz kusla,riadne to raflo aj cez silikon 😕 😅 ked ta bude kusat,treba sa na nu zamracene pozriet a povedat nono!nech to uz viac nerobi 😉

kostri
13. mar 2011

@janula13 vsetci si tie rady asi nechavaju pre seba 😉 😀 😀 😀
a uplne lavy prsnik odmieta?vobec sa cez den neprisaje?? 😕 ani ked ho prikladas nie velmi hladneho?

kostri
13. mar 2011

@misha8 no ako ste spali?co mali tie nase deti vcera cez den spln? 😕 😅

janula13
13. mar 2011

@kostri noo to vies to s vzacne rady🙂no ako kedy v noci si daa cez den ako kedy aj ked je hladny nechce, takdam pravy ten drapne a potomlavy a uz si d niekedy povedat..ale vcera som vecer kedze nesaskoval a hajal konecne, zazrak sa stal ze od 20 do 3 rana a aj to si len cuckol a spal do 7 a aj dvojky dobre spali, neviem co sa stalo ale mohli by dat repete🙂 to ja posahana co uz neviem spat som kazdu hodku kukala na hodiny a cakala ze sa zobudi a ide sa buntosit ako vzdy🙂tak vcera som si pracne odstriekala, mam pocit ze to ide lepsie tak ako odsavackou aj ked ma bolia z toho palce🙂 ale islo 70ml z toho laveho a to si dal na ranajky:ň a pravy ostal celu noc nedotknuty tak mi pekne navrel🙂ale tenn scucol rano a dnes je celkom zlaty len sa hihna spi a papa, sem tam mrnka, v lehatku sa hral hodinku🙂no idem mali by sme ist na stretko dvojiciek🙂

annmarie
13. mar 2011

@haniula parada 🙂 tak to ste mali celkom pokojnu noc 🙂 tak prajem aj dalsie a dalsie podobne 🙂
@cufinka 😀 nooo tak to si neviem ani ja predstavit ako to bude s tym kojenim a so zubkami 🙂 🙂 🙂

haniula
13. mar 2011

Ahojte! Ted jsme se vrátili s dlouhé procházky. Malá ještě dospinkává. Já mám úplně uchozené nohy. A ještě jsem musela čistit kolo od kočáru, protože jsem si v listí nevšimla psího ho..a a najela na něj kolem 😠 😠 😠 !! Některá prasata neumí uklízet po svých psech!!!

haniula
13. mar 2011

@annmarie měli, měli... ona je už tak naučená a navíc dostala i ten čípek, protože je i nachlazená....

annmarie
13. mar 2011

@vikaki ahoj 🙂 tak ta ta mrcha b dlhom obdobi prekvapila... no ja kojim a prikrmujem no a zatial sa nic nedeje, tiez mi bolo povedane ze je to rozne, individualne, ale vsak ako nemusela by sa ani u mna ponahlat... 😀 😀 😀

annmarie
13. mar 2011

@haniula tak je dobre ze je tak naucena 🙂 a to si jej dala cipok pretoze mala teplotu?

haniula
13. mar 2011

@annmarie ne, kašle,smrká a do toho ty zoubky.... on není jen na horečku, ale i na takové chřipajzny...

annmarie
13. mar 2011

@haniula ano?ani som nevedela, no my berieme na ten kasel a sopliky sirup daky co nam predpisala doktorka a vytierame nostek dakymi kvapkami, ale no dako sa mi zda ze nezaberaju...uvidime...hadam sa to konecne zlepsi...

louisiana
13. mar 2011

@haniula prosim ta, ako sa vola ten cipok co davas malej? je len na predpis? Šimi bude mat coskoro 3mes aozmyslam ci by nebolo dobre sa niecim na horucku a pod. zasobit 🙂

haniula
13. mar 2011

@louisiana já používám paralen čípek... takže klasika... je i panadol...

cufinka
13. mar 2011

@kostri 😅 jaj 😅 no já si myslím že to u nás zoubky nejsou -jen se mi asi "šikovně " zahryzla násněma ,až jsem vyjekla 🤐 😅
@annmarie : no bude to legrace 😀 🤐 😅

Dneska nás trápilo bříško ,nespala celý den a byla už nevrlá jak od bolesti tak od toho jak je ospinkaná chuděrka moje milovaná 😢 dala jsem si jí na postel ,masírovala bříško asi půl hodiny a najednou to zní vyletělo až jsem se lekla 😕 😀 ale jakou radost sem pak měla 😀 a ted hezky hajiinká už konečně prdelka moje ve svojí postýlce 🙂

sjussi
13. mar 2011

@vikaki ja uz sem mela a normalne kojim 😉

sjussi
13. mar 2011

@monik1 ahoj uz si najela na ten rezim co ti radila dr??jak se ti osvedcil??ze bych to taky zacala zavadet...

louisiana
13. mar 2011

@haniula dakujem 🙂