icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
13. mar 2011

@cufinka kup si gelík flatulin... je perfektní na bříško...

kookaij
13. mar 2011

@luuca1 Inak v príbalovom letáku je ,že dosť časté nežiaduce účinky je krvácanie,je možné,že ďalší mesiac už nedostaneš menzes,uvidíš,no keby to bolo nejako ozaj moc asi by som zašla k doktorovi,mne to už dnes úplne skončilo.

ellahop
13. mar 2011

cvicenie zabera, maly sa zacal uz trosku dvihat a hoci tie vojtove cviky su neprijemne, tak to zahrievanie pred cvicenim ma tomasko velmi rad,,, usmieva sa na mna , tesi sa z toho... super... vojtovu metodu odporucam, hoc je to tazke pocuvat ten jeho plac, ale to trva len kratko... a vysledky su viditelne

luuca1
13. mar 2011

@kookaij a tiež si krvácala, ja už dnes menej o dosť ale stále jetá krv červená, ako by to nemalo skončiť

cufinka
13. mar 2011

@haniula děkuju ,určo vyzkouším -ono Nelinku málo kdy tohle trápí ( za to můžu já a včera ten kevab ☹ )

luuca1
13. mar 2011

dievčata kedy vám začali detičky dvíhať hlavičku na brušku?? moja má dnes 2 mesiace a stále to nevie.......začínam byť zúfalá.... ☹ ☹ ☹ ☹

vikaki
13. mar 2011

@luuca1 ano mne uz dvyha,vsimla som si to ked som ju mala na pleci na grgnutie...ale nezufaj,je to rozne u deti,ako aj so zubami,niektore sa oneskoria,niektore nie

vikaki
13. mar 2011

@sjussi tak to si ma potesila 🙂

luuca1
13. mar 2011

@vikaki no počkaj na pleci aj mne dvíha ale na brušku ked je nezdvíha...

misha8
13. mar 2011

@kostri a ty nevieš že to ti dava vydýchnuť??? 😀 😀 😀 moja ked je super na 100% dalšia noc katastrofen 😀 😀

misha8
13. mar 2011

@kostri no spala celkom dobre len som to zle naplanovala zaspala klasika pekne o 20 ale papať dostala o 18 takže jedla o 2 a o 6 a o pol 7 že kuk je ráno 😲 dnes objavila čaro tatových ruk u mna reve na rukách 😲 boli sme vonku takže super v kočiku prespala 3 hodky ....potom mrnčala revala takú hodinku a teraz si schrupla a to netuši že o 8 ide haji haji 😀

misha8
13. mar 2011

@sjussi aký režim prezradte 😲

misha8
13. mar 2011

@ellahop a v čom cvičite ??? ja som zistila že ked je mala holá alebo len v bodynku pekne dvíha hlavičku 🙂 ale oblečená 😒

misha8
13. mar 2011

@luuca1 ešte má čas v 2 mesiaci

monik1
13. mar 2011

@misag23 ahoj Míšo, napsala jsem ti zprávu 😉

@sjussi ahoj Zuzi, no pomalinku najíždíme... někdy začne řvát, tak ho chvíli nechám a on třeba do pěti minut přestane, když nepřestane a řve jak tur, tak mu prso dám i dřív než za 2 hodiny... takže vymýšlím furt samé aktivity, aby neměl čas začít křičet.. ale u nás je ten problém spíš v tom, že já jsem jeho dudlík a on křičí, protože chce dudlat (už jsem koupila sedmý dudlík a ani jeden nechce). Přes den spí max 2,5 hodiny a to jedině na čerstvém vzduchu, doma spí tak po 20ti minutách-5ti minutách... Uvidíme jak to půjde dál, teď se snažím ho přes den co nejvíce utahat/unavit - 2 procházky denně, už jezdíme spolu nakupovat - tesco, baumax atd. už ho beru všude a tím se taky víc unaví... Věřím, že to bude lepší 😉

luuca1
13. mar 2011

@misha8 myslíš??? ja neviem mám 3 kamošky čosme rodili zrhuba o týždeň +- a už im detičky dvíhajú....tak mám z toho párky lebo máme ísť 28.4. k neurologovi na kramare a musí byť všetko ok, inak sa zbláznim...

ajkalc
13. mar 2011

@luuca1 nam maly dvihal hlavicku uz ako 2 tyzdenny.ale zas sme mali problem so spankom.jeho rovesnici prespali aj 7 hod vkuse.vies,ono je to tak,ze dietatko nemoze vediet vsetko asi.vsetko ma svoju postupnost.jedno je sikovne v jednom,druhe zas v inom,nie?

luuca1
13. mar 2011

@ajkalc nooo moja je šikulka robí určite pokroky aj večer pekne o 9 zaspinka a zobudí sa o 3-4 ráno.......tak snad aj hlavičku sa naučí dvíhať čoskoro

janula13
13. mar 2011

@luuca1 neboj zacne dvohat, nas simo dviha uzod porodnice az ma sokoval, ale je nerad na brusku, tak ho necham len kym nezacneplakat, aby si to nezhnusil🙂treba davat na brusko ked ma naladu neboj a hladkaj po chrbatiku az k ritke oni ich to instinktivne taha zdvihnut hlavicku, len ju treba cvicit, ja sa priznam zabudam popri tarzanoch ho davat na brusko, niedkedy aj cely den nedam:( ale snaha je, hlavne pred papanim kym nie je najedeny..
@ajkalc juj a tebe som sa zabudla podakovat, ze is mi tak pekne odpisala , v dobrom zavidim ako pekne sa to u vas so spanim vyvija..my sme mali aspon minulu noc super, keby sa nemrvi o 3 a ja nemam naliate prsia tak mi snad prespi celu noc, nevim akym zazrakom ale nerobim si nadeje ze bude repete🙂

ajkalc
13. mar 2011

Baby,mozem sa pochvalit? Po porode mi ostalo 13 kg. Zacala som sa pred mesiacom a pol venovat chudnutiu. A k dnesnemu dnu mam dole 7 kg !!!!!! Som zvedava,ze dokedy to takto pekne pojde Sice nieco "vdacim" aj tomu,ze odislo mliecko,ale ja som ho mala malo..... Tak ak nejake 2 kg boli naliate prsia,tak aj tak fajn. A ako ste na tom vy? Nech som este viac motivovana,aj ked viem ze vy,ktore dojcite, to mate tazsie,ale zas mate bonus navyse.

stanulka551
13. mar 2011

@ajkalc jeeej perfektne zavidim ti , ja stale od porodu este 7kg navyse a dole nejde nic, ale je pravda ze vzdy zacnem dietu a po 3 dnoch zase skoncim a takto som to uz zacala asi 4 krat 😖 takze asi tak. Aku mas dietu???

stanulka551
13. mar 2011

@ajkalc ani ma nestvu tie kila ale brucho, to chcem dat dole a mat zase normalne ☹ ach jaj

loola80
14. mar 2011

@vikaki Já jen kojím a už mě taky něco jako menstruace potkalo.. teda, bylo to hodně slabý, taky stačila slipová vložka, ale bolelo mě trochu v podbřišku a byla jsem taková nějaká rozladěná, tak to asi bylo ono. Taky mě to zdrtilo, už jsem si úplně odvykla a těšila jsem se, že to ještě chvilku nepřijde:(

loola80
14. mar 2011

@ajkalc Já si naopak myslim, že při kojení jde hubnutí líp, protože já jsem přibrala 19kilo, v porodnici nechala 7 a teď jsem se vážila na gyndě a s překvapením zjistila, že mám dalších 10 dole, zbývají mi už jen 2.. přitom dietu rozhodně nedržím, maximálně se občas nestihnu najíst🙂.. asi to odchází všechno v mléce

loola80
14. mar 2011

@ajkalc Mlíko se tvoří z našeho tuku a někde jsem četla, že nám děti spapají asi 500 kalorií denně, to je docela slušná odsávačka tuku 🙂

janettan
14. mar 2011

@ajkalc ahoj, tak dnes v noci aj nám ten " vred" po očkovaní praskol ... večer bola maličká veľmi nepokojná a keď som videla špinavý rukáv na košieľke - bola som rada, že to má za sebou (teda dúfam) ... Teraz sa to zahojí už samo, alebo ti dr odporúčila niečím to potierať?

janettan
14. mar 2011

@ajkalc ja už mám takmer pôvodnú váhu a kojím ... lenže moja postava je iná - som menej pevná ... myslím si, že nám ženám po pôrode prospieva kočíkovanie, po dlhej prechádzke sa cítim úplne super, lebo mám sedavé zamestnanie 😉

kamusek
14. mar 2011

@ajkalc Tak i já většinu dne a noci kojím, jen před spinkáním přikrmuju a mám navrch ještě asi 6kg. Celkem jsem nabrala skoro 20kg a v porodnici jsem nechala "jen" 7kg. Ale i moje postava se změnila. Roztáhla se mi pánev, takže i kdybych už kalhoty předtěhu zapla v pase, tak je nepřevleču přes boky ☹ Ale jak píšou holky, kočárkování a víc pohybu na vzduchu a kila půjdou určitě dolů (aspoň v to věřím 🙂)! A taky mě kolegyně přemluvila, ať s ní začnu chodit na zumbu, která je tady u nás nově. Ale s tím chci ještě počkat, abych náhodou neztratila mlíčko 🙂

kamusek
14. mar 2011

@luuca1 Naše malá má dneska 2 měsíce a taky moc ještě neumí zvednout hlavičku a pás koníky ☹ Moc se ji na bříšku nelíbí. Když si ji dám na sebe, tak už hezky hlavičku zdvihne, ale na bříšku moc ne! Dává totiž nožky pod sebe, jak by chtěla klečet 🙂 Takže pak má tu hlavičku moc těžkou 😀 K doktorce jdu za 14 dní, tak se snažím každý den ji 3-5krát denně na bříško dávat a doufám, že se to naučí! Nechci předem plašit a jak tady někdo psal, myslím si i já, že každé dítě je jiné. Naše taky krásně spinká i přes den i v noci! Takže asi bude větší lenoch 😀

kostri
14. mar 2011

@ajkalc ja mam este stale 4kila na sebe 😠 a nejde a nejde to dolu,sak ani sa necudujem,ked sa furt napchavam 😠 😅 takze ti spinavo zavidim 😀 a suhlasim s tebou,ze kazde dieta je vo vyvoji a v spravani ine 😉
@luuca1 zuzanka dviha hlavu uz od druheho tyzdna,ale hanka napriklad,ta ani za svet na brusku byt nechcela,plakala,ci bola napapana,ci nie..nepacilo sa jej na brusku .dr nas poslal na rehabilitacie,cvicili sme vojtovku,vobec to nepomohlo,hlavku si zacala dvihat,kedy ona chcela,potom si nas tam dr este nechala,lebo sa nepretacala z chrbatika na brusko,tak sme cvicili inu vojtovku..ani to nepomohlo,prisiel cas a hanka sa otocila 😉 akurat ze sme tri krat za den museli pocuvat place pri cviceni 😒 niekto si to chvali a detom to prospieva,ako tomaskovi@ellahop 😉 to je super 🙂