Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
vcerajsi den kopiroval nedelu,cize zuzka spala doobeda skoro dve hodiny,naobed tri hodiny a potom od stvrtej do piatej a odvtedy sme uz len plakali a nosili sme sa .. 😖 tak som ju o siestej dala so satky,tak ledva ledva zaspinkala,pred kupanim som ju vybrala,okupkala,papat nechcela,tak som ju polozila spinkat...a plakala az do 23.00 ☹ ☹ ☹ ☹ ja uz naozaj neviem,ako mam to dieta uspavat ☹ ☹ ☹ ked nechce ani na rukach byt,ani dudlik nechce,ani prsko nechce ☹ ☹ ☹ mala som vcera z toho riadnu depku ☹ ☹ ☹ a neska uz mam lepy,jak to bude vecer zas ☹ ☹ ☹
inak cez den je to zaspavanie tiez hrozne!kym doteraz ju stacilo polozit do kocika,dat cumlik a trosku hupat..teraz tam vresti este len ju tam polozim a dudlik nechce ani za svet ☹
@vikaki ano už sú čím dalej urečnenejšie hlučnejšie a usmievavejšie 😵
@kostri no ked má svoj den blbec tak hučí ráno ked je najväčšie ticho a ja som rozospatá 😲 😲 😲 a čo sa týka tej jazvy určite si to sleduj aby sa ti to nezapálilo 😖
@ellahop aj ja som začala davať malú na bruško len v plienke a bodynku vtedy jej to ide lepšie 🙂
@stanulka551 ano to zistili že majú ruky aj mala vypluje dudlik a cmula ručičku ja jej ju stále vyberám 😲
@ajkalc tak super ja už tiež som začala niečo robiť zo sebou lebo to je fakt že po 30 to ide dole horšie .....ja veľa kočíkujem konečne je teplučko a chcem skúsiť tu zumbu ...
@kamusek my sme tiež včera boli dvakrát po tri hodky vonku bolo kráááásne 😵
@kostri vidim ze mate problemy so zaspavanim ☹ u nas je to tak, ze nesmie byt unaveny, inak nezaspi a ako hovoris, nic nepomaha, az kym neodpadne sam od unavy. ale dovtedy len vreskoty. takze ja sa snazim kupat okolo 18:30 a potom uz len dlhe kojenie a postielka.
skor mame problemy so skorym vstavanim. Šimi buntosi uz o 5:00, to uz je vyspatucky a nechce byt v postielke. teraz uz nefunguje ani len zobrat ho k nam do velkej postele, on sa uz len jeduje a jeduje, kym si ho nevezmen na ruky a nevstanem aj ja 😖 som uplne ze hotova
@lavazza No už jsem to pochopila ve včerejších zprávách, že opravdu nic nedostaneme. ☹ Ale je to fakt s prominutím bordel, protože z jedné strany řeknou, že je zákon neplatný a z druhé řeknou, že na lidi to nebude mít žádný vliv, že se nic nemění. No síla! Ale co bychom od našich politiků chtěli že? 🙂
@kostri no my klasika o 4 dostala papať a nie zaspať musela som ju dať do vajíčka pri posteli a hupať v polospánku 😀 tak mi vydržala ešteže to mame dovolené kôli refluxu aj kresielko aj vajíčko 😝
ozi a neskúšala si ju dať v kočiku na bruško??? aj ked si to v tých vrstvách neviem predstaviť 😒
vcera ste riesili fusaky, a ja tiez 😉 bolo tak teplo ze maly mi v zimnom fusaku zacal revat a tak som ho zabalila len do deky a predpoludnim dala na terasu spinkat. poobede sme sli von a to mal 2 deky a tretiu som niesla v kociku v košíku ako v zalohe, ze keby mu bolo zima. ale nebolo.
Baby mate jarne fusaky?
Teraz som pred pol hodkou dala maleho este do zimneho fusaka na terasu - nestazuje sa ale oblecene ma len body, pancusky, ponozky, lahunku mikinku, salik a capicu. chodim ho kontrolovat aky ma nosik a rucicky 😉
@misha8,@louisiana kdyby ste viděli toho našeho jak se už od porodnice škrábal,naštěstí mu to rychle zmizlo,ale včera se nějak špatně budil a tak si u toho doškrábal hlavu,no hrůza,nestačím mu ty nehtíky pořád stříhat.Ze začátku byl hodně navztekanej,když se mu něco nelíbilo tak se drápal,ale naštěstí ty jeho vzteky už přešly,protože třeba nos měl podrápanej až do krve.
@cara.m no jestli si měla tlustý fusak tak to mu asi bylo teplo, my máme sice duté vlákno a vnitřek fellc, ale já ho do toho nebabuším jen je jím přikrytý, ...zelená mikina je pěkná, ale trochu mi připomíná tu co jsme nosili v zimě a naposledy se v tom pěkně spotil, tak na odpoledne ven, máme něco tenčího, kdybych musela ráno tak mu to obleču..ale to asi i trochu záleží na miminku...přijde mi že ten náš nesnáší teplo, troška zimy že mu nevadí ( a nebo to je jen můj pocit že by mu měla být zima a ono je mu akorát)...já se nažím řídit tou jednou vrstvou víc než já..a já nosím už tenkou bundu a on má navrch ten fusak
@louisiana nám ještě doktorka nedoporučila stříhat nehty, jen mám občas zkontrolovat, jestli ho někde nemá ulomený a tím by se mohl škrábnout..pak to mám zapilovat..no a je fakt, že se mu nechtíky stále pěkně lámou a už se moc neškrábe......jo jinak prý to chce delší rukávy 😀 😀 😀
tak za sebou mame hexu a rotarix snad to bude bez reakce,bobek zatim spi tak to vypada ze zatim to je ok
..no je to tak...pri pii som tiez menzes dostala uz na 40.den,teraz na 45.den....som ale nakoniec rada,aspon viem kedy mam plodne dni a precistim sa...teda fakt sila to krvacanie,nestacim sa prebalovat....a nervy mam a som precitlivena a sladke mi chuti...co sa kojenia tyka,nakoniec to dopadlo inak.Mala som mat malu 4 dni na prsiach neustale,aby sa sputilo mlieko...to sa ale nespustilo,ba naopak,lukia zacala byt nespokojna,lebo bola stale hladna,striekackou dokrmovat bolo tazke a tiez sa jej to nelubilo,vypluvala a vsetko vytekalo...navecer uz prsnik vobec nechcela,kricala,plakala,kopala= 🙄 az ju napinalo....jednoducho si zvykala na flasku.....teraz vidim,ze nema zmyslel kojit a dokrmovat,lebo to prinasa len stres a babo je z toho nervozne a matka na pokraji sil.Mala som sa uvolnit,lebo fakt je to psychikou=to kojenie,ale namiesto toho som sa este viac vystresovala ze som chcela kojit nasilu,ked mliecko nestaci....som z toho cela precitlivena,chcela som strasne kojit,chyba mi ta blyzkost=ten telesny kontakt s malou,ale co uz,priroda mi nedopriala 😢 .......teraz vidim,ze to nikam nespeje a musim sa zmierit s UM......aj mala si myslim vydychne a ja sa musim uspokjit a psychicky uvolnit........Inak aj Luki ma chlpky na cele,dole na chrbte a na uskach...vlasy jej zacali riadne padat,tak po case urcite aj tie chlpky popadaju
davate babatkam uz aj cajik? ak ano, tak aky a kolko ml?
@silvia0111 ja davam od milupy bylinkovy a harmancekovy,len tak max.30 ml proti stikavke
@vikaki uz mam aj kupeny harmancekovy len sme este nevyskusali. a cajik sa dava z flasky alebo na lyzicku ?
niekde som citala ze len s lyzickou sa ma davat, tak neviem...

@ajkalc to je od teba pekne,ze tak myslis na svojho muza 😀 😀 😀 😉 ja mam 4ky a tie ked ovisnu,ti poviem 😝 skoro som si ich zamontovala minule go gati 😕 😅 😀 😀 😀 ale nie 😉 😀