icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
16. mar 2011

@annmarie no ja som uz bola par krat u zubaka 🙄 este ked mala pomerne dobre spavala v kociku zo zaciatku,no teraz si musim ist dat vymenit docasne vlozky za trvale,jednu sa mi podarilo minuly stvrtok-to zuzanka zacala strajkovat s dennym spankom v ten den a teraz musim zavolat(kedze som sa objednala na 11stu hodinu buduci tyzden)ze to musim nejako pozmenit alebo zrusit? 🙄 😀

kostri
16. mar 2011

@haniula tak to teda nie,lebo tam nekupis 😝 🙄

janula13
16. mar 2011

@kamusek dakujem resne aj tak je to u nas kakal niekolko krat za den a ked som zacala prikrmovat ubudalo nalozenych plienoka dnes sa konecne vykakal sam po 3 dnoch, ale teda nalozil 😀 o tyzden ideme na poradnu spytam sa na to a aj na cajik, aky davas?

@kostri ved to...sem tam vybocia deticky z rytmu..a presne slapete ako my s tym spanim, hodka doobeda na obed 3-4 a navecer este hodka🙂cez den sa da, ale v noci by som brala aj lepsie, hlavne nadranom...

haniula
16. mar 2011

@kostri koupíš, ale až v Krnově... a kdo mě tam autem odveze, že... hlavně musíme malé přilepit oči lepící páskou, aby ji nevypadli... 😀 😀 😀

ellahop
16. mar 2011

nas maly dnes spinka v postielke, ma otvorene okno, zabaleny vo fusaku, deke a samozrejme aj capicu ma... velmi sa mi to osvedcilo ked je zle pocasie. dnes prisla aj svokra ze ho pokocikuje a myslim, ze aj bola rada ze sme to takto vymysleli nemusi chodit po dazdi... a takto je aj vlk syty a ovca cela.. 🙂

ellahop
16. mar 2011

@janula13 nas maly ma umele mliecko a kaka kazdy den niekedy sa stane ze jeden den vynecha ale to je len obcas. my papame este aj biogaiu a samozrejme pijeme vodicku.. lebo mali sme dost velke problemy s kakanim tak si na tom davam zalezat..

misha8
16. mar 2011

@kostri dnes mi pripomenula tvoju 😀 prvýkrát čo som ju šupla do kočika a začala revať začalo aj pršať ale aj tak prši neprší šup aspon na hodinku vonku 🙂
jeeeeej aj ja som robila bryndzáky 😀 😀 😀
@luuca1 príspevok pri narodení 151,37e .....príplatok k príspevku 678,49e......prídavky na dieťa mesačne 21e
@cara.m neskúšala si dať na nožičku mokrú vreckovku ??? zmierňuje bolesť

luuca1
16. mar 2011

@misha8 to je divné lebo mne prišla vyšia suma ako je tých 678 a neviem sa dopátrať čo to je....

misha8
16. mar 2011

@haniula ani sa nedivím 😀 to nie je ako ked sa kojí 😀 ja som na začiatku išla k našim všetko zo sebou a flaša zostala doma 😠 😠 😠 a to malá chce len cumel od aventu

misha8
16. mar 2011

@luuca1 a koľko???? lebo mne to tiež poslali aj s prídavkami dvomi takže to bolo cez 720 tuším

luuca1
16. mar 2011

@misha8 hej 722 tak nejako

misha8
16. mar 2011

@luuca1 tak to máš aj s dvomi prídavkami oni to spoja niekedy 😉

luuca1
16. mar 2011

@misha8 aha??? 😀 no nieže by som sa sťažovala len som nevedela že či to zvýšili alebo čo.... ale to asi nehrozí 😀

luuca1
16. mar 2011

baby tie ktoré kojíte tiež priberáte?? neviem či je to kojením alebo tým že už 3 týždeň beriem antiku ale ide ma drbnúť a nerada by som otehotnela tak neviem ked to bude z antiky....

sjussi
16. mar 2011

@luuca1 ja nevim ja kojim aj mam HA a zatim sem nepribala spis naopak 😀

kamusek
16. mar 2011

@janula13 Dávám od Hippu, granulovaný jmenuje se Aby bříško nebolelo....

louisiana
16. mar 2011

@kostri mala si to perne, hlavne ze zuzanka spinka. brdo, ja som este pri kocikovani nekojila 😲 aj dnes poobede sme boli von a presne ako pises, vytiahla som zimny fusak a maleho som tam dala len v bodynku, ponoztickach a v overaliku, ciapocke. keby chcel prso, asi by zmrzol 😖

verca84
16. mar 2011

@monik1 ahoj, no krásně spinká... tak at to vydrží co nejdéle..je to už jen a jen lepší.. že?? Unás jo.. 🙂 (když si vzpomenu na začátky, tak se mi chce brečet 😀 )

verca84
16. mar 2011

Ahoj, tak jsme dnes byly na dalším očkování (Rotateq) a dostala rovnou první dávku hexy.. tak doufám,že to zvládnem bez teplot.. Jinak měříme 59cm a vážíme 5,80kg.. 😀 holt chutná ji 😀

luuca1
16. mar 2011

@sjussi čo je ha?

ajkalc
16. mar 2011

@kostri on zvykol niekedy vydrzat aj 2-3 hod.teraz sa zobudi,15 min pasie a luftuje pipika,15 min v kresielku,15 na rukach,15 sa zabavame a uz mrnka,ze chce spat.ale aj v noci uz vydrzi aj 5 hod spat,tak je dobre.a dnes spapal uz iba 580 ml.vcera 730,predvcerom 770.ale 580 je strasne malo.a aj to som do neho natlacila.v piatok pojdem s nim na prevazenie ku doktorke.ved nieje normalne,ze niekedy spapal aj 1000 ml,ked mal fajn den.a teraz len tolko malo.ale nie je zlostny.nemrnci.tak neviem uz

ajkalc
16. mar 2011

dnes mi volal kolega z farmacie,maju dvojicky po umelom oplodneni.a ze minule sa rozpraval s nejakym sefom z Hippu.a ten sa vyjadril,ze on by ich granulovany cajik svojim detom nedaval (ten šef).no krasne.a ja mojho dva mesiace nadajam cez den hipp cajikom ☹ ☹ ze sama chemia ☹ ☹ no vyjadrite sa baby

markysek2
16. mar 2011

@ajkalc taky jsem si nakoupila čaje od Hippu, ale koukala jsem na to že tam je sposta cukru a dávat se mi to nechce 😒 😒 😒 a to jsou čaje od 1. týdne prostě mi to hlava nebere
...holky dáváte někdo obyčejný bylinkový čaj např. fenyklový, nebo heřmánkový (ještě dotaz ten je dobrý k čemu když fenyklový na prdíky).... a jak je chystáte miminkům , podle návodu na krabičcce (např 1 sáček na 250ml a necha 5 min. louhovat) nebo slabší..dík za info..já dávám zatím převařenou vodu a sestřřička dneska na mě koukala jak na jojo
byla jsem tam vůli potničkám, máme je slité v jeden lívanec 😖 😖 , chudáček..doporučila Haltovku...naštěstí tu neměli a dali mi sudo krem zatím to vypadá že to zabírá
jo ještě jsem se dozvěděla že se tekutiny mají zkoušet dávat tolik kolik vypijí (my kojíme + příkrm)

cara.m
16. mar 2011

@misha8 jj zkoušela, ale nechtěl na tom nic. Ale pak se z toho vypsinkal bobek můj malý

cara.m
16. mar 2011

@kostri ty injekce jsou blbé a štve mě to, že jsou od všeho tři dávky 😠 nechtěl si na to nechat šáhnout bobek malý.

ajkalc
16. mar 2011

@markysek2 ja davam harmancekovy.ten je dobry na zapchu.

ellahop
16. mar 2011

@ajkalc nasa dr je tiez proti granulovanym cajikom, my mame tiez od hippu a skoro ma slahlo ze obsahuje sacharidy, je pravda ze tak raz do tyzdna ho malemu dam, lebo mu velmi chuti, ale skutocne... nerozumiem tomu ze odmalicka davaju detom cukry... no a este mame fenyklovy caj ale sypany tiez od hippu a ten mu moc nedavam, lebo mu nerobil dobre ... takze lucku pijeme ohriatu...

annmarie
16. mar 2011

@kostri pekne 🙂 ja som sa este od porodu k zubarke bohuzial nedostala, vtedy ked sa dalo ona nerobila a bola na pn, a vtedy ked som mala ist, tak mala si zmyslela ze ma nikam nepusti 😀 a najhorsie na tom je ze mi vypadla biela plomba a mam kraaaaater az do australie 😀 😀 😀

cara.m
16. mar 2011

@luuca1 já kojím, nic neberu a nepřibírám, taky spíše jdou kila postupně dolů

annmarie
16. mar 2011

@ajkalc pekne... ani ja nedavam malej ten cajik a doma mi stoji nacaty... mne kamoska povedala to o tej chemii a sacharidoch a aj detska, tak mi davame taky klasicky feniklovy alebo detsky cajik z lekarne...a malinkej velmi chuti 🙂