Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
No holky, vidím to tak, že asi taky odstavíme ten granulovaný čaj. Jak to tady čtu, že i lékaři a lékarníci tvrdí, že je to škodlivé. Opravdu pak nechápu, jak to můžou prodávat ☹ Mám doma i heřmánkový sypaný, tak budu dělat ten, dávala jsem ho než jsem koupila ten granulovaný a maličké chutnal i ten. Je to ale trošku složitější na přípravu, tak proto jsem používala ten granulovaný. Jestli bude po mě, tak ji budou chutnat všechny čajíky (jak ovocné, tak bylinkové 🙂)!
@markysek2 no dam ho na takych 10min vyluhovat do vrelej vody do salky ktora ma asi 3 dcl... no malinka aj tak nevypije za den tolko tak kolko krat sa stane ze ja si ho dosladim a dopijam 😀 no a sem tam hospravim uplne najslabulinky bo malinka pije aj UM tak preventivne jej ho zamiesam akoze do feniklovej vody...
@luuca1 chvalabohu nepriberam,ale ani nejako extra nechudnem 😝 😀 atk neberiem 😉
@verca84 krasne miery 🙂
@ajkalc no presne aj mne mala vydrzi menej a trochu viacej si pospi,papa kazde 2,5-3hodky a kaka menej,vcera vobec neakkala a aj popiskanych plienk ma menej,ale darmo jej davam prsko,ked je napapana,len ho oblizuje.
a vazila som ju minule-vyslo mi 6,1kg a merala som ju -64cm 😅
No jak čtu o těch čajíkách, tak je to fakt mazec. Platí to i na ten granulovaný Hipp čaj pro kojící matky? ten piju 😕
Tak dneska jsme opět vstávali 3x - usnul v pohodě ve 21 a pak byl vzhůru ve 21h, ve 2,30h, v 5h a v 7h jsme vstávali... Tak nevím, co to bylo včera, že spal 6hodin v kuse, snad se nám to ještě někdy podaří 😀 😝
Holky, mám problém - budete si říkat, že jsem strašná matka.. v noci jak jsem přebalovala malého v postýlce v obýváku, tak tu postýlku mám pod kuchyňským barem a vždy si tam odkládám věci na přebalování a mazala jsem mu dupku Sucokremem a jak jsem to dávala zpátky na ten bar, tak jsem to dala snad nějak na kraj nebo nevím a zkrátka mu to spadlo na hlavičku ☹ ☹ ☹ ☹ jsem z toho úplně nešťastná, ale na hlavičce nic nemá, chová se normálně.. Mám s tím jít k doktorovi??? ☹
@monik1 ahoj, tak ten granulovaný čajík od Hipp pro kojící matky jsem také pila.. nakonec jsem to ale vyměnila od Leros - čaj pro kojící matky.. vydrží déle.. a chutná dobře.. navíc není tak drahý jak ten od Hipp. 🙂 A ohledně těch čajíků pro miminka, tak to jsem taky v šoku.. koupila jsem ted sáčkový čaj pro miminka a tam je taky napsáno že obsahuje cukr.. tak co sakra už koupit aby to bylo bez cukru.. chjooo.. budu ještě pátrat.. a doma se mi skladují čaje jedna radost.. 😀
@monik1 Ahojky Moni! To je mi moc líto. Ale vůbec nejsi špatná matka, co to povídáš.....to se přece může stát každému. Já myslím, že pokud je malý OK, tak se nic neděje. A plakal když to na nějk spadlo? Když prý dítě začne plakat, mělo by být všechno v pořádku, protože reaguje. Když jsem byla poprvé s malou v poradně, tak tam jedné mamce spadl malý ze sedačky na tvář. Všichni jsme byli v šoku, ale nakonec bylo všechno v pořádku, jen byl v šoku. A právě to mi říkala doktorka, že bylo dobře, že hned řval jak tur, tím poznali, že reaguje. Poslali ho ale na rentgen a tam se ukázalo, že je opravdu všechno OK. Ale jestli si nejsi jistá, tak klidně zajdi, nic tím nepokazíš 🙂
@kamusek Kamčo, jo brečel ale asi jen minutku-možná jen půlminutky, taky bych řekla, že spíš z šoku... Dan hned přiletěl z ložnice, co se stalo... tak jsme ho prohmatali a myslím, že to byl fakt jen šok, ale člověka to fakt vyděsí ☹
@verca84 taky piju i z Lerosu, nakoupila jsem si těch kojících čajů víc, tak to tak různě střídám 😉
holky co kojite davate nejaky caj??treba fenyklovy?
@monik1 ked mala hanka 6tyzdnov,spadla mi z postele ☹ to sa stava,ze sa babatko nejako udrie,alebo nan nieco padne ☹ ked si davas aky pozor...zle by bolo,keby maly zacal vrackat,alebo bol moc placlivy,vtedy treba ist,inak myslim,ze je to ok,neboj,s hankou som vtedy nikde nebola a kukni jaka je to rondoska,za chvilu na tri roky 😀
inak vcerajsie zaspavanie opat so strasnym revom ☹ niekto tu spominal,ci som neskusala kolotoc-skusala som jasna vec,ale ho koli zuzkinmu placu nebolo pocut ☹ 😅 v noci sme boli hore o polnoci,o tretej,o stvrtej,o piatej,o siestej 🙄 ..a o siedmej sme uz mali rano
@monik1 Určitě to bude OK. Asi měl opravdu jenom šok.
A co se týká toho spinkání. Neboj, u nás to je taky různé. 3dny spinká malá 7-8hodin v kuse a pak 2dny se budí co 3hodiny! Jsou to ještě malý drobečci, takže ještě nemají úplně ten harmonogram stejný každý den. Ale oni si zvyknou, neboj 🙂
Já mám taky různé čaje. Nejvíc mi chutná Tekanne, ten od Lerosu mi moc nechátná, jde tam podle mě moc cítit kmín. Ale taky ho piju, protože jak vím, je dobrý kmín na prdíky 🙂 A myslím, že když ty piješ ten granulovaný, tak to vůbec nevadí. Tobě nemůžou ty cukry uškodit, protože určitě jíš i sladké a tak ne? Já aspoň jo. Ne moc, protože chci shodit ty kila navíc, ale dám si 🙂
@kostri Hanka je šikulka 😵 děkuju 😉
@kamusek jooo, jsou to ještě prcci, utčitě ten režim bude lepší. Mi teď Domiš spí na ruce, tak datluju pravou rukou do klávesnice 😀 On už toho přes den moc nenaspí, fakt nejlíp jenom v kočáru, nevím proč doma spí max 20 minut, už si nepamatruju, že by třeba doma přes den spal hodinu, to vůbec 😝 😝
Včera jsem koupila pleny Huggies za super cenu v DM drogerce - jsou teď zlevněné z 399 Kč na 299 Kč a ještě jsem uplatnila slevu 100 Kč co byla v knížce pro novorozence.. Takže už mám do zásoby vel. 3 - 84 ks za 199 Kč. Kdyžtak využijte taky 😉

@luuca1 tiez len kojim a nepriberam, ale HA zatial neberiem. HA - hormonalna antikoncepcia