Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kamusek dakujem resne aj tak je to u nas kakal niekolko krat za den a ked som zacala prikrmovat ubudalo nalozenych plienoka dnes sa konecne vykakal sam po 3 dnoch, ale teda nalozil 😀 o tyzden ideme na poradnu spytam sa na to a aj na cajik, aky davas?
@kostri ved to...sem tam vybocia deticky z rytmu..a presne slapete ako my s tym spanim, hodka doobeda na obed 3-4 a navecer este hodka🙂cez den sa da, ale v noci by som brala aj lepsie, hlavne nadranom...
nas maly dnes spinka v postielke, ma otvorene okno, zabaleny vo fusaku, deke a samozrejme aj capicu ma... velmi sa mi to osvedcilo ked je zle pocasie. dnes prisla aj svokra ze ho pokocikuje a myslim, ze aj bola rada ze sme to takto vymysleli nemusi chodit po dazdi... a takto je aj vlk syty a ovca cela.. 🙂
@kostri dnes mi pripomenula tvoju 😀 prvýkrát čo som ju šupla do kočika a začala revať začalo aj pršať ale aj tak prši neprší šup aspon na hodinku vonku 🙂
jeeeeej aj ja som robila bryndzáky 😀 😀 😀
@luuca1 príspevok pri narodení 151,37e .....príplatok k príspevku 678,49e......prídavky na dieťa mesačne 21e
@cara.m neskúšala si dať na nožičku mokrú vreckovku ??? zmierňuje bolesť
baby tie ktoré kojíte tiež priberáte?? neviem či je to kojením alebo tým že už 3 týždeň beriem antiku ale ide ma drbnúť a nerada by som otehotnela tak neviem ked to bude z antiky....
Ahoj, tak jsme dnes byly na dalším očkování (Rotateq) a dostala rovnou první dávku hexy.. tak doufám,že to zvládnem bez teplot.. Jinak měříme 59cm a vážíme 5,80kg.. 😀 holt chutná ji 😀
@kostri on zvykol niekedy vydrzat aj 2-3 hod.teraz sa zobudi,15 min pasie a luftuje pipika,15 min v kresielku,15 na rukach,15 sa zabavame a uz mrnka,ze chce spat.ale aj v noci uz vydrzi aj 5 hod spat,tak je dobre.a dnes spapal uz iba 580 ml.vcera 730,predvcerom 770.ale 580 je strasne malo.a aj to som do neho natlacila.v piatok pojdem s nim na prevazenie ku doktorke.ved nieje normalne,ze niekedy spapal aj 1000 ml,ked mal fajn den.a teraz len tolko malo.ale nie je zlostny.nemrnci.tak neviem uz
dnes mi volal kolega z farmacie,maju dvojicky po umelom oplodneni.a ze minule sa rozpraval s nejakym sefom z Hippu.a ten sa vyjadril,ze on by ich granulovany cajik svojim detom nedaval (ten šef).no krasne.a ja mojho dva mesiace nadajam cez den hipp cajikom ☹ ☹ ze sama chemia ☹ ☹ no vyjadrite sa baby
@ajkalc taky jsem si nakoupila čaje od Hippu, ale koukala jsem na to že tam je sposta cukru a dávat se mi to nechce 😒 😒 😒 a to jsou čaje od 1. týdne prostě mi to hlava nebere
...holky dáváte někdo obyčejný bylinkový čaj např. fenyklový, nebo heřmánkový (ještě dotaz ten je dobrý k čemu když fenyklový na prdíky).... a jak je chystáte miminkům , podle návodu na krabičcce (např 1 sáček na 250ml a necha 5 min. louhovat) nebo slabší..dík za info..já dávám zatím převařenou vodu a sestřřička dneska na mě koukala jak na jojo
byla jsem tam vůli potničkám, máme je slité v jeden lívanec 😖 😖 , chudáček..doporučila Haltovku...naštěstí tu neměli a dali mi sudo krem zatím to vypadá že to zabírá
jo ještě jsem se dozvěděla že se tekutiny mají zkoušet dávat tolik kolik vypijí (my kojíme + příkrm)
@ajkalc nasa dr je tiez proti granulovanym cajikom, my mame tiez od hippu a skoro ma slahlo ze obsahuje sacharidy, je pravda ze tak raz do tyzdna ho malemu dam, lebo mu velmi chuti, ale skutocne... nerozumiem tomu ze odmalicka davaju detom cukry... no a este mame fenyklovy caj ale sypany tiez od hippu a ten mu moc nedavam, lebo mu nerobil dobre ... takze lucku pijeme ohriatu...

@annmarie no ja som uz bola par krat u zubaka 🙄 este ked mala pomerne dobre spavala v kociku zo zaciatku,no teraz si musim ist dat vymenit docasne vlozky za trvale,jednu sa mi podarilo minuly stvrtok-to zuzanka zacala strajkovat s dennym spankom v ten den a teraz musim zavolat(kedze som sa objednala na 11stu hodinu buduci tyzden)ze to musim nejako pozmenit alebo zrusit? 🙄 😀