Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kamusek ty vogo, tak o takovém spaní přes den se mi může zdát 😔 užívej si to 😵 My byli včera asi tři hodiny v Hlučíně (u mamky v práci jsem nakojila) a to spal v kočárku dobře, doma už pak lumpačil 😀 A to ona sama usne přes den nebo musíš nějak uspávat? Mě Domča usne na ruce, přendám do postýlky - okamžitě otevře oči 😎
@kamusek Kami, jdi do toho DM co nejdříve, já včera v Hlučíně brala poslední dva balíky těch trojek, je to totiž do vyprodání zásob http://www.dm-drogeriemarkt.cz/journaly/ a ještě jsou k tomu zdarma ubrousky
@monik1 neboj monik, mne na maleho spadol mobil a nic sa mu nestalo. sice som bola v soku a zacala okolo neho behat ako debil, ale jemu nic nebolo. kamosko spadlo babo s gauca na plavajucu podlahu a to malo len 3 tyzdne a tiez mu nic nie je, uz je to velky chlap bez nasledkov 😉
@monik1 No někdy usne přímo u mě na rukách, tak ji položím na gauč na veliký polštář a spí dál. Někdy ji jen tak položím a ona kouká, "vykládá", hemží se a pak sama usne. Poznám to už, když je unavená. Jak už jsem psala, je tady asi fakt nějaká zóna, kde se všem dobře spí. Protože v kolébce už malá moc spát nechce, protože nevidí 🙂 Zvědavec jeden 🙂
Jojo, my používáme č.2! Teprve jsme s nima minulý týden začali 🙂 Takže ještě určitě nějakou dobu vydrží 🙂 Ale už mám i pár balíků č. 3! Kupovala jsem je už myslím v listopadu, když byli myslím v Lidlu v akci. Ale jsou to Pampers i když mi teď víc vyhovují právě Hugiess. Ty jsou podle mě nejlepší! Ale samozřejmě využiju i ty Pampers!
Holky, ty co dáváte příkrm nebo jenom UM, tak mi kolegyně poradila, že teď jezdí její ségra nakupovat umělou výživu do Polska. Že tam v lékárně je to o hodně levnější než u nás. Tak kdo to má třeba blízko, tak můžete zkusit. 🙂
Holky, jak dlouho vůbec trvá než se prořeže zub? cca?
decka maly ted chudak chytl takovy zachvat place,asi ho bolelo brisko,no ted uz nastesti spi ale ja si pripadala uplne bezmocna,no hruza a navic nahoru prisla bez zaklepani tchyne a rekla mi,,dej mi ho ja si ho vezmu dolu,, jako by mi rekla si neschopna matka.sem z toho uplne nas*ana
@sjussi tak tohle se mi stalo v úterý na kyčličkách ☹ celej den malá se smála vše v pohodě pak sme přišli do čekárny k dr a půl hodky koukala a culila se a pak začla plakat ale jak!!! nevěděla jsem jak jí utěšit prdelku -maminky na mě koukali a já si připadala úplně neschopná!! nakonec pomohla když jsem jí chovala a masírovala bříško! bylo to hrozné - a jakmile jsem jí oblékla a odcházeli sme domů tak byla jak vyměněná zase 🙂
Holky dneska to uplakané počasí asi působí i na mimíšky- Nelí se napapala v 10h a usla asi kollem 11h a spí a spí a spí a mě začíná být smutno 😀 😕

@monik1 Tak to je super sleva. To tam budu muset zajít taky. Taky mám ty slevy!
Tak to mám doma asi Šípkovou Růženku. Malá tady vedle mě spí jak zabitá. Včera jsem už myslela, že se ani nevzbudí. Spala ráno od půl 9 do půl 2. Jsem už jí chodila kontrolovat, jestli vůbec dýchá 😀 A pak jsme šli na chviličku ven, ale bylo zima a pak začalo pršet. Už aby bylo zase krásně 🙂