icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kamusek
17. mar 2011

@monik1 Tak to je super sleva. To tam budu muset zajít taky. Taky mám ty slevy!
Tak to mám doma asi Šípkovou Růženku. Malá tady vedle mě spí jak zabitá. Včera jsem už myslela, že se ani nevzbudí. Spala ráno od půl 9 do půl 2. Jsem už jí chodila kontrolovat, jestli vůbec dýchá 😀 A pak jsme šli na chviličku ven, ale bylo zima a pak začalo pršet. Už aby bylo zase krásně 🙂

monik1
17. mar 2011

@haniula Hani, tak já pitomě odpovím: "svetr nebo deka" 😀 😀 😀 😅

Holky, odkdy jste začli dávat plíny velikost 3? Domča teď bere dvojky, už je má tak akorát, ještě máme jeden balík a nevím jestli ještě kupovat ty dvojky nebo už pak skočíme do trojek...

monik1
17. mar 2011

@kamusek ty vogo, tak o takovém spaní přes den se mi může zdát 😔 užívej si to 😵 My byli včera asi tři hodiny v Hlučíně (u mamky v práci jsem nakojila) a to spal v kočárku dobře, doma už pak lumpačil 😀 A to ona sama usne přes den nebo musíš nějak uspávat? Mě Domča usne na ruce, přendám do postýlky - okamžitě otevře oči 😎

haniula
17. mar 2011

@monik1 já ještě používám dvojky.... malá je má ještě trochu velké... klidně dober doma, co máš a pak už ber trojky... nic navíc už nekupuj... malý ti pak vyroste a budeš je mít doma zbytečně... oni rostou tak rychle...

monik1
17. mar 2011

@kamusek Kami, jdi do toho DM co nejdříve, já včera v Hlučíně brala poslední dva balíky těch trojek, je to totiž do vyprodání zásob http://www.dm-drogeriemarkt.cz/journaly/ a ještě jsou k tomu zdarma ubrousky

monik1
17. mar 2011

@haniula jo sleep and play jsem viděla v Kauflandu za 145 Kč.. Já už mám těch plen do zásoby taky hodně, dokonce už i velikost 4 😀

louisiana
17. mar 2011

@monik1 neboj monik, mne na maleho spadol mobil a nic sa mu nestalo. sice som bola v soku a zacala okolo neho behat ako debil, ale jemu nic nebolo. kamosko spadlo babo s gauca na plavajucu podlahu a to malo len 3 tyzdne a tiez mu nic nie je, uz je to velky chlap bez nasledkov 😉

haniula
17. mar 2011

@monik1 oni byli i v globu a troje jsem dostala... manžel mi řekl, že jsem praštěná, když tu dělám zásoby 😀 ...

louisiana
17. mar 2011

@kostri mala sa uci soferovat? je zlatunka, vyzera ako anjelik s tymi modrymi ocami a blond kucierkami 🙂

louisiana
17. mar 2011

@haniula zeby sa mala sama prikryla svetrom? 😉

louisiana
17. mar 2011

tiez pridam fotky 🙂
na 1. vycesavame lupiny po kupeli
na 2. sme ready na kojenie 🙂

haniula
17. mar 2011

@louisiana ne... takhle vyžaduje spát ve spacím pytli... na bříšku s kapucí přes hlavu... když kapuci poodkryješ, tak se zachruje, aby ji spadla zpátky 😀 ...

haniula
17. mar 2011

@louisiana krásně pase koníky... je rozkošná!!!

louisiana
17. mar 2011

@haniula hihihi, a ona spinka na brusku
my mame chlapceka 😀

monik1
17. mar 2011

@louisiana šikulka 😉 My teda ještě takhle moc hlavičku zvednou neumíme, ale to přijde 😉

haniula
17. mar 2011

@louisiana jéé!! sorry!!!!!!! já v tom mám tady bordel...

haniula
17. mar 2011

@monik1 že by moje nezbedná dcera???

louisiana
17. mar 2011

@haniula no neva 😀 ved ma taku farebnu ciapocku na hlave...s cervenou farbou 😀

kamusek
17. mar 2011

@monik1 No někdy usne přímo u mě na rukách, tak ji položím na gauč na veliký polštář a spí dál. Někdy ji jen tak položím a ona kouká, "vykládá", hemží se a pak sama usne. Poznám to už, když je unavená. Jak už jsem psala, je tady asi fakt nějaká zóna, kde se všem dobře spí. Protože v kolébce už malá moc spát nechce, protože nevidí 🙂 Zvědavec jeden 🙂
Jojo, my používáme č.2! Teprve jsme s nima minulý týden začali 🙂 Takže ještě určitě nějakou dobu vydrží 🙂 Ale už mám i pár balíků č. 3! Kupovala jsem je už myslím v listopadu, když byli myslím v Lidlu v akci. Ale jsou to Pampers i když mi teď víc vyhovují právě Hugiess. Ty jsou podle mě nejlepší! Ale samozřejmě využiju i ty Pampers!

kamusek
17. mar 2011

@louisiana Krásně pase koníky 🙂 To my ještě neumíme tak krásně zvednou hlavičku. My spíš klekáme na kolena, když jsme na břichu 😀

louisiana
17. mar 2011

@monik1 to pride, mne hlavicku nadvihol uz v porodnici, ked som ho dala na brusko a zlakla som sa. nas Šimi zatial moc zatina pästcky, uz by ich mal viac otvarat 😒 ale nejdem to vynucovat, uvidime ako sa to bude vyvyjat 😉

kamusek
17. mar 2011

Holky, ty co dáváte příkrm nebo jenom UM, tak mi kolegyně poradila, že teď jezdí její ségra nakupovat umělou výživu do Polska. Že tam v lékárně je to o hodně levnější než u nás. Tak kdo to má třeba blízko, tak můžete zkusit. 🙂

misha8
17. mar 2011

@haniula kelišová v prestrojení 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cara.m
17. mar 2011

Holky, jak dlouho vůbec trvá než se prořeže zub? cca?

misha8
17. mar 2011

@monik1 mne sa zdá že 2 ky su jej už tesné asi domíname balík a kupim už 3 ky 😉

sjussi
17. mar 2011

decka maly ted chudak chytl takovy zachvat place,asi ho bolelo brisko,no ted uz nastesti spi ale ja si pripadala uplne bezmocna,no hruza a navic nahoru prisla bez zaklepani tchyne a rekla mi,,dej mi ho ja si ho vezmu dolu,, jako by mi rekla si neschopna matka.sem z toho uplne nas*ana

cufinka
17. mar 2011

@sjussi tak tohle se mi stalo v úterý na kyčličkách ☹ celej den malá se smála vše v pohodě pak sme přišli do čekárny k dr a půl hodky koukala a culila se a pak začla plakat ale jak!!! nevěděla jsem jak jí utěšit prdelku -maminky na mě koukali a já si připadala úplně neschopná!! nakonec pomohla když jsem jí chovala a masírovala bříško! bylo to hrozné - a jakmile jsem jí oblékla a odcházeli sme domů tak byla jak vyměněná zase 🙂

cufinka
17. mar 2011

@louisiana jůůů šikulka !!!! my takhle krásně ještě neumíme 🙂

sjussi
17. mar 2011

@cufinka tak to ti nezavidim,no snad mi to neudela taky az nekam pojedem

cufinka
17. mar 2011

Holky dneska to uplakané počasí asi působí i na mimíšky- Nelí se napapala v 10h a usla asi kollem 11h a spí a spí a spí a mě začíná být smutno 😀 😕