icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

verca84
18. mar 2011

@haniula ahoj, tak naše malá si oblíbila tahat si bryndák.. po krmení ji ho nemůžu vzít to mi začne řvát.. ale už ji začínám učit aby si brala plínečku a žmoulala ji.. takže jak krmíme tak dám bryndák a hned ji fuknu plínu.. ale to musí být rychlost jinak nemám šanci 😀 hrají si s námi teda pěkně.. to vám povím.. 😀

monik1
18. mar 2011

@misag23 Krásnou váhu máte 😉
@misha8 Hezká nová fotečka 😵
@verca84 My taky žmouláme rádi plínečku 😀 Jinak já taky Dominičkovi dávám všechno do obou ručiček, ale zdá se mi, že více používá pravou, tak jsem usoudila, že bude pravák 😀 ale přesně jak píšeš, je to jedno 😉
@annmarie Malinká je šikulka, že spí takhle krásně celou noc 😉 Snad k tomu taky dojdeme 😉

My měli hroznou noc, byl vzhůru furt a chtěl žužlat prso, už mě to dudlání štve - dudlík nechce a když je chudáček protivný, tak si chce požužlat mě a v noci to bylo furt ☹ Teď mi usnul v lehátku, jak jsem si foukala vlasy 😀 ale vidím to tak na chviličku, pak nakojím a dám do ložnice, obleču mu čepičku a otevřu okno, snad to bude fungovat a usne, na procházku se mi v takovém počasí nechce 😝

haniula
18. mar 2011

@verca84 ta naše to dělá s plínkou furt, tak ji nechám hrát si...
@annmarie to je nejmenší velikost dudlíka... nevím, proč ho má tak velký... 😀
@misha8 robí i s náma co chcou!!!!! já bych asi po ruce měla nachystaný dudel a pak jí ho hned vrazila.... markyš si zase se savičkou během krmení hraje a kouše do ní...tak krmení trvá dvakrát déle... nebo se směje s flaškou v puse... prostě andílek... 😀 😀

ajkalc
18. mar 2011

baby,pamatate sa,ked som pisala,ze maly nam zacal strasne malo papat?niekedy jedaval aj 1000 ml a ku koncu uz ledvy 580 ? mysleli sme,ze bude chory alebo co.ale uz je zahada rozlustena.vcera som pisala o granulovanych cajoch,ze obsahuju vela sacharidov.no,tak on sa najedol z nich.bol zasyteny a potom mi jasne ze nechcel mliecko.a ked nechcel mliecko,tak ja som mu o to viac tlacila caju.a samozrejme potom papal menej.taky zacarovany kruh.vcera som mu kupila bilinkovy detsky a nevedel sa dojest.vecer po kupani spapal 190 !!!! ml. to nikdy predtym.maximalne 160.cez den som mu robila do 120 ml vody a na vecer 150.a teraz toto.a dnes mu davam do 150 ml vody a spapa vsetko. no aka jednoducha zahada.inac pani v lekarni mojej mame vcera kludne predala detsky cajik bez oznacenia od kolkych mesiacov.tak urcite nieje pre dojcata.ale obsahuje rascu,harmancek,medovku,bazu,ostruzinu.ale riskla som to.myslim,ze mu urcite neublizi.a chuti fajne.

haniula
18. mar 2011

Děvčata, já se loučím!! Za hodinku odjíždíme na víkend pryč. Vracíme se až v neděli odpoledne. Jdu ještě dobalit zbytek věcí. Přeji Vám krásný víkend a doufám, že se počasí vylepší, i když asi marně. Tak se mějte krásně a moc mi tu nepište 😀 . Zatím ahoj!!!! (PS: Budu fotit!!!)

lolelole
18. mar 2011

holky a proč dávate čajíky? My jsme taky na UM asi z 80% a 20 % MM ale nic nedávame - proč se to má dělat ?

kinsli
18. mar 2011

@lolelole protože UM je pouze na jídlo 😉

kostri
18. mar 2011

@cara.m kludne to moze byt zubok,nasa sa chova presne tak isto.ako je to u vas s dennym zaspavanim?este sa hupete v kosiku?zuzanka robi strasny rambajz ked ma zaspat ☹ a vecer ani nehovorim ☹ jak volakedy pekne v kociku zaspinkala,teraz sa nevie a nevie dat do spania ☹

cara.m
18. mar 2011

@kostri spani pres den? co to je? uz dva dny nevim co to je!odlozim ho rev, prestanu skakat na balone rev. jen ta noc nam zustala. se mi to fakt nezda, necim to musi byt

cara.m
18. mar 2011

@kostri porad musi byt na rukach, takze nejim, nic neudelam, skoro ani necuram 😀 😝

cara.m
18. mar 2011

@kostri bud jsou to zuby nebo jsem ho rozmazlila 😀 😝

cara.m
18. mar 2011

@kostri jo a rve so porad k prsu

kostri
18. mar 2011

@haniula zuzka musi mat cez hlavicku plienku ked zaspava a najnovsie uz aj do kociku jej ju davam 😨 sak ked mi ju volakdo bude chcet kuk,tak ani nebude mat co,bo tam len fusak a plienka 😀 😖
@verca84 mna svokra tiez stale upozornovala,aby som hanke davala veci len do pravej ruky,ked ju ona mala,davala na to velky pozor 😕 😅 az ked si uvedomila,ze jej prava ruka je hankina lava a jej lava je hankina prava 😅 😀 tak som sa vtedy nasmiala jak nikdy 😅 😀 davala jej hracku zo svojej pravej ruky do hankinej lavej v domneni ze je to hankina prava 😀 😅

louisiana
18. mar 2011

baby poradte, maly mi zacal vecer neutisitelne revat, nijako som ho nemohla ukludnit. zacal si zuzlat pesticku a trochu slinta. a mal aj zvysenu teplotu 37,3. myslite ze by to mohli uz byt zuby? nie je to nejako skoro? ale ked aj vasim uz idu???

louisiana
18. mar 2011

@kostri hihihi...no svokrusa proste hahaha, som sa s chuti nasmiala 😀 😀 😀

kostri
18. mar 2011

@cara.m takto to mame aj my,ja mam jednu vyhodu,som zatial u mamy,takze ked potrebujem ist aspon na zachod alebo sa najest tak mi ju podrzi,alebo si ju dam do satky,ktoru ale absolutne zacala odmietat 😖 takze je to niekedy aj boj,ktory ja vacsinou nevydrzim a vyberiem ju odtial..som niekedy naozaj zufala 😒 a v noci sa budi kazde tri hodky..vy mate aspon to vecerne zaspavanie pekne,kdezto zuzka vcera plakala tristvrte hodinu a to som bola pri nej,mala som ju na rukach,na prsku,na rukach na prsku... ☹

kostri
18. mar 2011

@louisiana kludne mozu byt zubky

cara.m
18. mar 2011

@kostri přesně taky už jsem někdy zoufalá a jak jsem hladová, tak je to ještě horší. A vysvětlovat mu, že aby mohl papat musí jíst i maminka, tak to je zbytečné 😀 FAkt nevím čím to je ale dásně se mi zdají ok! JJ aspoň ta noc nám vydržela. Venku je hnusně, takže ani do kočáru ho dát nemůžu - prší, smog...

cara.m
18. mar 2011

@louisiana zuby - to je otázka, kterou právě řeším 😒 zda jo či ne

cara.m
18. mar 2011

@kostri ad tchýně 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kostri
18. mar 2011

@cara.m skus mu dat plienku do kocika,alebo v com ho uspavas,u nas to niekedy zabera.u hanky zaberalo aj moje tricko

ja uz tiez skusam vsetko mozne a asi aj to je chyba,lebo dietatko potom nevie ako ma vlastne zaspat,co od neho chceme..radila mi kamoska,zostat len pri jednom druhu uspavania,lebo inak je babo popletene..ale ako,ked raz jej vyhovuje drncat kocik,inokedy nesmiem s kocikom ani pohnut,len ju nechat tak a odist.potom zas ju staci polozit na postel a zatiahnut rolety...zakazdym vyzaduje nieco ine😖 beee ☹

ked hanke isli zubky,musela byt stale na prsku a aj spala na prsku cez den!normalne, ked som ju dala dole,tak plakala

monik1
18. mar 2011

@cara.m
@kostri Holky, s tím denním spaním jsem na tom stejně. Dominik usnul na 15 minut jak jsem si foukala vlasy, pak spal přesně 7 minut na ruce a teď spí od 10,55 (takže už 5 minut) a to je náš spánek od rána, takže já taky nic nestíhám 🙄 🙄 a ven nejde jít, takže dnešek bude na pytel 😝

kostri
18. mar 2011

@haniula mne sa mala tak smeje na ceciku pocas kojenia 😵 aj my prajeme krasny vikend vam 🙂
@ajkalc sak ty si detektiv oriesok 😎 😀 😉
@kinsli a ja ze si zmizla 😨 uz aj napis ako sa mate?ako to zvladas s dvomi detmi,bo u nas to zacina byt o drzku,este ze je dnes hanka u babicky,inak si ani neskrtnem 😅

monik1
18. mar 2011

@kostri
@cara.m tak jsme vzhůru 11,20 takže spal 25 minut - rekord dnešního dne. Kdyby byl aspoň hodný, ale je protivka ukřičená ☹

@haniula Hani, užijte si víkend, my jdem zítra do restaurace na oslavu, všichni si budou chtít malého určitě ponosit a on je teď na mě totální závisláček, hned to pozná, když ho má na ruce někdo jiný 😔

ajkalc
18. mar 2011

ja mam denny spanok vyrieseny.zohnala som si starsi kocik a ked je umrncany,viem ze chce spat,tak ho tam dam a kocikujem.zobrala som zvrchu ten kryt,takze lezi len na tej plosinke.ma pekny vyhlad,ked ho kocikujem po izbicke.zaspat nam trva asi 5 min.ale musim ten kocik vlacit vsade po byte,lebo ked kocik zastane,tak takych 10 min je ok,ale potom sa zacne mrvit,tak zas musim kusok kocikovat.a takto vieme prespat aj dve hodinky.a uz som sa naucila takto aj zdriemnut pocas dna.dam si kocik ku posteli a ked sa zacne Maxik mrvit,tak ho v polodriemotach kus povozim.staci len vystrcit ruku,nemusim ani z postele vstat.a zistila som,ze poobede,ked sa mi podari ho takto prekocikovat 2 hod,tak potom nastava u neho taky tuhy spanok,ze prespi aj 4 hod.po tych 2 hod ho uz nemusim vobec kocikovat.takze takto nakladam do pracky,vesiam pradlo,varim,chatujem......

louisiana
18. mar 2011

@ajkalc fuha, ty sa mas, to prespi cez den tak dlho? my ostatne asi len ticho zavidime (v dobrom) 😉
mne maly od rana zaspal prave teraz, uz som nevedela co s nim, tak som ho dala na terasu do kocika a konecne hajuska. nechcela som ho dat von, lebo nejako podozrivo kycha, ale nedalo sa mu inak zaspat. no co je vo fusaku a budem stale skusat ci ma teply nosik 😉

kamusek
18. mar 2011

Holky, jak to tak čtu, tak ta naše je fakt Šípková Růženka 🙂 Je schopná i přes den spát i 5-6hodin v kuse 🙂 Dneska od rána vlastně byla vzhůru jenom asi hodinu a půl 😀 Takže ťuk,ťuk.....klepu a vám všem přeju pevné nervíky, abyste všechno zvládli!

ajkalc
18. mar 2011

@louisiana dnes sme vstali o 7.30.do 8 sme boli este v posteli s holym pipikom.o 8.15 sa napapal a o 8:45 siel spinkat v kociku.spal do 10-tej.potom sme sa hrali a o 11.30 sa napapal a prsi-neprsi,starky siel s nim von.no naco som kupovala vedeodolny kocik?ale chodi len tak po blyzku,ze ked sa rozprsi velmi,tak ho dame na terasu.bude spat zhruba do 15-tej.a o 16:30 uz zas bude mrncat,ze chce spat.mozno aj skor.to ho nalozime do vajicka a pojdeme do Tesca na aute kupit zasoby na vikend.spat bude asi do 18-tej.no a potom vecerne mrnkanie az do kupania o 19:30.a o 20-tej uz bude ako stolverka.spat bude asi do 1:00.potom sa napapa a zobudi sa okolo 3-tej.da si cajik grgne,prdne a zaspi.zobudi sa medzi 4-5.ako kedy.napapa sa a spi az do rana.takto zhruba to u nas funguje

ajkalc
18. mar 2011

@kamusek aj moj je spachtosko

louisiana
18. mar 2011

@ajkalc 😀 😀 😀 "prdne, grgne" hihi
ja som s malym este nebola nakupovat ale chystame sa. ako to robis? v com ho das do vajicka? v obchode ho potom, kym nakupujes vyzliekas? lebo ked ideme k dr. tak ma fusak do vajicka, ten mu v cakarni vyzleciem a mam ho na rukach len v overale..