Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@verca84 my ten extra papame.rozdiel je v tom,ze extra obsahuje kazein:srvatka 80:20 a ten normalny 40:60. kazein totiz je ta zlozka,ktora dietatko zasyti.takze na noc davam ten extra.davala som ho ho asi 3 tyzdne aj cez den,lebo bol strasne pažravy a nevydrzal 3 hod do dalsieho papania.ale uz zas davam cez den len ten normalny.kludne mozes pouzivat ten extra,lebo nesposobuje,ze by babo nejak velmi z neho priberalo.pribera sa vraj z obydvoch rovnako.ale ako som uz pisala davnejsie,tak nas Maxik grckava,tak my do obydvoch nutrilonov pridavame nutrilon AR,proti grckaniu.ten obsahuje vlakninu.teda muku zo svatojanskeho chleba.a to sposobuje,ze mlieko je huste ako kaša.a to obsahuje tiez ten pomer 80:20
Ten náš si začal cucat prstíky a pěstičku,chudák by si ji do pusiny nacpal celou nejradši,takže otírám pořád pusiny od slin.
Dneska sem ho po papání přebalovala a ještě neměl plínku a celej se počůral i s podložkou,to mi dělá naschvál 😀
Vždycky se u toho začně řehnit.
Jinak sme byly včera na kontrole,vážíme 4150g,doktorka byla spokojená,ale já myslím,že by mohl mít víc. Byla tam s námi asi 8měsíční holčička a kdybyste viděli ty faldy,takový mišelinkový mimčo sem ještě neviděla.Myslela sem,že nás budou očkovat,ale doktorka říkala,že to necháme až na 3.měsíc.
@ellahop ahoj!! já je mám, ale je to už lepší... zásadně se ted utírám navlhčenými ubrousky a ne toaletákem... jinak si kup ondřejníkovou mast nebo čípky... jo aprý jsou dobré švestky či kefír, aby stolice nebyla tak tuhá... snad jsem ti trošku poradila... já totiž ze začátku měla na wc druhý porod a velmi jsem krvácela z konečníku, hotová jatka 😅...
kočky tak ako chodíte von??? myslím vrstvy??? fusaky ste už dali preč??? 😨 😨 😨
@ellahop To je zvláštní 😕 jak to, že máš hemeroidy když jsi měla císař?? Hemeroidy se vytláčí při spontálním porodu. Já měla nějakou mastičku, potřela jsem to párkrát a dobrý. Jedna holčina tu psala, že ji zabraly nějaká homeopatika, název nevím ale končilo to 9 inch. Jsou to kuličky asi jako jsou ty na kojení, akorát, že tohle má samozřejmě jiný název 😉
posílám odkaz na naše aktuelní foto 🙂 https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...
Holky, kdy se mění dudlík na láhvi z toho nejmenšího na větší? 😕
Dobre ránko dámy 🙂 My máme dneska dva měsíce tak oslavujeme 😉 Zbehlo to jako voda, co ?
Prďolka spal dnes krásnych 6 hodiny v kuse v noci, tak to byl hezký dáreček pro mamku 😀
Jinak Kvido už taky objevil ručičky, jak tady píšete, ale paleček dopusy se mu povedl jenom několikrát - pořád si cpe do pusy celou pěstičku.Pěkný den všem 🙂
Tak my máme tepláčky, body s dl. rukávem, když je chladněji, tak ještě dám bavlněné triko s dl. rukávem, když je teplo, tak už jen mikinu - teplejší, čepičku a do fusaku, spíše jarního než zimního bych řekla. S sebou ke kočáru si ještě beru pro jistotu deku, ale zatím nebyla potřeba.
Ahoj holky my máme ještě zimní fusak v kočárku. Jinak jí oblíkám bodýčko s dl rukávem,punčocháčky ,džíny, mikinku a kabátek a botičky 😀
Jo holky , nevím jestli se to tady řešilo ,ale poloha která pomůže na prdíky a kakání . Opřete si mimíšku o svoje břicho zádíčkama,hlavičku dáte mezi svoje prsa. a rukou chytnete zadeček.A jako včera jsem to zkusila a malá se my nehorázně posrala a vyprděla že to měla až na zádech a pipce a to už za pár vteřin co jsem si jí takhle dala 😀 A večer jsem to taky praktikovala a dnes ráno a výsledek super 🙂
Dovré ránko! Já mám fusak z polar fleecu, který není moc teplý, tak maalé dávám overálek bavlněný, tepláčky, mikču a na to lehoučkou kombinézku... Je jí vždy tak akorát!! Není vůbec zpocená.
Tak koukám, že malého oblíkám nejméně 😒 Ale když ho obleču více, přijde mi spocený 😒
@ellahop ahojky. Já jsem se strašně moc s tímto trápila po porodu. Ani mě tak nebolela jizva (a to jsem byla hodně šitá), jako ty hemeroidy. A zabrali mi až homeopatické kuličky ARNICA MONTANA 9 CH! Ty jsem vybrala celou krabičku a bylo po problému. Dubová kůra mi zabírala ještě chvilku, ale pak přestala. Ale používala jsem ji i tak spolu s těma homeo. Bere se 5kuliček 3x denně. Tak třeba zkus 🙂

mozno mam na vas intimnu a blbu otazku,, ale uz sa trapim dlho.. nema niektora z vas hemeroidy a co s nimi ☹ ja uz som zufala. kazda cesta na wc je ukrutna a nepomaha ani dubova kora, ani mast factu.. co uz mam robit...a to som rodial cisarskym ☹