icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

ellahop
23. mar 2011

mozno mam na vas intimnu a blbu otazku,, ale uz sa trapim dlho.. nema niektora z vas hemeroidy a co s nimi ☹ ja uz som zufala. kazda cesta na wc je ukrutna a nepomaha ani dubova kora, ani mast factu.. co uz mam robit...a to som rodial cisarskym ☹

ajkalc
23. mar 2011

@verca84 my ten extra papame.rozdiel je v tom,ze extra obsahuje kazein:srvatka 80:20 a ten normalny 40:60. kazein totiz je ta zlozka,ktora dietatko zasyti.takze na noc davam ten extra.davala som ho ho asi 3 tyzdne aj cez den,lebo bol strasne pažravy a nevydrzal 3 hod do dalsieho papania.ale uz zas davam cez den len ten normalny.kludne mozes pouzivat ten extra,lebo nesposobuje,ze by babo nejak velmi z neho priberalo.pribera sa vraj z obydvoch rovnako.ale ako som uz pisala davnejsie,tak nas Maxik grckava,tak my do obydvoch nutrilonov pridavame nutrilon AR,proti grckaniu.ten obsahuje vlakninu.teda muku zo svatojanskeho chleba.a to sposobuje,ze mlieko je huste ako kaša.a to obsahuje tiez ten pomer 80:20

lavazza
23. mar 2011

@lolelole to je krásná fotečka,ten náš začal taky vyplazovat jazýček 😉

lavazza
23. mar 2011

Ten náš si začal cucat prstíky a pěstičku,chudák by si ji do pusiny nacpal celou nejradši,takže otírám pořád pusiny od slin.

Dneska sem ho po papání přebalovala a ještě neměl plínku a celej se počůral i s podložkou,to mi dělá naschvál 😀
Vždycky se u toho začně řehnit.

Jinak sme byly včera na kontrole,vážíme 4150g,doktorka byla spokojená,ale já myslím,že by mohl mít víc. Byla tam s námi asi 8měsíční holčička a kdybyste viděli ty faldy,takový mišelinkový mimčo sem ještě neviděla.Myslela sem,že nás budou očkovat,ale doktorka říkala,že to necháme až na 3.měsíc.

verca84
23. mar 2011

@ajkalc moc děkuji za vyčerpávající odpověd... 😉

haniula
23. mar 2011

@vikaki našla jsem si v Ostravě půjčovnu kvalitních nosiček i pro kojence, takže to bude redy... ano jsme předčasně, tudíž vy ostatní máte náskok váhový a vážíte mnohdy více než my anebo stejně, i když jste mladší 😀

haniula
23. mar 2011

@ellahop ahoj!! já je mám, ale je to už lepší... zásadně se ted utírám navlhčenými ubrousky a ne toaletákem... jinak si kup ondřejníkovou mast nebo čípky... jo aprý jsou dobré švestky či kefír, aby stolice nebyla tak tuhá... snad jsem ti trošku poradila... já totiž ze začátku měla na wc druhý porod a velmi jsem krvácela z konečníku, hotová jatka 😅...

haniula
23. mar 2011

@lavazza Malá taky objevila, že se ručička dá žužlat... vždycky u toho mlaská a funí a snaží se jí celou narvat do pusy... posledně se málem celá pozvracela, jak ji natáhlo... 😀 😀 😀

lavazza
23. mar 2011

@haniula kdybys slyšela jak se u toho kolikrát vzteká když mu tam nejde nacpat 😀 nebo si minule prohlížel ruku,chtěl si ji dát do pusiny a nevěděl jak,tak se začal rozčilovat

misha8
23. mar 2011

@cara.m presne tak všetko chce svoj čas 😵 ale aj tak , ked viem ,že už by to mala pekne vedieť človeka to štve 😀

misha8
23. mar 2011

kočky tak ako chodíte von??? myslím vrstvy??? fusaky ste už dali preč??? 😨 😨 😨

kinsli
23. mar 2011

@ellahop To je zvláštní 😕 jak to, že máš hemeroidy když jsi měla císař?? Hemeroidy se vytláčí při spontálním porodu. Já měla nějakou mastičku, potřela jsem to párkrát a dobrý. Jedna holčina tu psala, že ji zabraly nějaká homeopatika, název nevím ale končilo to 9 inch. Jsou to kuličky asi jako jsou ty na kojení, akorát, že tohle má samozřejmě jiný název 😉

kinsli
23. mar 2011

@misha8 my máme fusak a deku. Ale už má na sobě jen punčožky, tepláčky a na vršek bodyčko, mikinku a kabátek. Bundu ani kombinézu už nedávám, byl pak děsně spocený.

kinsli
23. mar 2011

posílám odkaz na naše aktuelní foto 🙂 https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...

vilca
24. mar 2011

@misha8 my máme bodyčko, punčocháčky, mikinu a tepláčky...a ještě ve fusaku...ten se chystám vyměnit jen za deku po tomto víkendu 🙂

vilca
24. mar 2011

@misha8 tu mikinku máme fleecovou, takže je teploučká 😉

vilca
24. mar 2011

@lavazza náš malej si od včerejška taky žužlá ručičku, nejšťastnější je, když se mu podaří žužlat paleček 😀 Ale když mu to nejde, tak se vzteká jako tygr 😀

vilca
24. mar 2011

Holky, kdy se mění dudlík na láhvi z toho nejmenšího na větší? 😕

lolelole
24. mar 2011

Dobre ránko dámy 🙂 My máme dneska dva měsíce tak oslavujeme 😉 Zbehlo to jako voda, co ?
Prďolka spal dnes krásnych 6 hodiny v kuse v noci, tak to byl hezký dáreček pro mamku 😀
Jinak Kvido už taky objevil ručičky, jak tady píšete, ale paleček dopusy se mu povedl jenom několikrát - pořád si cpe do pusy celou pěstičku.Pěkný den všem 🙂

cara.m
24. mar 2011

Tak my máme tepláčky, body s dl. rukávem, když je chladněji, tak ještě dám bavlněné triko s dl. rukávem, když je teplo, tak už jen mikinu - teplejší, čepičku a do fusaku, spíše jarního než zimního bych řekla. S sebou ke kočáru si ještě beru pro jistotu deku, ale zatím nebyla potřeba.

cufinka
24. mar 2011

Ahoj holky my máme ještě zimní fusak v kočárku. Jinak jí oblíkám bodýčko s dl rukávem,punčocháčky ,džíny, mikinku a kabátek a botičky 😀

cufinka
24. mar 2011

Jo holky , nevím jestli se to tady řešilo ,ale poloha která pomůže na prdíky a kakání . Opřete si mimíšku o svoje břicho zádíčkama,hlavičku dáte mezi svoje prsa. a rukou chytnete zadeček.A jako včera jsem to zkusila a malá se my nehorázně posrala a vyprděla že to měla až na zádech a pipce a to už za pár vteřin co jsem si jí takhle dala 😀 A večer jsem to taky praktikovala a dnes ráno a výsledek super 🙂

haniula
24. mar 2011

Dovré ránko! Já mám fusak z polar fleecu, který není moc teplý, tak maalé dávám overálek bavlněný, tepláčky, mikču a na to lehoučkou kombinézku... Je jí vždy tak akorát!! Není vůbec zpocená.

cara.m
24. mar 2011

Tak koukám, že malého oblíkám nejméně 😒 Ale když ho obleču více, přijde mi spocený 😒

haniula
24. mar 2011

@cufinka týýýýýýýýý brdo!!! tak to radši zkoušet nebudu!! 😀 😀 😀 😀 😀 to mudsela být teda bomba a smradu jak v Cařihradu... já malou mnohdy pokládám na bříško nebo ji přitisknu bříško na svůj hrudník...

haniula
24. mar 2011

@cara.m to je od miminka... malá je více zimomřivá, tak ji trochu víc obleču....

kamusek
24. mar 2011

@ellahop ahojky. Já jsem se strašně moc s tímto trápila po porodu. Ani mě tak nebolela jizva (a to jsem byla hodně šitá), jako ty hemeroidy. A zabrali mi až homeopatické kuličky ARNICA MONTANA 9 CH! Ty jsem vybrala celou krabičku a bylo po problému. Dubová kůra mi zabírala ještě chvilku, ale pak přestala. Ale používala jsem ji i tak spolu s těma homeo. Bere se 5kuliček 3x denně. Tak třeba zkus 🙂

cufinka
24. mar 2011

@haniula 😀 n řeknu ti nevěřila jsem tomu tak jsem jí tak ze srandy si dala . A jako nestačila jsem se divit a smála jsem se jak blbá 😀 😀 😀 jako rachot největší -. Pak jsem se jí bála rozbalit 😀 A ten její štastnej výraz no super jako 😀

misha8
24. mar 2011

@vilca no ja mám avent a začala som 1 tu sme mali asi prvý mesiac,,, potom doteraz mame 2 aj ked od tretieho mesiaca píšu už trojku 😉
@vilca @kinsli @cara.m @cufinka @haniula diky baby 😉

misha8
24. mar 2011

@cufinka a ty pri tom sedíš alebo ležíš????